PDA

Επιστροφή στο Forum : ειναι καλες οι μετρήσεις μου???

nikos mennis
28-01-10, 19:58
NO3 -40
NO2-0
GH-2
KH-10
PH-7.2

@@nikos@@
28-01-10, 20:13
Nh3/nh4??

nikos mennis
28-01-10, 20:14
δεν τα εκανα...

chris the trik
28-01-10, 21:08
Το NO3 καλά είναι να είναι κάτω από 10 (αν γίνετε). Τώρα για να πούμε αν είναι καλές οι μετρήσεις πρέπει να μας πεις και τι ψαράκια έχει το ενυδρείο σου. Αν τρέχει καιρό το ενυδρείο σου μάλλον αμμωνία έχει μηδέν, αλλά αν έχεις τεστ κάνε μια μέτρηση.
Με τη κάνεις τα τεστ?

nikos mennis
28-01-10, 21:16
[QUOTE=chris the trik;410471]Το NO3 καλά είναι να είναι κάτω από 10 (αν γίνετε). Τώρα για να πούμε αν είναι καλές οι μετρήσεις πρέπει να μας πεις και τι ψαράκια έχει το ενυδρείο σου. Αν τρέχει καιρό το ενυδρείο σου μάλλον αμμωνία έχει μηδέν, αλλά αν έχεις τεστ κάνε μια μέτρηση.
Με τη κάνεις τα τεστ? [/QUO
ειναι κοινονικο εχω μεσα νεον γκαπυ αρλεκινους...
τρεχει αρκετο καιρο μαλλον ειναι καλα γιατι κανω και πολλες αλλαγες νερου.τα τα κανω σε ενα πετ σοπ ακομα δεν ξερω να τα βγαλω ακρη μονος μου.

platy
28-01-10, 22:23
χμμ...και γιατι ομως μου φαινεται οτι πρεπει να ρυθμισεις λιγο την ψαροσυνθεση...γκαπι με νεον και αρλεκινους δεν ταιριαζουνν

nikos mennis
29-01-10, 09:49
χμμ...και γιατι ομως μου φαινεται οτι πρεπει να ρυθμισεις λιγο την ψαροσυνθεση...γκαπι με νεον και αρλεκινους δεν ταιριαζουνν
η αληθεια ειναι οτι ακομα δεν ξερω και πολυ καλα τι πρεπει να μπουνε και απο τους πετσοπαδες δεν βγαζεις ακρη λενε σε ολα ναι αρκει να πουλησουνε....

ErnieBall
29-01-10, 10:00
εχεις ανεβασμενα No3.Αφου λες οτι κανεις αλλαγες νερου μαλλον εχεις πολλα ψαρια μεσα...
Επισης πρεπει να παρεις τεστ αμμωνιας.χρειαζεται
Η gh σου ειναι πολυ χαμηλη,πρεπει να χεις κανει λαθος μετρηση
Τα ψαρια που εχεις δε ταιριαζουν μεταξυ τους πρεπει να διαβασεις και να καταληξεις πια θα κρατησεις..Μεχρι τοτε μη προσθεσεις αλλα.

Ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου και ποσα ψαρακια εχεις μεσα?

nikos mennis
29-01-10, 13:19
ειναι 250λτ και εχει μεσα 45 ψαρακια(ολα μικρα)
-------------------------
μπορει καποιος να μου πει ποια ταιριαζουν απο τα παρακατω?
neon,guppy,red eye,danio,αρλεκινους,ροδοστομους.

ErnieBall
29-01-10, 13:32
πρεπει να διαβασεις να μαθεις μονος σου τι "ταιριαζει" ..διαβασε εδω

http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/fishfotos.htm

Πάνος
30-01-10, 21:31
μπορει καποιος να μου πει ποια ταιριαζουν απο τα παρακατω?
neon,guppy,red eye,danio,αρλεκινους,ροδοστομους.
εχεις ψαρια που θελουν απο πολυ μαλακο εως πολυ σκληρο νερο..και δεν εξαιρεσες ουτε τα ενδιαμεσα σταδια...:D
εχεις ΑΟ?? αν οχι τοτε προφανως εχεις σκληρο νερο...οποτε θα αρκεστεις στα γκαπυ και τα ντανιο...

lingistis
31-01-10, 21:57
Τις μετρήσεις νερού πού τις έκανες??? αν κατάλαβα καλά σε πετ?? τότε υπάρχει σοβαρή περιπτωση να έχεις μεγάλη απόκληση από τα πραγματικά δεδομένα μέσα στο ενυδρείο σου. Το πολύ πολύ αγόρασε ένα σετ με στικ για να κάνεις τις μετρήσεις. Τα γκάπι είναι μια καλη επιλογή ;)