Επιστροφή στο Forum : Δείτε στην ΝΕΤ αύριο!
Στην πρωινή εκπομπή "Συμβαίνει τώρα" με την Πόπη Τσαπανίδου, ώρα 10:00 με 12:00, προς το τέλος της εκπομπής, θα είναι καλεσμένος ο ΠΣΦΕ!
:smt041:smt041
πολυ δυναμικη παρουσια ο συλλογος. και στον τυπο και στην τιβι!:p
κριμα θα ειμαι στη δουλεια τετοια ωρα..
μαγνητοσκοπιση...χεχε ...αυτα ειναι ..αλλη μια δυναμικη εισοδος του συλλογου ...μπραβο σε ολους
Ποιός θα πάει? Να στείλουμε τον panos1972 να μιλήσει για τις αναπαραγωγές redmouth...:D
water_turtle_lover
26-01-10, 15:55
Μακαρι να μπορουσα να το δω κι εγω αλλα καθε πρωι λειπω απο το σπιτι... Παντως πρεπει να ειναι πολυ καλο!!:smt041
Κατά πάσα πιθανότητα θα το δω, το κακό της συγκεκριμένης εκπομπής είναι οτι δεν αφήνει τους καλεσμένους πάνω απο 1-2 λεπτά αλλά κάτι είναι και αυτό.
Μπράβο στον ΠΣΦΕ λοιπόν!
Αν προλαβω θα το γραψω θα το μετατρεψω και θα το ανεβασω καπου να το "τραβηξετε"....... δεν υποσχομαι...αν προλαβω
ξερετε απο τωρα τι ερωτησεις θα σας κανει;
υπαρχει καποιο θεμα που θα συζητηθει;
κι εγω θα λειπω δυστυχως.Ελπιζω να το ανεβασει καποιος στο youtube να το δουμε οπως την αλλη φορα.
Το θεμα θα ειναι αυτο http://www.aquarist.gr/news/DyedFish/DyedFish.htm
μπραβο
γιατι αν το θεμα ειναι του τυπου
"εχετε πολλα ωραια ψαρια; τα βγαζετε και ονοματα;"
να μην κατσω να το δω
Κλεόβουλος
26-01-10, 20:20
:smt041:smt041:smt041
ενα μεγαλο μπραβο απο εμενα για τις μεγαλες προσπαθειες που κανετε...
Ρε παιδία να το κουτουπώσει κάποιος με κάρτα TV να το δούμε μετά και εμείς οι εργαζόμενοι.
Θα ειμαι στο σχολειο:smt009
Ρε παιδία να το κουτουπώσει κάποιος με κάρτα TV να το δούμε μετά και εμείς οι εργαζόμενοι.
Nαι...να το γράψει κάποιος και να το ανεβάσουμε :smt041
Άμα δεν είναι σε MPEG-4, H.264 και 16:9 δεν το θέλω :p
Παιδια κ σε High Definition μονο για τον halva...:grin::grin::grin::grin:
Τελειωσε απετησω να βαλουμε τηλεόραση στην ταξη...χά:smt091
υ.γ. εχουν πεσει στον πατο τωρα και οι τιμες...
Για να το δουν και όσοι δε μπόρεσαν...
<object width="640" height="505"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/2_1qaP_1pj8&hl=en_US&fs=1&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/2_1qaP_1pj8&hl=en_US&fs=1&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>
HD και 16:9 δεν έχει, τα παράπονά σας στη ΝΕΤ :)
μπραβο Τολη
μου αρεσε και ηαντιμετωπιση της Τσαπανιδου η οποια χρησιμοποιησε την ευστοχη εκφραση "ψαρια τερατα"
μπραβο Τολη.πολυ καλος και σημαντική ενημέρωση για πολλους που δε ξερουν;)
Τσιακιτζης Θεοδωρος
27-01-10, 13:54
αντε και με μια δικια μας εκπομπη. Μπραβο!
Τσιόνογλου Σταύρος
27-01-10, 13:55
+-3+-3+-3
Μπράβο Τόλη, πολύ καλός, αλλά η Τσαπανίδου απαράδεκτη, σα να την κηνυγούσαν, 2 λεπτά μας έδωσε, όταν για αστρολογία
και άλλες μπούρδες μιλάνε κανένα τέταρτο. Το ξεπέταξε το θέμα, από την άλλη θα μου πείς, οι υπόλοιποι δεν ασχολήθηκαν καν.
Κατά πάσα πιθανότητα θα το δω, το κακό της συγκεκριμένης εκπομπής είναι οτι δεν αφήνει τους καλεσμένους πάνω απο 1-2 λεπτά αλλά κάτι είναι και αυτό.
Μπράβο στον ΠΣΦΕ λοιπόν!
Και ξανά μπράβο, 2 λεπτά είναι κάτι, το τίποτα είναι κόπος! Τουλάχιστον πολλοί έμαθαν κάτι... Έχει καλές ακροαματικότητες η εκπομπή και είναι σημαντικό.
Κωστα καλυτερα που ηταν μονο δυο λεπτα
αλλωστε ηταν αποστολη μυνηματος και οχι συζητηση
Μπραβο Τολη!!! Πες τα ... :smt041:smt041:smt041
Πολυ καλο!.. ελπιζω να το ειδαν πολλοι!...:rolleyes:
kwstas_original
27-01-10, 15:24
το πετυχα live:D
πολυ ωραιος...;)
μηπως θα ηταν καλητερα ομως να επαιζε και ενα σχετικο βιντεο στο background?:confused:
:smt041:smt041
Mπραβο Τολη.Αντε τωρα να πατε στο ΣΚΑΙ να ζητησετε εκπομπη για ενυδρεια:p
Αλλο ενα μεγαλο μπραβο στον συλλογο και στον Τολη
Λεπτομερειες Τολη θα μας πεις απο κοντα για το... Ποπακι :smt040
Μπράβο...
στο Σύλλογο που έθεσε ένα τέτοιο θέμα... είναι και το ολοσέλιδο στην εφημερίδα;)
στο Τόλη που αφιέρωσε το χρόνο του και έκανε μια καταπληκτική παρουσία,
στη ΝΕΤ.. 2 λεπτά αλλά είναι σπουδαίο κατόρθωμα... αλλοι χτυπιούνται μήνες για 30 δεύτερα!!! και υπάρχει και το ραδιόφωνο...
μπράβο στον gmanes που ανέβασε το λινκ!!!:D
Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι ανάλογη συνέχεια
Christophe74
27-01-10, 17:11
Συγχαρητήρια και από μένα.
Εύχομαι κάποια στιγμή να σταματήσει αυτό το άθλιο φαινόμενο.:smt009
:smt041:smt041:smt041:smt041
Κουφάλα σε θέλει ο φακός :) ούτε 40άρης δεν φαίνεσαι στο βίντεο.
Αλήθεια σε τόοοοσο χρόνο που σου άφησε η κα Πόπη πρόλαβες να πιείς το νερό που είχαν στον ποτήρι ;
Ευχαριστούμε τον g_manes για το κόπο.
πολυ ευστοχη κινηση!! πολυ ευστοχος και ο Τολης!!!:smt041
παντα τετοια!:p
μπραβο και ξανα μπραβο..πολυ ευστοχη παρουσιαση και παροτι ηταν μικρη διδαξε πολλα...συγχαρητηρια Τολη
...και στην ερώτηση "Τι ψάρια λοιπόν θα πρέπει να διαλέγουμε ;"
λέω: έχει γούστο να να απαντήσει ... ΔΙΣΚΟΥΣ !!
αλλά ευτυχώς φαίνεται οτι θεραπεύτηκε οριστικά.:D:D:D
Μπράβο σε όλους.
...και στην ερώτηση "Τι ψάρια λοιπόν θα πρέπει να διαλέγουμε ;"
λέω: έχει γούστο να να απαντήσει ... ΔΙΣΚΟΥΣ !!
αλλά ευτυχώς φαίνεται οτι θεραπεύτηκε οριστικά.:D:D:D
Μπράβο σε όλους.
Ρε ξέρεις πως κρατήκε και δεν το είπε :D παραλίγο ;)
Ετσι ειναι αυτα... δυο λεπτα με το ζορι - αν δεν ειχε κι εκτακτο συμβαν με μια ληστεια στην Κορινθο, θα ειχα πολυ πολυ χρονο, τουλαχιστον ... ενα λεπτο ακομα!:D
Οσο για το ρηφ που εδειχνε, ουτε πηρα χαμπαρι, τοδα μετα στο βιντεο κι εγω! (ειχα παει με φωτος ετοιμες, αλλά τι να λεμε τωρα...)
Δεν πειραζει ρε Τολη αρκει που εγινε η αναφορα την επομενη πιστευω να ειναι αποκλειστικα η εκπομπη για εμας.Η αληθεια ειναι οτι λιγο προβολη θα μας εκανε καλο.Και το αρθρο στο εθνος καλο ηταν
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.