Επιστροφή στο Forum : απολογισμός πρώτης μέρας λειτουργίας!
Λοιπόν στο τέλος της πρώτης μέρας λειτουργίας μου έχουν δημιουργηθεί νέες απορίες: Καταρχάς είναι φυσιολογικό κατα τη λειτουργία των φίλτρων να υπάρχει μια κίνηση των φύλλων των φυτών προς τη διεύθυνση κυκλοφορίας του νερού ή πρέπει να μειώσω τη ροή; Επιπλέον, οι κρυπτοκορίνες φυτεύονται κανονικά στην άμμο ή πρέπει να μένει η ρίζα απ έξω σαν τις ανούμπιες; Έχω την Cryptocoryne wendtii "Mi Oya".
Ειναι καλο να υπαρχει καλη κυκλοφορια νερου στο ενυδρειο!
Απο εκει και περα εξαρταται τα ψαρια που εχεις! Σε αλλα αρεσει η μεγαλη ροη ... σε αλλα οχι τοσο! Τι ψαρια εχεις? (συγχωρεσε με δε θυμαμαι :D)
Τις κρυπτοκορινες τις φυτευεις στην αμμο!!
μαρια το ιδιο προβλημα ειχα και γω στην αρχη με το ριο...το φιλτρο εχει επανω εναν υαλοβαμβακα ο οποιος αραια και που θελει αλλαγμα .μολις πιασει βιολογια το φιλτρο α εχεις μια σταθερη ροη...(με το μαμισιο φιλτρο δεν το χεις.??)
ΥΓ..εχω και γω ενα ιδιο φυτο και μεγαλωνει πολυ ωραια
Eεεε δεν έχω ψάρια ακόμα αλλά θα βάλω (μετά το στρώσιμο) ζωοτόκα. Να κάνω και μια πιο ηλίθια ερώτηση...Πώς μειώνω τη ροή των φίλτρων; Έχω το εσωτερικό του rio και ένα εξωτερικό eheim 2217 (κοίταξα στα manual αλλά δε βρήκα κάτι...:confused:)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.