Επιστροφή στο Forum : θελει κοντρες?
σε αυτές της διαστάσεις μήκος 150,πλάτος 25,ύψος 24,θέλει κόντρες
πάνω τι λέτε?εγω λεω να βαλω μόνο κάτω.
Ανάλογα το πάχος του γυαλιού, πάντως εγώ στο 1,5 μέτρο θα έβαζα σίγουρα κι επάνω.
Μονομαχιέρα φτιάχνεις?
Ανάλογα το πάχος του γυαλιού, πάντως εγώ στο 1,5 μέτρο θα έβαζα σίγουρα κι επάνω.
Μονομαχιέρα φτιάχνεις?
το πάχος ειναι 10αρι,εγώ λέω να μην βάλω καθόλου έτσι όπως το είδα
σήμερα που τα έκοψα...λόγου ύψους το λέω αυτό μπορει να κανω λαθος!!
τι λέτε?
πραγματικά τι θα το κάνεις τόσο χαμηλό τι θα βάλεις μέσα? τώρα τι να σου πω σχετικά με τις κόντρες λόγο μήκους βαλε έστω μια στην μέση αν θες αλλά και με τέτοιο ύψος δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα τι αντίσταση θα έχει. Έγω στο δικό μου έβαλα 3 κόντρες πάνω και κάτω και πλαίσιο γύρω γύρω αλλά ήταν 1 μετρό μήκος , 70 ύψος και 60 πλάτος. Η απόφαση δίκια σου …
150 μηκος και 25 πλατος-υψος???ΜΗΝ το φτιαξεις!!!
πραγματικά τι θα το κάνεις τόσο χαμηλό τι θα βάλεις μέσα? τώρα τι να σου πω σχετικά με τις κόντρες λόγο μήκους βαλε έστω μια στην μέση αν θες αλλά και με τέτοιο ύψος δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα τι αντίσταση θα έχει. Έγω στο δικό μου έβαλα 3 κόντρες πάνω και κάτω και πλαίσιο γύρω γύρω αλλά ήταν 1 μετρό μήκος , 70 ύψος και 60 πλάτος. Η απόφαση δίκια σου …
η σκέψη ειναι νανοκιχλιδες...ξέρεις αυτές δεν το χρειάζονται το ύψος...
και θα είναι για καθαρά λόγους αναπαραγωγής.
-------------------------
150 μηκος και 25 πλατος-υψος???ΜΗΝ το φτιαξεις!!!
ποιος ο λόγος φίλε μου?και χωρίς να ξέρεις τι θα το κάνω?
...λογω μηκους (150εκ) προσωπικα θα ενιωθα πιο καλα με μια κοντρα στο κεντρο (σε 23εκ υψος περιπου) που θα ενωνε το μπροστα με το πισω τζαμι....;)
και εγω αυτο ελεγα μια στην μεση και θα εισαι μια χαρα
dimitris21
31-01-10, 13:11
σε αυτές τις διαστάσεις και με 10αρι τζάμι δεν χρειάζεσαι πουθενά κόντρες. το μόνο που θέλει είναι προσεκτική κόλληση
σε αυτές τις διαστάσεις και με 10αρι τζάμι δεν χρειάζεσαι πουθενά κόντρες. το μόνο που θέλει είναι προσεκτική κόλληση
+1 και καλη σιλικονη
...λογω μηκους (150εκ) προσωπικα θα ενιωθα πιο καλα με μια κοντρα στο κεντρο (σε 23εκ υψος περιπου) που θα ενωνε το μπροστα με το πισω τζαμι....;)
ναι φιλε μου αυτο ειναι σωστό που λες...κάτι παρόμοιο θα κάνω.
σκευάζομαι να κάνω και ενα διαχωριστικό αφαιρούμενο...:rolleyes:
dimitris21
31-01-10, 15:31
δεν είναι και ότι καλύτερο να επαναλαμβάνουμε τα ίδια πράγματα.
από την άλλη αν θέλεις να κάνεις παραπάνω δουλειά είναι δικό σου θέμα.
αν πάλι η ψυχολογία μπορεί να βελτιώσει τα πράγματα μπορείς να το κάνεις και με 20αρι τζάμι.
το συγκεκριμένο ενυδρείο ακόμα και με 8αρι τζάμι να ήταν, δεν θα χρειαζόταν κόντρες.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.