Επιστροφή στο Forum : Φυτό σε γλαστρακι πρόβλημα η οχι
Καλημέρα και πάλι.Εχω παρατηρήσει ότι ένα από τα φυτά μου όταν το φυτεπσανε στο μαγαζί που πήρα το ενυδριο μου εινε μέσα σε γλαστρακι λάθος κάνανε η έτσι πρέπει να εινε;Το δεντρακι εινε κάτι σαν ελατο με πολύ λεπτά φύλα σαν βελονες
επειδη δεν καταλαβα τι εννοεις ..το φυτο σ ειναι αυτο ?? http://images.google.gr/images?hl=el&source=hp&q=ceratophyllum&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi και το γλαστρακι που λες ειναι κατι σαν αυτο γεμισμενο με κατι σαν βαμβακι ?? http://www.play-with-water.ch/d4/experiments/images/img_73.jpg αν ναι θα σ προτεινα να βγαλεις το γλαστρακι και να αφησεις το φυτο στην επιφανεια να επιπλει
Αν διακρίνω καλά εινε μέσα σε ένα λευκό πλαστικό οι ρίζες του αλλά θα το κοιτάξω καλητερα σήμερα που θα κάνω αλαγη νερού και ρωτάω για να δω τι θα κάνω.Ελεύθερο λίγο δύσκολο γιατί έχω αρκετές αναταράξεις στην επιφάνεια.Μηπος ξέρεις περί τι φυτό εινε;Α δεν ξέρω πως αλλά τα καμπακια μου κατάφεραν και εκοπσαν ένα κλαδί αρκετά μεγάλο και κάνει βόλτες :-)
-------------------------
Ναι αυτό εινε το φυτό η του μοιάζει παρα πολύ εώς πολύ
κερατοφυλλο λεγεται και ειναι φυτο επιφανειας και δεν θελει φυτευμα ..και να το φυτεψεις μετα απο λιγο καιρο το τμημα του φυτου που ειναι φυτεμενο θα σαπισει και θα λιωσει οποτε....... οτι και να κανεις παλι στην επιφανεια θα καταληξει το φυτακι..
Όταν λέμε φυτεμενο εινε απλά στερεωμενο στο βυθό με μικρά περταδακια.Αν δεν κάνω λάθος εινε το φυτό που αγαπούν τα γκαμπις ε;Το κλαρακι δεν το έβγαλα αλλά έχει κάτσει πάνω σε ένα άλλο φυτό αφού επάνω δεν καθετε.Αρα αφήνω και το άλλο ελεύθερο και βλέπουμε έτσι;
ναι αυτο το φυτο ειναι καλο να υπαρχει σ ενυδρειο με γκαπυς διοτι εκει παει και κρυβεται ο γοννος τις πρωτες μερες που κινδυνευει να φαγωθει απο τα μεγαλα γκαπυς....το κλαρακι μην το βγαλεις αστο να μεγαλωσει..εγω θα αφηνα και το αλλο τμημα του φυτου ελευθερο στην επιφανεια ..αργα η γρηγορα αυτο θα γινει..btw αυτο το φυτο εχει πλ γρηγορη αναπτυξη
Ευχαριστώ πολύ για τα λεγωμενα σου και για τον κόπο σου
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.