PDA

Επιστροφή στο Forum : ο ιπποκρατης

dimitris vas
28-01-10, 01:30
Αυτος ειναι ο μονομαχος μου ο ιπποκρατης.ειναι super delta tail και τον εχω περιπου 2 μηνες.η ουρα του εχει καποια σκισιματακια γιατι ακομα αναρρωνει απο fin rot..ειναι σιγουρα ο πιο ομορφος που ειχα μεχρι τωρα.το εκπληκτικο ειναι πως αλλαζει χρωμα η ουρα του αναλογα με το πως τον χτυπαει το φως! οριστε και φωτο

dimitris vas
28-01-10, 01:32
δεχομαστε και προτασεις για νυφη...παντα με προικα βεβαια

agnos
28-01-10, 06:27
Πολύ όμορφος ο φιλαράκος σου να σου ζήση.Πρόσεξε όμως να του βρεις καλή νύφη μη κακοπέσει.;)

ΤΟΛΟΥΚΟΣ
28-01-10, 10:56
οντως πλ ομορφος μονομαχος ..μπορεις να πεις απο που τον πηρες ??

Maverick
28-01-10, 11:06
Επίσης είναι και full-mask δηλαδή το ιριδίζον τιρκουάζ χρώμα των λεπιών συνεχίζει και καλύπτει όλο το κεφάλι! Πολύ όμορφος ο νεαρός!

thanasisg
28-01-10, 11:22
Όμορφος ο Ιπποκράτης να σου ζήσει!!!

Θα γίνει σίγουρα περιζήτητος γαμπρός!!

Δημητρης89
28-01-10, 12:26
πανεμορφος ο μονομαχος σου...:)

θα μου επιτρεψεις ομως να πω την γνωμη μου...
το ναυαγιο προτεινω να φυγει:p

dimitris vas
28-01-10, 12:52
ευχαριστω πολυ παιδια!αντε και καμια νυφη!δημητρη εχεις φυσικα δικιο το ναυαγιο εχει φυγει απ την πρωτη βδομαδα απλα η φωτο ειναι παλια τωρα το σπιτι του ειναι καπως ετσι...στο ενδιαμεσο απ τις 2 φαντασου το..

Πάνος
28-01-10, 12:52
πολυ ομορφος ο ψαρης!:p

dimitris vas
28-01-10, 12:54
τον ειχα παρει απ το azores πριν 2-3 μηνες...απο τοτε παντως δεν εχω βρει κατι αντιστοιχο σε μαγαζι της πολης κ εχω παει σ ολα..μονο veil και crown tail εχω βρει..

ΤΟΛΟΥΚΟΣ
28-01-10, 13:34
τον ειχα παρει απ το azores πριν 2-3 μηνες...απο τοτε παντως δεν εχω βρει κατι αντιστοιχο σε μαγαζι της πολης κ εχω παει σ ολα..μονο veil και crown tail εχω βρει..

οκ σ ευχαριστω...

Γιώργος Κ
28-01-10, 14:03
:p Πολυ ομορφος ο μαγκας!!! :p

harris samos
28-01-10, 14:13
αν και δεν είμαι τόσο fan
με της μακριές ουρές οι πλακάτ μου αρέσουν πολύ περισσότερο αυτός ο μάγκας μου αρέσει
να τον χαίρεσαι

dimitris vas
29-01-10, 13:16
thnx guys!!χαρη plakat ε?ισως να ναι ο επομενος μου,προς το παρον εχω αυτον κ εναν veil tail.plakat δεν εχω δει στη θεσσαλονικη αλλα μια φορα σε ενα ειχαν καμια 30 θυληκιες και καποιες απ αυτες μοιαζαν παρα πολυ με αρσενικους plakat..ισως να τους εφυγαν κ μερικοι καταλαθος η μπορει να ναι ιδεα μου
-------------------------
Α παντως αν κανεις πετυχει κανεναν plakat η halfmoon η super delta πουθενα θεσσαλονικη(δυσκολο) ας κανει καμια ενημερωση!!

harris samos
29-01-10, 14:39
εγω τον δικο μου τον πλακατ για θυληκια μου τον δωσανε αστα και μετα αρχησε ο πολεμος:smt067 zw

Maverick
29-01-10, 14:56
εγω τον δικο μου τον πλακατ για θυληκια μου τον δωσανε αστα και μετα αρχησε ο πολεμος:smt067 zw

Συμβαίνει πολύ συχνά να κρατάνε αρσενικούς πλακάτ μαζί με θηλυκά, έχω αγοράσει κι εγώ παλαιότερα.. Ζήτησα απο τον πετσοπά να διαλέξω μόνος μου με την απόχη και πήρα 2 πανέμορφους αρσενικούς πλακάτ στην τιμή των θηλυκών :D

dimitris vas
30-01-10, 01:09
xaxax καλα εκανες!το σκεφτηκα κ εγω αλλα δεν ημουν σιγουρος αν ειναι οντως πλακατ!next time!

chemical mac
02-02-10, 12:41
thnx guys!!χαρη plakat ε?ισως να ναι ο επομενος μου,προς το παρον εχω αυτον κ εναν veil tail.plakat δεν εχω δει στη θεσσαλονικη αλλα μια φορα σε ενα ειχαν καμια 30 θυληκιες και καποιες απ αυτες μοιαζαν παρα πολυ με αρσενικους plakat..ισως να τους εφυγαν κ μερικοι καταλαθος η μπορει να ναι ιδεα μου
-------------------------
Α παντως αν κανεις πετυχει κανεναν plakat η halfmoon η super delta πουθενα θεσσαλονικη(δυσκολο) ας κανει καμια ενημερωση!!Αυτός ο delta tail θα μπορούσε να είναι κι από την δική μου γέννα αλλά οι ημερομηνίες δεν μου ταιριάζουν :rolleyes: όσο για πλακάτ και θεσ/νίκη πρέπει να κάνετε λίγη ακόμα υπομονή ;)

dimitris vas
02-02-10, 17:51
ααα να ο ανθρωπος μας!!ωστε mac εχεις τοσο ωραιους μονομαχους??να μας εχεις υπ οψιν στην επομενη γεννα....:p:p:p