Επιστροφή στο Forum : Πληρωνουμε??
water_turtle_lover
30-01-10, 15:45
Γεια σας!Θα ηθελα να μου λυσετε μια απορια...πληρωνουμε καποια συνδρομη οταν ημαστε σε αυτο το site?
water_turtle_lover
30-01-10, 15:50
Επειδη σε πολλα site συμβαινει αυτο..Να μπαινεις δηλαδη και μετα να σου ερχεται ο κουκος αηδονι....
Οχι δεν πληρωνεις τιποτα :p
Εκτος αν χρωστας της Μιχαλους :rolleyes::D
:smt081:smt081:smt081:smt081:smt081:smt081:smt081
μαλλον σε περιεργα site εισαι μελος :P :P :P :P
Πω πω δόξες !!!
Zούμε μεγάλες στιγμές.
090........γίναμε :smt052
Eγω παντως απο τοτε που μπηκα εδω εχω πληρωσει τα μαλιοκεφαλα μου σε ενυδρεια φιλτρα ψαρια τροφες κλπ κλπ ;)
Eγω παντως απο τοτε που μπηκα εδω εχω πληρωσει τα μαλιοκεφαλα μου σε ενυδρεια φιλτρα ψαρια τροφες κλπ κλπ ;)
...χαχαχααχχχααχ...ετσι,ετσι :cool:
;););)
harris samos
30-01-10, 22:35
και που εισαι ακομα
Μη το λές αυτό! Μέσα από εδώ πληρώσαμε πολύ λιγότερα με τις μεταξύ μας συναλλαγές από ότι να τα στάζαμε κανονικά στα pet shop. Ψάρια, φυτά, εξοπλισμό, τα πάντα!
Ίσως δε θα μπορούσα να είμαι στο χόμπυ αυτό ή το πολύ πολύ να ήμουν σε πολύ μικρότερο βαθμό εμπλοκής εάν δεν υπήρχε το GAB.
Μα τι λέτε, εγώ γιατί δεν έχω πληρώσει ποτέ τίποτε?:p
εχει δικαιο το παλικαρι..........αυτο το site ευθυνετε για την οικονομικη μας κριση......
πρωτα κιχλιδες μετα φυτεμενο μετα δισκοι μετα θαλασινο μετα .....μετα.......μετα.......
Μα τι λέτε, εγώ γιατί δεν έχω πληρώσει ποτέ τίποτε?:p
O ΜΟΝΟΣ που έχει πιάσει πλήρως το νόημα της ζωής. Προσκυνώ Master και μέγα διδάξαντα!:D:D
Εσύ και ο Bokostas, ban από τις μικρές αγγελίες, κυρίως στα χαρίζονται :p:p:p
Σοβαρά πάντως, πρέπει να πω μιας και δεν το έχω πει δημόσια, οτι π.g. (πριν το GAB) το ενυδρείο μου είχε βγει ακριβώς στα 15 Ευρώ ανα λίτρο ακούγοντας τους πετσοπάδες μόνο, και με πολυ αμφίβολα αποτελέσματα.αλλά μ.g. (Μετά το GAB,) ... ας πούμε οτι το κόστος απλά μειώθηκε στα 60 λεπτά ανα λίτρο συμπεριλαμβανομένης της αγοράς του νέου ενυδρείου μου.... Αυτά τα λίγα σαν κατάθεση σχετικά με το GAB και το πόσο καλό κάνει καθημερινά. Και ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους με πρώτο τον Bokosta . Δεν λέω άλλα γιατι θα νομίζετε οτι γλύφω :D:D:D αλλά δεν το κάνω....
Αν το Post Μου είναι ασχετο/απρεπες μπορείτε να το σβήσετε, εγω τα είπα πάντως! Κάποια καλά πράγματα πρέπει να λέγονται....
water_turtle_lover
31-01-10, 19:48
Α,παλι καλα!!Μου εφυγε ενα βαρος!!Ειμαι ο πιο γκαντεμης ανθρωπος του κοσμου σε αυτα τα θεματα....:smt120
Εσύ και ο Bokostas, ban από τις μικρές αγγελίες, κυρίως στα χαρίζονται :p:p:p
:smt089 ΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :smt022
Μπορούμε να συμμετέχουμε στις κατηγορίες [Δωρίζονται], [Δινονται τζαμπα], [Κούτρα πράγματα], και [Πάρε κόσμε]????:D:D
:smt089 ΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :smt022
:smt041 ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :smt041
-------------------------
Μπορούμε να συμμετέχουμε στις κατηγορίες [Δωρίζονται], [Δινονται τζαμπα], [Κούτρα πράγματα], και [Πάρε κόσμε]????:D:D
Μόνο άμα γίνω εγώ moderator!!!!!
:smt044:smt044:smt044
[QUOTE=panos1972;411790]:smt041 ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :smt041
-------------------------
Εγώ φταίω βρε σουρουκλεμέ, που σου μαζεύω φυτά για το καινούριο σου ενυδρείο (μεγειά), το οποίο, παρά τους ευσεβείς πόθους
σου για νταμάρι, το βλέπω να γίνεται καραφυτεμένο θερμοκήπιο, αφού άλλοι αποφασίζουν για εμάς, πριν από μας.:D
Εγώ φταίω βρε σουρουκλεμέ,
define σουρουκλεμέ please!!!
define σουρουκλεμέ please!!!
Σουρουκλεμές και αντίστοιχα σουρτούκης (http://www.slang.gr/lemma/show/sourtoukis_3618) (και σουρτούκα ή σουρτούκω (http://www.slang.gr/lemma/show/sourtouko_i_6489)) σημαίνουν τον αλάνη, τον ρεμπέτη και είναι λέξεις τουρκικές που έχουν μείνει στο ελληνικό λεξιλόγιο θυμίζοντας σε μερικούς από μας τις ρίζες μας από την Μ. Ασία και σε όλους μας 400 χρόνια σκλαβιάς αφήνοντάς μας πολλά κατάλοιπα, όχι μόνο γλωσσικά.
400 χρόνια σκλαβιάς αφήνοντάς μας πολλά κατάλοιπα, όχι μόνο γλωσσικά.
Σωστός!
απο που αρχησε το θεμα και που παει ......
+1000 για τα καταλοιπα
water_turtle_lover
02-02-10, 15:44
απο που αρχησε το θεμα και που παει ......
+1000 για τα καταλοιπα
Χα χα χα!!!Αυτο ξανα πες το!!!!:grin::smt020
kostas_pana
02-02-10, 21:43
ειμαστε ολοι τυχαιροι...
ολος αυτος ο πλουτος γνωσης (για μας τουσ αρχαριους κυριως...)
ειναι ολος.... ΔΩΡΕΑΝ!!!
ευχαριστω ολο το GAB για οτι μου εμαθε και μαθαινει!!!
να ειστε καλα παιδια να βοηθατε!
aggelospgr2010
06-02-10, 09:55
Έτσι είναι φίλε μου.. το GAB είναι μια τεράστια εγκυκλοπαίδεια, που συνέχεια μαθαίνουμε!;)
ειμαστε ολοι τυχαιροι...
ολος αυτος ο πλουτος γνωσης (για μας τουσ αρχαριους κυριως...)
ειναι ολος.... ΔΩΡΕΑΝ!!!
ευχαριστω ολο το GAB για οτι μου εμαθε και μαθαινει!!!
να ειστε καλα παιδια να βοηθατε!
μαζι σου :smt041:smt041
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.