Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : αγορα φυτων απο εξωτερικο

dimis_george
01-02-10, 20:38
γεια σας παιδια..εχει κανει καποιος παραγγελια φυτων απο το εξωτερικο;αν ναι,σε ποσες μερες τα πηρε;ηταν σε καλη κατασταση;εξοδα αποστολης;απο το e-bay εχει κανει κανεις;ποιο προτεινετε εσεις;:smt120:smt120:smt120:smt120

george
01-02-10, 20:46
Κάνε μια αναζήτηση...το θέμα έχει συζητηθεί πολλές φορές.

dimis_george
01-02-10, 20:48
Κάνε μια αναζήτηση...το θέμα έχει συζητηθεί πολλές φορές.
σωστος..δεν το σκεφτηκα:smt120:smt120!!

fh84
02-02-10, 03:08
Καλησπέρα σε όλους!
Επειδή ασχολούμαι πολύ με το e-bay και αγοράζω συνέχεια πράγματα – φυτά στο συνιστώ. Και πιο φτηνά είναι και βρίσκεις και ότι θες!
Έχω βρει λοιπόν ένα τυπάκι από τη Μαλεσια και έχει τα πάντα!
Το Msn του είναι : scrpn1985@hotmail.com και άμα έχεις και msn η δουλεία γίνετε ακόμα πιο γρήγορα. Τα πράγματα θα βρίσκονται στο σπίτι σου, τη δεύτερη μέρα, αφού τα πληρώσεις!
Ελπίζω να βοήθησα όλους τους φίλους

ErnieBall
02-02-10, 10:57
Καλησπέρα σε όλους!
Επειδή ασχολούμαι πολύ με το e-bay και αγοράζω συνέχεια πράγματα – φυτά στο συνιστώ. Και πιο φτηνά είναι και βρίσκεις και ότι θες!
Έχω βρει λοιπόν ένα τυπάκι από τη Μαλεσια και έχει τα πάντα!
Το Msn του είναι : scrpn1985@hotmail.com και άμα έχεις και msn η δουλεία γίνετε ακόμα πιο γρήγορα. Τα πράγματα θα βρίσκονται στο σπίτι σου, τη δεύτερη μέρα, αφού τα πληρώσεις!
Ελπίζω να βοήθησα όλους τους φίλους

Με πυραυλο ερχονται απ την Μαλαισια?Εμενα κανουν καμια 10ρια μερες παντως

thanasisg
02-02-10, 11:49
Με πυραυλο ερχονται απ την Μαλαισια?Εμενα κανουν καμια 10ρια μερες παντως

Σε τι κατάσταση ήταν τα φυτά μετά από 10 ημέρες? Μιας και δεν έχω παραγγείλει ποτά φυτά ταχυδρομικά΄, υπάρχει κάποια ειδική συσκευασία?

ErnieBall
02-02-10, 12:25
εχω φερει 3 φορες γυρω στα 30 φυτα συνολικα..ερχονται μεσα σε ναυλον χωρις αερα και βρεγμενα.αντεχουν και πανω απο 10 μερες...
απ τα 30 τα 2 μονο ηρθαν σε ασχημη κατασταση ,και αμεσως μου τα αντικατεστησαν δωρεαν.
Και γενικα στελνουν μεγαλα φυτα...μερικα ειχαν και 10 φυλλα πανω

fh84
02-02-10, 12:56
Απλά πληρώνεις κάτι παραπάνω στα μεταφορικά για να στα στήλη με εταιρίες όπως FedEx, DHL και για αυτό το λόγο τα θα τα έχεις σε 2 μέρες.
Αν δεν ήταν καλώς πωλητής δεν θα το πρότεινα στο FORUM.

ErnieBall
02-02-10, 13:08
μαλλον τον ιδιο λεμε..

http://shop.ebay.com/aquaticworld85/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p4340

dimis_george
02-02-10, 16:04
εχω φερει 3 φορες γυρω στα 30 φυτα συνολικα..ερχονται μεσα σε ναυλον χωρις αερα και βρεγμενα.αντεχουν και πανω απο 10 μερες...
απ τα 30 τα 2 μονο ηρθαν σε ασχημη κατασταση ,και αμεσως μου τα αντικατεστησαν δωρεαν.
Και γενικα στελνουν μεγαλα φυτα...μερικα ειχαν και 10 φυλλα πανω
αξιζει;ειναι σε καλη κατασταση τα φυτα;σκεφτομαι να παραγγειλω...τα εξοδα αποστολης ποσο ειναι περιπου;με τι ερχονται στο σπιτι;με κουριερ;

fh84
02-02-10, 21:57
Σε 2 μέρες είναι στο σπίτι σου! Βέβαια πληρώνεις παραπάνω για τα έξοδο αποστολής γιατί στα στέλνει με FEDEX ή DHL ή παρόμοια εταιρία και αξίζει τον κόπο. Τα φυτά που αγόρασα από αυτόν είναι μια χαρά και σίγουρα θα ξανά αγοράσω από αυτόν!

dimis_george
03-02-10, 01:12
Σε 2 μέρες είναι στο σπίτι σου! Βέβαια πληρώνεις παραπάνω για τα έξοδο αποστολής γιατί στα στέλνει με FEDEX ή DHL ή παρόμοια εταιρία και αξίζει τον κόπο. Τα φυτά που αγόρασα από αυτόν είναι μια χαρά και σίγουρα θα ξανά αγοράσω από αυτόν!
ποσο περιπου ειναι τα εξοδα;με τα 30 φυτα που πηρες ποσο ηταν τα εξοδα αποστολης;:confused::confused:

fh84
03-02-10, 13:05
Από 20 έως 30 ευρώ

ErnieBall
03-02-10, 13:11
αξιζει;ειναι σε καλη κατασταση τα φυτα;σκεφτομαι να παραγγειλω...τα εξοδα αποστολης ποσο ειναι περιπου;με τι ερχονται στο σπιτι;με κουριερ;

ναι αξιζει..ερχονται σε αψογη κατασταση και σου ειπα αν δεν ερθει οπως πρεπει σου στελνει αλλα..Σε μερικα φυτα τα μεταφορικα ειναι 1-2ε..σε Αλλα ειναι free (περιλαμβανονται στη τιμη των φυτων)
Αν παρεις πολλα θα σου ερθουν στο ταχυδρομιο.αν ειναι λιγα θα σου ερθουν σπιτι

αυτα ισχυουν για νορμαλ αποστολη..Με courrier dhl και fedex ειναι αλλες οι τιμες

dimis_george
03-02-10, 19:48
ναι αξιζει..ερχονται σε αψογη κατασταση και σου ειπα αν δεν ερθει οπως πρεπει σου στελνει αλλα..Σε μερικα φυτα τα μεταφορικα ειναι 1-2ε..σε Αλλα ειναι free (περιλαμβανονται στη τιμη των φυτων)
Αν παρεις πολλα θα σου ερθουν στο ταχυδρομιο.αν ειναι λιγα θα σου ερθουν σπιτι

αυτα ισχυουν για νορμαλ αποστολη..Με courrier dhl και fedex ειναι αλλες οι τιμες
ε τοτε αξιζει..θα παραγγειλω,ψηθηκα:D:Dπηρα προχτες μια ανουμπια νανα απο πετσοπ 8 ευρω!!!:shock::shock::shock:ζαλιστηκα οταν ειπε την τιμη!!!το ξεφτυλισαν το θεμα τα μαγαζια!!

posidwnas
03-02-10, 21:43
Εγώ από ebay (http://stores.ebay.com/AquaticMagic-UK) πηρα 2 anubia nana στα 6,31$ (δολλάρια για να μην μπερδευομαστε)...
Kα σήμερα μου ήρθαν οι moss σε αριστη κατάσταση από άλλον έμπορο...

dimis_george
03-02-10, 22:00
Εγώ από ebay (http://stores.ebay.com/AquaticMagic-UK) πηρα 2 anubia nana στα 6,31$ (δολλάρια για να μην μπερδευομαστε)...
Kα σήμερα μου ήρθαν οι moss σε αριστη κατάσταση από άλλον έμπορο...
:smt120:smt120ετοιμαζω λιστα,χωρις δευτερη σκεψη!!!ενταξει,να υποστηριζουμε τα ελληνικα μαγαζια,δε λεω..αλλα να μας γδερνουν κιολας;:smt009:smt009:smt009