Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Artemia

supermanx
01-02-10, 01:38
έχω πάρει της sera τα αρτέμια και θέλω να ρωτίσω,πρέπει να έχω το φως αναμένω όλο το 24?μέχρι να εκκολαφθούν?
-------------------------
κανένας?:smt120zw
:smt009:smt009:smt009:smt009

Γιώργος Κ
01-02-10, 01:42
Που τις εχεις βαλει?? :confused:
Ποιο φως να εχεις ανοιχτο?? :confused:

blackghost7
01-02-10, 09:56
Αν εχεις την δυνατοτητα το μπουκαλι εκκολαψης να ειναι μεσα σε νερο ενυδρειο μην εχεις λαμπα.
Αλλιως βαλε μια κοντα αλλα να μην ακουμπαει

supermanx
01-02-10, 11:31
Αν εχεις την δυνατοτητα το μπουκαλι εκκολαψης να ειναι μεσα σε νερο ενυδρειο μην εχεις λαμπα.
Αλλιως βαλε μια κοντα αλλα να μην ακουμπαει
μαλλον αυτό θα κάνω, οπότε λες να μν βάλω λάμπα και το μόνο φως που θα υπάρχει θα είναι το φως του ενυδρείου και όταν εκκολαυθούν τότε να βάλω λάμπα για να τα μαζέψω ε?
-------------------------
Που τις εχεις βαλει?? :confused:δεν τις έβαλα ακόμα, τώρα θα πάω να τις βάλω μέσα στο ενυδρείο
Ποιο φως να εχεις ανοιχτο?? :confused:έχω διαβάσει ότι πρέπει να έχεις και μια λάμπα αναμένει αλλά δν λέει για πόσο...

blackghost7
01-02-10, 12:13
Οταν συμπληρωσεις 24-36 ωρες βγαζεις το μπουκαλι εξω βαζει μια λαμπα στα πλαγια και σχετικα ψηλα να βαραει και το αφηνεις να ηρεμησει κανα 15λεπτο χωρις να εχεις την αεραντλια πια σε λειτουργια.

Μετα κανεις την διαδικασια που προτεινει η σερα και μαζευεις μια παρα πολυ καλη αναλογια ναυτιλων προς αυγων

almost
01-02-10, 13:54
έχω διαβάσει ότι πρέπει να έχεις και μια λάμπα αναμένει αλλά δν λέει για πόσο...

Το φως ενεργοποιεί την διαδικασία εκκόλαψης στα αυγά, τριγκάρει εσωτερικό μηχανισμό, με αποτέλεσμα να βλέπεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Την ανάβεις με το που τα ρίχνεις μέσα και την κλείνεις όταν σκάσουν (ανάλογα με την θερμοκρασία του νερού 24-36 ώρες).
Ξανά ανοίγεις για να τα συγκεντρώσεις και να τα μαζέψεις.

supermanx
02-02-10, 00:28
κατάλαβα!!!ευχαριστώ πολύ!!!θα ενημερώσω για το πως πήγε η καλλιέργεια:p:p