PDA

Επιστροφή στο Forum : Μονομάχοι και άθλιες συνθήκες κράτησης

aggelospgr2010
19-01-10, 14:22
Λοιπόν, αυτό το πόστ το έκανα για να μοιραστώ την εμπειρία μου, απο σήμερα που έκανα μία επίσκεψη στο "PetShop" της γειτονιάς μου. Λοιπόν, καταρχίν, πήγα για να αγοράσω σκουρόχρωμο χαλίκι για το ενυδρείο μου. Το θέμα είναι ότι το μάτι που έπεσε πάνω στα "κουτάκια" που κρατάνε τους Μονομάχους.. Πρώτα από ολά, να αναφέρω ότι τα κουτάκια που κρατάνε τους Μονομάχους, είναι σε άθλιες καταστάσεις, με πάρα πολύ βρομιά, το νερό είναι πολύ θαμπό, και το πράγμα που με συγκλόνισε είναι, ότι θυμήθηκα έναν φίλο απο το φόρουμ, που σε παλίο μου πόστ είχα ζητήσει να μάθω πώς μπορύμε να δούμε εαν είναι σε καλή κατάσταση ο Μονομάχος, και μου είχε πει διάφορους τρόπους.. εγώ δοκίμασα να χτυπήσω λίγο το κουτάκι.. αλλά ο Μονομάχος τίποτα.. ίσα ίσα που μπορούσε να σταθεί στην θέση του... Μετά απο όλα αυτά, θέλω να ευχαριστίσω τον φίλο μου απο το φόρουμ ko$ta$, που προσφέρθηκε να μου χαρίσει, έναν Μονομάχο, γιατί με αυτά που είδα απο PetShop δεν θα αγοράσω ποτέ Μονομάχο, βέβαια υπάρχουν και PetShop που τους φροντίζουν...:rolleyes:

Αυτά απο εμένα...:smt120

alkis13
19-01-10, 15:22
Γενικα με τους μονομαχους τα petshop τους κρατουν σε κυπελακια και οποιος τους παρει τους πηρε, αν θες να παρεις μονομαχο και γενικα οποιος θελει το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να ρωτησει ποτε θα παραλαβει ο petshopας μονομαχους και να περασει μετα απο 2 μερες απο την παραλαβη για να αγορασει...

Αν και το καλυτερο εδω που τα λεμε ειναι να ΜΗΝ αγοραζουμε μονομαχους απο petshop που τους κρατανε σε αυτες τις συνθηκες.

Maverick
19-01-10, 16:18
Αν και το καλυτερο εδω που τα λεμε ειναι να ΜΗΝ αγοραζουμε μονομαχους απο petshop που τους κρατανε σε αυτες τις συνθηκες.

Δυστυχώς πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που (χωρις να ξέρουν) θα τους αγοράσουν και θα τους βάλουν σε ένα αντίστοιχο ποτηράκι ή σε γυάλα...

Whiteyez
20-01-10, 00:21
Είναι κρίμα τόσο ωραία ψάρια να τα βασανίζουν έτσι, εγώ ψάχνω εδώ Θεσσαλονίκη για κάποιον που να δίνει μονομάχο, η κάποιο σωστό petshop να αγοράσω έναν, αν γνωρίζει κάποιος κάτι....

aggelospgr2010
20-01-10, 15:05
Πραγματικά είναι κρίμα.. Είναι άδικο να υπάρχουν τέτοια ανεύθυνα PetShop!zw Βάλε αγγελία και μπορεί να βρεθεί κάποιος που να σου δώσει!;)

Edit : Τώρα είδα για την Αγγελία που έχεις βάλει! :)

Liz@
20-01-10, 16:48
πολυ λιγα πετ σοπ τους εχουν σε ενυδρεία, δυστηχως ειναι απο τα πιο βανανισμενα ψαρακια, απορω πως ζουνε σε αυτες τις συνθηκες στα πετ!:smt009

alex
20-01-10, 17:11
εγω παλι απο μια επισκεψη μου χθες, ειδα σε ενυδρειο ζητημα 80 λιτρων
3 ψαρια δεν θυμαμαι ονομα αλλα αρκετα μεγαλα(20cm+) ωστε να μην εχουν χωρο να κολυμπησουν, απλα κουνουσαν πτερυγια και μενανε στο ιδιο σημειο, και σκεφτομουνα, περναει η ζωη ετσι...??
μια τριμελης ας πουμε οικογενεια σε ενα σπιτι μεγεθους τουαλετας για μια ζωη...

ειλικρινα στα περισσοτερα μαγαζια φευγεις με πονο ψυχης..

aggelospgr2010
20-01-10, 17:28
Ακριβώς, πολύ λίγα PetShop φροντίζουν, τα ψάρια τους ανάλογα με τις ανάγκες τους...:(

theok1200s
25-01-10, 23:59
Είναι κρίμα τόσο ωραία ψάρια να τα βασανίζουν έτσι, εγώ ψάχνω εδώ Θεσσαλονίκη για κάποιον που να δίνει μονομάχο, η κάποιο σωστό petshop να αγοράσω έναν, αν γνωρίζει κάποιος κάτι....

pet shop Αμαζόνιος στην αγγελάκη,και τους κρατάει και σε ενυδρεία...