Επιστροφή στο Forum : έλλειψη αμμωνίας
Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα...Μου τελείωσε η αμμωνία (στρώνω το ενυδρείο) και δεν βρίσκω ΠΟΥΘΕΝΑ!!! Όταν λέω πουθενά, εννοώ ότι έχω πάει σε 9 φαρμακεία! Μου χουν σπάσει τα νεύρα...zw
Μπορώ να την αντικαταστήσω με ψαροτροφή; Έχω μία dafnia της tropical κάνει; Και αν ναι πόσο να ρίξω (300l ενυδρείο); Ευχαριστώ προκαταβολικά!
aggelospap
30-01-10, 19:47
δεν νομιζω πως υπαρχει λογος να αγχωνεσαι...ριξε λιγη τροφουλα μεσα καμια 10αρια φυλλαρακια το πολυ και εισαι οκ...ασ μιλισουν και οι πιο ειδικοι...
Βασικα στειλε μου π.μ. ποτε θα τον πεισεις να σου δωσω μπολι ... :p:rolleyes:
Γιατί δεν παίρνεις μπόλι να τελειωνεις???:)
harris samos
30-01-10, 23:25
Βασικα στειλε μου π.μ. ποτε θα τον πεισεις να σου δωσω μπολι ... :p:rolleyes:ρε με αυτο το μπολι
που το βρισκεις τοσο μου λες ???????????
:D:D:D:D:D
ρε με αυτο το μπολι
που το βρισκεις τοσο μου λες ???????????
:D:D:D:D:D
Ξεχασα να σου δωσω και εσενα χαχαχα!!! :D:p
harris samos
30-01-10, 23:40
σε καμια 10 ρια μερες θα ερθω να παρω μπολι :D:D:D να μην εχω κι εγω
να μαστιγωσο τον platy :smt079
εχω πολλες δουλιες :smt077:smt077
η αναζητηση των καλων πετ δε τελειωσε ακομα θα τα βγαλω στη φορα ολα και ονοματα
ασπρη και μαυρη λιστα ερχομαι πετσοπαδες :smt027
σε καμια 10 ρια μερες θα ερθω να παρω μπολι :D:D:D να μην εχω κι εγω
να μαστιγωσο τον platy :smt079
εχω πολλες δουλιες :smt077:smt077
η αναζητηση των καλων πετ δε τελειωσε ακομα θα τα βγαλω στη φορα ολα και ονοματα
ασπρη και μαυρη λιστα ερχομαι πετσοπαδες :smt027
Καλά θα κάνεις να τους καταγράψεις!!! Επίσης καλά θα κάνεις να μαστιγώσεις τον πλατυ :D:D:D (πλάτυ μην παρεξηγηθείς πλάκα κάνουμε!)!
Στο θέμα μου τώρα, τελικά βρήκα αμμωνία σήμερα :smt041, οπότε όλα καλά!
Σχετικά με το μπόλι, βρίσκομαι στη φάση που έχουν εμφανιστεί και νιτρώδη (5mg/l) και νιτρικά (6mg/l)...Αξίζει να ταλαιπωρήσω τον έρμο τον georgarask ή πρόκειται να ολοκληρωθεί το στρώσιμο σε 2-3 μέρες ούτως ή άλλως, οπότε να μην βάλω μπόλι;
harris samos
31-01-10, 16:30
όχι μαρία να τον ταλαιπωρήσεις τα θέλει ο κ@λ@ς του αφού και εγώ όταν πήγα λίγο άμα του άνοιγα συζήτηση θα μου έδινε και μένα που έχω 3 στρωμένα φαντάσου :D:D:D:D
πάντως άμα βάλεις μπόλι μονο καλο θα κανεις στο ενυδρείο σου οποτε
γιώργο δώσε μπόλι στη μαρία διπλό και για μένα :D:D:D:D:D
Εν τέλει τα νιτρώδη πέφτουν πολύ γρήγορα :smt041 (ήδη έφτασαν στο 1), ενώ η αμμωνία μου μηδενίζεται συνεχώς σε χρόνο dt, οπότε georgarask τη γλίτωσες από μένα ( σίγουρα θα έχεις άλλους να προμηθεύσεις βέβαια..;))! Ευχαριστώ πολύ πάντως για την προσφορά!
Κάτι άλλο που θέλω είναι αν ξέρει κανείς κάνα link που να μπορώ να βρω αρκετές πληροφορίες για cpd, συνθήκες, αναπαραγωγή κτλ., γιατί ψάχνω στο internet αλλά οι πληροφορίες που βρίσκω είναι σχετικά λίγες :confused:!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.