PDA

Επιστροφή στο Forum : buffer


ρόδος
22-01-10, 20:19
καλησπέρα σε ολό το φόρουμ. πρώτη επισκεψή και θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με τα ψαράκια buffer. επειδή μου άρεσε πολύ το ψάρι αυτό το αγόρασα αλλά δεν ξέρω με τι άλλα ψάρια μπορώ να το έχω στο ενυδρέιο (120 λίτρα)
ευχαριστώ προκαταβολικά

Rigel
22-01-10, 20:23
Καλησπέρα και καλως ηρθες!
Τι είδος puffer εχεις?Νομιζω βιαστηκες λιγο..
Πρωτα ρωτάμε και μετα αγοράζουμε.Εισαι σιγουρος οτι μπορείς να παρέχεις αυτα που χρειαζεται το ψαράκι σου?οπως ας πουμε ζωντανα σαλιγκαράκια για να ακονίζει τα δοντια του??

george
22-01-10, 20:29
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/puffer.htm

Πάνος
22-01-10, 20:31
καλως ηρθες!
μια φωτογραφια θα βοηθουσε να διαπιστωσουμε το ειδος για να δουμε εστω αν ειναι γλυκου η υφαλμυρου νερου. απο εκει και περα οπως ειπε και ο φιλος Rigel τα παφερακια εχουν απαιτησεις οσον αφορα τη διατροφη τους. δεν τρωνε φυλαρακια με τιποτα. μονο κατεψυγμενη και επιπλεον εχουν αναγκη απο ζωντανα σαλιγκαρια που πρεπει να θρυματιζουν με τα δοντια τους. επισης δυσκολα μπαινουν με συγκατοικους καθως τους παρενοχλουν.
σκεψου ολα αυτα και αν θελεις ακομη να κρατησεις τετοια ψαρακια....κανε μια πληρη παρουσιαση του ενυδρειου σου κι ενημερωσε μας για το ειδος.

ρόδος
22-01-10, 20:44
σας ευχαριστώ καταρχην για τις πολυ άμεσες απαντήσεις.
έχετε μάλλον δίκιο οσον αφορά την δική μου βιασύνη αλλά είχα δει το συγκεκριμμένο ψαρακι (γλυκού νερού) και μου αρεσέ τοσό που το αγορασα αμέσως χωρίς πολλα πολλά αφού κανένας δεν μου είπε για το βαθμό δυσκολίας.
από οτι καταλαβαίνω ομώς πιθανόν να πρεπεί να το επιστρέψω!
-ευτυχώς που έχω την δυνατότητα να το επιστρέψω
το ενυδρείο μου το έχουν κάνει δώρο και είναι 120 λίτρα. εσωτερικό φίλτρο και έχω ήδη αγοράσει κάποια κομμάτια ξύλο (απο ταυλάνδη μου είπαν) και τα χω βάλει σε νερό για 4 μέρες τώρα.αυτά για αρχή

Πάνος
22-01-10, 20:48
να υποθεσω οτι δε το εχεις στρωσει??
τοτε οτι ψαρακια και να αποφασισεις να βαλεις δε πρεπει να το κανεις μεχρι να στρωσει το ενυδρειο σου...
τα υπομνηματα θα σου λυσουν πολλες αποριες...για τις υπολοιπες..εδω ειμαστε!

Σ.Τ.Ε.Φ.Α.Ν.Ο.Σ.
03-05-10, 00:19
Καλως ηρθες!καλο διαβασμα