Επιστροφή στο Forum : Ατυχη στιγμη!
Σημερα που εκανα αλλαγη νερου καθω αδιαζα το ενυδρειο με ενα λαστιχο ρουφιξε μαζι και ενα μικρο ψαρακι :(:( , ευτυχως το ειδα και αμεσως σταμτησα την κυκλοφορια νερου μεσα στο λαστιχο!Το ψαρακι δεν ειχε πεσει ακομα στον κουβα αλλα ηταν μεσα στο λαστιχο ετσι φυσιξα απο την μια μερια το λαστιχο και εριξα το ψαρι παλι στο ενυδρειο!...!Το ψαρακι ειναι ζωντανο ακομα αλλα κολυμπαει καπως περιεργα απο την δυναμη του νερου θα τραυματιστικε!Τωρα το εχω βαλει σε μια γενιστρα και καθεται συνεχως ακινιτο σε μια γωνια και απλως αναπνεει....:(:(
Υπαρχει περιπτωση να ζησει?Μπορω να κανω κατι??:(:(:(:(:(:(
water_turtle_lover
02-02-10, 16:04
Το καημενουλι....Μαλλον τραυματιστηκε :smt009.....Εγω δεν ξερω πολλα πραγματα απο ψαρακια,αλλα θα σου συνιστουσα να αναφερεις το προβλημα σε εναν καλο κτηνιατρο επιγοντως....:(:(:(
Να το βάλεις πίσω στο ενυδρείο γιατί του δίνεις μεγαύτερο στρες τώρα ;)
δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις πολλα..
αν και νομιζω οτι θα συνελθει, ειναι το σοκ ισως...
γιαυτο αλλη φορα εξτρα κομματι λαστιχο με ενωτηρα λαστιχου απτη μια και απτην αλλη σιτουλα δεμμενη με tire-up..
θα ανεβασω φωτο το βραδυ να δεις τι εχω κανει εγω για να αποφυγω κατι τετοιο..
σου απαντησε ο χρηστοςπ,και ολα θα πανε καλα...
Βγάλε το από την γεννήστρα και ξαναβάλτο στο ενυδρείο. Το στρεσάρεις περισσότερο στην γεννήστρα!!!!
harris samos
02-02-10, 16:22
βαλτω πισω εχω ρουφιξει πολλα απο απροσεξια
για τη ψαρι μιλαμε ???
Για εναν μικρο αρλεκινο αλλα ειναι κριμα ρε γ........ το!Το ψαρακι οσο παει συνελχεται το εβγαλα απο την γενιστρα αλλα καθεται ακομα κατω!!στο λαστιχο δεν εχει βαλει τουλι μπροσα γιατι ηθελα να ρουφηξω κατι πολυ μικρα φυλαρακια απο ενα φυτο που ηταν στην επιφανεια!Εχω τυψεις τωρα........:(
----------------
Τωρα εχει αρχισει και κολυμπαει μαζι με το κοπαδι αλλα κολυμπαει με το σωμα προς τα πανω και την ουρα κατω σαν βουλιαζει και να προσπαθει να ανεβει στην επιφανεια!:(
Αστο να ηρεμησει ... θα επανελθει! Τρομαξε ... απλα!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.