Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : εσωτερικο καρφουρισιο φιλτρο η οχι?

yannakis
26-01-10, 11:59
γεια σας παιδια!!αρχιζω σιγα σιγα να στηνω το ενυδρειο μου και αυτο το εσωτερικο φιλτρο του καρφουρισιου μου καθεται πολυ ασχημα!ειναι πολυ μεγαλο και σαν σταμπακας στην μεση του ενυδρειου?αξιζει να το κρατησω η να παρω ενα εσωτερικο μικροτερο και καλυτερο(εξωτερικο δενθελω λογω οικονομικων..)
τι εχετε λοιπον να μου προτεινετε?

Κλεόβουλος
26-01-10, 12:15
Γνώμη μου να το κρατήσεις, μέχρι να μπορείς να βάλεις ένα εξωτερικό;)
Αν το αξιοποιήσεις σωστά μια χαρά δουλειά θα κάνει.

yannakis
26-01-10, 12:19
με ενοχλει που ειναι μεγαλο και ειναι και στην μεση..αυτο..αλλα αν κανει καλη δουλεια τοτε οκ!αρκει να καταλαβω πως λειτουργει:D

kingrim
26-01-10, 12:34
στο πρωτο επιπεδο βαλε σφουγγαρι στο δευτερο βαλε το βιλογικο σου υλικο (εγω τα βαζω μεσα σε καλσον για να μπορουν να βγουν ευκολα μετα ) και στο τριτο επιπεδο βαζεις την αντλια (εχω ακουσει για καποιους που βαζουν λιγο μακαρονι στο επιπεδο τις αντλιας για περισσοτερο βιολογικο υλικο ή βαζουν λιγο ακομα σφουγγαρι)

Πάνος
26-01-10, 12:40
μπορεις να το "κρυψεις" με φυτα αν προκειται για φυτεμενο...με πετρες αν προκειται για νταμαρι και με ξυλα αν πας σε ξερακιανο...
ως ενα σημειο βεβαια ..αλλα το μεγαλυτεορ μερος μπορει να "καμουφλαριστει"...;)

drbig
26-01-10, 12:43
+1 και απο μένα. Νταμάρι μεν αλλά με πολύ χώρο για υλικά! Και καμουφλάρεται σε μεγάλο βαθμό με φυτα κτλ... Σκοπέυω να postάρω φώτο με το καμουφλάρισμά μου σύντομα...

yannakis
26-01-10, 23:23
για μουλτις το θελω!
θα βρω πετρες ισως βαλω και καμια μοςς
για να το κρυψει καπως!
ευχαριστω πολυ!!:rolleyes:
-------------------------
μια ακομη ερωτηση ρε παιδια...
η αντλια ασχετα που ειναι μικρη..εχει κατι βεντουζες..
αλλα πρεπει να ειναι μεσα στο φιλτρο η αντλια..που βεντουζαρεται?
(ηθελα και εγω να το ψαξω το φιλτρο και εβγαλα την αντλια και δεν ξερω
πως την ξαναβαζω...)
zwzw

h3342
27-01-10, 03:09
για μουλτις το θελω!
θα βρω πετρες ισως βαλω και καμια μοςς
για να το κρυψει καπως!
ευχαριστω πολυ!!:rolleyes:
μια ακομη ερωτηση ρε παιδια...
η αντλια ασχετα που ειναι μικρη..εχει κατι βεντουζες..
αλλα πρεπει να ειναι μεσα στο φιλτρο η αντλια..που βεντουζαρεται?
(ηθελα και εγω να το ψαξω το φιλτρο και εβγαλα την αντλια και δεν ξερω
πως την ξαναβαζω...)
zwzw

την αντλία την βάζεις στο αριστερό μέρος του φιλτρου,οι βεντούζες προς τα κατω,και οι τρύπες για να ρουφάει να είναι προς τα δεξιά ώστε να ρουφάει το νερό που έχει περάσει απο τα σφουγκάρια
+1 και απο μένα. Νταμάρι μεν αλλά με πολύ χώρο για υλικά! Και καμουφλάρεται σε μεγάλο βαθμό με φυτα κτλ... Σκοπέυω να postάρω φώτο με το καμουφλάρισμά μου σύντομα...

οκ όταν θα είναι έτοιμο κάνε post καμια φώτο!! ειμαι περίεργος να δω πως μπορεί να καμοφλαριστεί!! :D

yannakis
27-01-10, 03:12
οκ όταν θα είναι έτοιμο κάνε post καμια φώτο!! ειμαι περίεργος να δω πως μπορεί να καμοφλαριστεί!! :D[/QUOTE]

οκ ευχαριστω!εγω δεν ειμαι περιεργος!με φυτα σε ενα φυτεμενο μπορεις πολυ ευκολα να το κρυψεις!!θα προσπαθησω και εγω..:smt009