Επιστροφή στο Forum : Nano tube 30lt Dennerle. Φιλτρακι??
Αγορασα ενα νανο tube, και ειχε μεσα ενα εσωτερικο φιλτρακι
http://www.aquaristic.net/shop.php/sid/a59838661505b938ff2b77b3d1bff9d6/cl/moredetails/cnid/-/anid/5424a1c2faad77ee6.64745609/Dennerle%20NanoCube%20Complete%20PLUS/
το οποιο δεν εχει μεσα τιποτα απο βιολογικο (μακαρονι).
Σε περιπτωση που θελουμε να κανουμε ενα ενυδρειο με φυτα και γαριδουλες επαρκει το συγκεκριμενο φιλτρακι η θελω κατι αλλο??
εγω εγβαλα εκεινο το περιεργο νημα που εχει και εβαλα σιποραξ μεσα. προσοχη ομως γιατι λογω μεγεθους βουλωνει ευκολα. θα πρεπει να το καθαριζεις συχνα για να μη πεφτει η ροη.
Δεν εννοεις τον ανθρακα, εε?
Το απο επανω λες?
σε μενα ειχε εκεινο το γωνιακο φιλτρακι που εχει ενα ασπρο πλαστικο με κατι σαν νημα-υαλοβαμβακα. αυτο λοιπον το εβγαλα. δεν ειχε ανθρακα μεσα.
δε ξερω αν αλλαξε το φιλτορ της η dennerle
Ενα μαυρο κατω απο αυτο μου λες μοιαζει σαν ανδρακας. Μπορει να ειναι και απλο σφουγκαρακι.
το μαυρο κατω ειναι απλο σφουγκαρακι.
εγω το εχω σε 30λιτρο με red cherry και το αφησα οπως ειναι.
Πανο το ασπρο πλαστικο το εβγαλες τελειως και εβαλες χυμα siporax
Πανο το ασπρο πλαστικο το εβγαλες τελειως και εβαλες χυμα siporax
ναι...;)
Εμενα αυτο το φιλτρακι κανει λιγο θορυβο αφου το μπολιασα λετε να κανει επειδη ζωριζεται?Καπου βρισκει η φτερωτη και κανει ενα τικ τικ αραια και που!
Εμενα αυτο το φιλτρακι κανει λιγο θορυβο αφου το μπολιασα λετε να κανει επειδη ζωριζεται?Καπου βρισκει η φτερωτη και κανει ενα τικ τικ αραια και που!
Ισως εχει κρατησει αερα και κανει περιστασιακα αυτο το θορυβο! ;)
Οχι συγουρα δεν ειναι απο αυτο...Μπορω να αλλαξω το υλικο που εχει μεσα και να το αντικαταστησω με γυαλοβαμβακα ή οτι στεκεται εκει πανω?:confused:
To δικο μου ειναι τελειως αθορυβο,δεν ξερω γιατι το δικο σου κανει θορυβο:confused::confused:
το υλικο μπορεις να το αλλαξεις,εγω παλιοτερα ειχα βαλει μπλε σφουγγαρι που τι ειχα κοψει λεπτο και το περασα γυρω-γυρω.;)
Και εμενα αθορυβο ηταν στην αρχη!Τι να πω...Θα το βαλω λιγο σκετο χωρις υλικα μεσα να δω αν κανει θορυβο!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.