Επιστροφή στο Forum : νεο aquascape
σημερα το πρωι αποφασισα να αλλαξω λιγο το ακουασκειπ του φυτεμενου ...μετακινησα καποοια φυτα και αφησα χωρο για καποιες ριζες...:D:D παρατηρησεις δεκτες..(η ξιφοφοροι θα μπουν αγγελια εντος των ημερων.....)
τελειο!!πολυ μου αρεσει!!!
ευχαριστω....που να μπουν και τα ξυλα...και η μοσσ
Καλο ειναι αλλα τα αγγελοψαρα νομιζω οτι ειναι λιγο στριμωγμενα..
Εβαλες τα γυαλια σε πολλους εμπειροτερους ! Ευγε νεαρε, ΠΑΡΑ πολυ καλη προσπαθεια :p
παρα πολυ ωραιο platy !!!!!!!το αριστερο το ψηλο το φυτο τι ειναι?
Απίθανο το έκανες, μου αρέσει πάρα πολύ.
Αν μου επιτρέπεις μια γνώμη, στο συγκεκριμένο ενυδρείο, εγώ θα έβαζα αγγελία τα σκαλάρια
και θα κρατούσα τους ξιφοφόρους, από τους οποίους μπορείς να προσθέσεις κι άλλους.
Πολύ ωραίο είναι αγόρι μου μπράβο.Νομίζω ότι τώρα έχουν και καλήτερο χώρο για κολίμπι τα ψαράκια σου
Και εμενα μου αρεσει πολυ ... :smt041:smt041
Αν και ... "ταιριαζει" πιο πολυ στους ξιφοφορους το ολο τοπιο ;)
Καλο ειναι αλλα τα αγγελοψαρα νομιζω οτι ειναι λιγο στριμωγμενα..
αλεξανδρε σε ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σου λογια ...το ακουασκειπ δεν εχει συμπληρωθει ακομα αλλα χαιρομαι που ακουω καλα λογια απο ολους σας..:rolleyes::rolleyes::D:D
-------------------------
παρα πολυ ωραιο platy !!!!!!!το αριστερο το ψηλο το φυτο τι ειναι?
φιλε μου αν εννοεις αυτο με τα πλατια φυλλα που μαζευονται στην επιφανεια λεγεται κρεμμυδι..εχει ενα βολβο ο οποιος θαβεται μισος στο χωμα και το υπολοιπο εξεχει..(ευκολων απαιτησεων);)
Απίθανο το έκανες, μου αρέσει πάρα πολύ.
Αν μου επιτρέπεις μια γνώμη, στο συγκεκριμένο ενυδρείο, εγώ θα έβαζα αγγελία τα σκαλάρια
και θα κρατούσα τους ξιφοφόρους, από τους οποίους μπορείς να προσθέσεις κι άλλους. το σκεφτηκα για μια στιγμη αλλα δεν νομιζω να το κανω πραξη...γενικα ηδη με αυτη την γεννα χαρηκα πολυ και παλι θα σκεφτω αν θα κρατησω καποια....ισως μελλοντικα αντικαταστησω τα σκαλαρια ..αλλα και αυτο στο αποτερο μελλον:cool:
harris samos
19-01-10, 15:19
πολύ όμορφο είναι αν βγούνε οι πέτρες θα γίνει καλύτερο και μπει καμια ριζουλα με λίγη moss πάνω της θα είναι πολύ όμορφο αν και εγώ σε τόσα λίτρα δε σύμφωνο για σκαλάρια
και μετα απο μερικες ακομα αλλαγες..(χαρτονι καφε,προσθηκη λιγης εγκερια ντενσα ακομα και 3 αμανο) οριστε το αποτελεσμα ...αναμεινατε για τις ριζες
:smt023:smt023 :smt038:smt038:smt038
ευχαριστο και παλι παιδια....και ευελπιστο πως σημερα θα ερθουν οι ριζες.
harris samos
23-01-10, 11:41
της πετρες θα της βγαλεις ???
τις ασπρες ναι...και θα εχει ριζες λαβα και φυτα
και οπως ταχθηκε...φωτο με τις ριζες...(η δεξια επιπλεει αλλα θα την βολεψουμε ...)
ΥΓ ευχαριστω χρηστοςΠ
harris samos
23-01-10, 22:39
ποιο καλα μου αρεσε με της πετρες
τι να πω....ισως εχεις δικιο ...ισως οχι...το πολυ πολυ το ξανααλλαζω.(χαχα)κατσε να μπουν λιγα φυτακια ακομα και λιγη μοςς...κουκλι ειναι απο κοντα παντως
Πολυ ωραιο!
Το ξυλο που εχεις στην επιφανεια παντως ειναι ολα τα λεφτα.Αστο εκει!
Πολυ ωραιο!
Το ξυλο που εχεις στην επιφανεια παντως ειναι ολα τα λεφτα.Αστο εκει! σε ευχαριστω φιλε....:grin:
Πολυ ομορφο. το προτιμω με τα ξυλα...;)
Πολυ ωραιο!
Το ξυλο που εχεις στην επιφανεια παντως ειναι ολα τα λεφτα.Αστο εκει!
+1
Στερέωσε το με κάποια βεντούζα στο τζάμι
χαιρομαι παρα πολυ που σας αρεσει....
Ωραιότατο, μπράβο σου.
ΥΓ θα συμφωνήσω με τον harris-samos με τις πέτρες έδειχνε καλύτερο.
Μου αρέσουν και τα δύο.. δεν μπορώ να αποφασίσω...
Ε, το βρήκα, πάρε ένα ακόμα ενυδρείο και κάνε και τα 2, ένα με πέτρες, ένα με ρίζες.:)
χαχαχα.....ναι το σκεφτηκα αυτο...και μαλλον ετσι θα γινει ...σε κανα 2μηνο θα εχω καινουριο 125...και μερικες ακομα φωτο απο το σημερινο :p
dimitris21
24-01-10, 14:25
μπράβο νέε μου!!!!
και κυρίως όχι για το ενυδρείο σου, το οποίο αξίζει και αυτό τα μπράβο, αλλά για το μεράκι σου, για αυτό που κάνεις, όπως και για την πολύ καλή διάθεση που έχεις να ακούς τους πιο έμπειρους. κάτι πολύ σπάνιο για την ηλικία σου.
σε λίγο καιρό σε βλέπω στα σίγουρα σε διαγωνισμούς
ευχαριστω ρε δημητρη να σε καλα...αν δεν μου ειχες πει για τα σκαλαρια ακομα ψαροσουπα θα ειχα...ναι για τους διαγωνισμους ειμαι και γω σιγουρος(χαχα)που θα παει ομως θα στησω ενα ενυδρειο υπερ του συλλογου ..:p;)
dimitris21
24-01-10, 14:28
ευχαριστω ρε δημητρη να σε καλα...αν δεν μου ειχες πει για τα σκαλαρια ακομα ψαροσουπα θα ειχα...ναι για τους διαγωνισμους ειμαι και γω σιγουρος(χαχα)που θα παει ομως θα στησω ενα ενυδρειο υπερ του συλλογου ..:p;)
ξέρω τι κάνω :D σε εκπαιδεύω για μελλοντικό δισκα :D:D:D
πεταει!!εμενα ακομα να βουλιαξει το red moor...
ειμαι λιγο βιαστικος...μου ειπαν βεβαια τα παιδια οτι θα κανει 4-5 μερες..αλλα θελω να βουλιαξει τωρα!!!:)
water polo
24-01-10, 14:45
και εμενα μου αρεσε πιο πολυ με τα ξυλα, πολυ καλο αποτελεσμα, καλη συνεχεια
σας ευχαριστω ολους...!!!!!!
πολυ ωραιο οντως το δεξιο ξυλο..θα μαρεσε να βαλεις και "χαλακι"..
η αληθεια ειναι οτι το σκεφτομαι να βαλλω μοσσ η ριτσια παντου...αλλα δνε ξερω ακομα...θα κανω ενα ακομα απ στην αγγελια με τα κλαδεμματα
και μερικες ακομα με μερικα καινουρια φυτακια
Μια χαρά, λέω να βάλεις φρένο με τα φυτά, έτσι κι'αλλιώς θα μεγαλώσουν αυτά.
ΥΓ Πάρα πολύ ωραίο έγινε.
harris samos
26-01-10, 20:38
αμα οεο
χαλβα +1:smt023
και μη βαζεις συνεχεια τα χερια μεσα :smt018
τιμωρια 20 μερες οχι χερια μεσα αυστηρα :smt075:smt089:smt079
ααα αυτα δε μας τα λες τα Σαββατα...(να σουπω ποσο ζωντανο βραχο εβαλες?:D:D:D)
πολυ μου αρεσει
εχει πολυ καλες προοπτικες πραγματικα!!που να το δεις μετα απο κανα μηνα:D
ναι οντως τερμα με τα φυτα ...και βουρ τωρα για ενα diy co2 ..γιατι μεχρι στιγμης τρεχουν χωρις(ναι χωρις)....α και πουσε βασιλη ...ευχαριστω...(ισα με 30κιλα...χαχαχαχ)
εχει πολυ καλες προοπτικες πραγματικα!!που να το δεις μετα απο κανα μηνα:D
ευχαριστω γιαννη...ναι οντως αυτο σκεφτομαι και γω...:D:D:D:D:D
και μερικες φωτο μετα απο μερικες αλλαγες...
πολυ ομορφο αλλα γιατι δε κρυβεις τη σκαλα πισω απο την αριστερη συσταδα φυτων?
υ.γ. περιμενω και αλλες αλλαγες (της ιχθυοσυνθεσης)..
ε λοιπον να και αλλες αλλαγες...χαχα φυγαν οι ξιφοφοροι(επιτελους_) και τωρα εχουμε και λεμε "'3 σκαλαρια 5 harlequin rasbora 1 pleko(ο οποιος θα ανταλαχτει με anchistrus 1 zebra snail ) σημερα μπηκε και μια ανουμπια γιγαντεα ...ΤΕΡΑΣΤΙΑ και την εκρυψα καπως....αυτα
ΥΓ η σκαλιτσα αυριο...:p
harris samos
02-02-10, 22:40
ομορφο ειναι φτου φτου ;)
αλλα παραβιασες την τιμωρια κυριε τσαλαβουτα
κατσε να ερθω αθηνα :smt075:smt021:smt089:smt079
ε τι στο καλο...και γω ....δεν τα επιανα με πετονια ...χαχα αντε με το καλο ..(αλλα να ξερεις το σαββατο κυριακο αυτο δεν θα ειμαι αθηνα ουτε το αλλο _) οποτε ....χαιρομαι που αρεσει
harris samos
02-02-10, 22:45
θα ερθω οταν γυρισεις :D:D:D
θα ερθω οταν γυρισεις :D:D:D
Δεν του γλυτώνεις!!!:D:rolleyes:
xaxa εχω να φαω μαστιγωμα....
harris samos
02-02-10, 23:20
http://www.youtube.com/watch?v=-43f1rYZOdA
χαρρυ κλυνν αθανατος χαχαχαχαχαχαα
ξεθαυω το θεμα γιατι εκανα καινουριο ακουσκειπ .θελω να μου πειτε τη γνωμη σας καθως και τι θα θελατε να αλλαξω ..
σορρυ για την ποιοτητα αλλα ηταν πολυ βιαστηκες..αυριο επονται καλυτερες
δεν μου αρεσει ετσι δειχνει πολυ ακαταστατο μαλλον επειδη εχεις μοιρασει φυτα σε ολο το ενυδρειο
θα μου αρεσε περισσοτερο αν τα φυτα του καθε ειδους ηταν μαζι και οχι για παραδειγμα οι βαλισνεριες απο εδω και απο εκει
ειναι ομως ακομα νωρις αφου τα φυτα δεν εχουν παρει τα πανω τους
εχεις δικιο...απλα επρεπε να φυτευτουν τα φυτακια ..πανω κατω σε αυτες τις θεσεις θα μπουν..αυριο θα το ξαναφτιαξω...ΥΓ χανει πολυ απο τις φωτο
η αληθεια ειναι οτι η αριστερη ριζα δεν μου αρεσε καθολου.Ειναι χοντροκομενη και καπως αχαρη.
Κι εμένα, η προηγούμενη διαρρύθμιση μου άρεσε περισσότερο, τώρα δείχνει κάπως πνιγμένο και μπουκωμένο.
Κι εμένα, η προηγούμενη διαρρύθμιση μου άρεσε περισσότερο.
;);)
σημερα το βραδυ θα προσπαθησω να κλαδδεψω τα αριστερα φυτα κι να συγκεντρωσω καπου τις βαλισνεριες...η αληθεια ειναι οτι απο κοντα ειναι ωραιο ..αλλα θελει ΠΟΛΥ ΣΟΥΛΟΥΠΩΜΑ ..
τελικα οι αλλαγες εγιναν πιο νωρις..θελω ακομα μερικα φυτα και αλλη μια λαμπα...ετσι μ αρεσει πιο πολυ:D
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.