Επιστροφή στο Forum : πέτρες;
Λοιπόν διάβασα από τόσο κόσμο εδώ μέσα ότι πήρανε πέτρες από leroy merlin! Εγώ έφαγα τόση ώρα ψάχνοντας και δεν βρήκα τίποτα που να μοιάζει μορφολογικά με αυτά που είδα στις φωτογραφίες σας! Είχαν μόνο κάτι πέτρες σμιλευμένες σαν πλάκες για επένδυση τοίχων και κάτι άλλα βότσαλα! :confused:
Μπορείτε να μου πείτε που ακριβώς τις βρήκατε;
Επίσης θέλω να ρωτήσω, για να περάσουν οι σωλήνες του εξωτερικού φίλτρου από το καπάκι του ενυδρείου (rio) τι κάνω, αφήνω ανοιχτό ένα από τα κομμάτια του καπακίου (:D);;;; Κι αν μελλοντικά μου το σκάσει κάνα σαλιγκάρι;
Στο leroy merlin πηγες στον πανω οροφο που εχει ειδη κηπου?
και δεν βρηκες?
Στο leroy merlin πηγες στον πανω οροφο που εχει ειδη κηπου?
και δεν βρηκες?
Πάνω όροφο;;;; Σ αυτά που είναι στο αεροδρόμιο; Είχε είδη κήπου (κάτω βέβαια), αλλά δεν είχε πέτρες (και ρωτήσαμε κιόλας δηλαδή)!
α σορρυ νομιζα οτι πηγες στην πειραιως...ειχα παει προσφατα και ειχε πετρες γι'αυτο
μου φανηκε παραξενο..
Τι ειδους πετρες εψαχνες ακριβως και για τι ειδους ενυδρειο; αν εννοεις τις ξυλοπετρες τοτε απλως ζητα τες με την ονομασια τους αντι να καθεσαι να ψαχνεις.
Τι ειδους πετρες εψαχνες ακριβως και για τι ειδους ενυδρειο; αν εννοεις τις ξυλοπετρες τοτε απλως ζητα τες με την ονομασια τους αντι να καθεσαι να ψαχνεις.
Μωρέ δεν έψαχνα κάτι συγκεκριμένο, είχα δει τις φωτογραφίες σε κάποιες παρουσιάσεις ενυδρείων και είχαν πει ότι τις πήραν από εκεί (ενδεχομένως να ήταν ξυλόπετρες) και έσπευσα κι εγώ να πάρω! Πάντως είδα τώρα στον ερμή ότι έχει πολύ ωραίες πέτρες και σκέφτομαι να πάρω από εκεί! Υπάρχει κάποιο υλικό (φυσικό ) που να μην κάνει να βάλω (ζωοτόκα θα βάλω); Για τη λάβα έχω διαβάσει κάποιες ενστάσεις...Ισχύουν;
Σχετικά με το καπάκι του rio έχει να πει κανείς κάτι; Έτσι όπως τα λέω είναι;
Μαρια, αφου τις θες για ζωοτοκα μπορεις να βαλεις ασβεστολιθικες πετρες απο τις οποιες ειναι γεματη ολη η Ελλαδα.
Εγω προσωπικα θα πηγαινα μια εκδρομουλα προς Παρνηθα και θα ψωνιζα μερικες πετρουλες απο την φυση. Επειτα στο σπιτι λιγο βρασιμο/ζεματισμα και μπλουμ στο ενυδρειο
Και ομορφες και φυσικες και μεγαλη ποικιλια και μεγεθη να διαλεξεις τις καταλληλες.;)
Μαρια, αφου τις θες για ζωοτοκα μπορεις να βαλεις ασβεστολιθικες πετρες απο τις οποιες ειναι γεματη ολη η Ελλαδα.
Εγω προσωπικα θα πηγαινα μια εκδρομουλα προς Παρνηθα και θα ψωνιζα μερικες πετρουλες απο την φυση. Επειτα στο σπιτι λιγο βρασιμο/ζεματισμα και μπλουμ στο ενυδρειο
Και ομορφες και φυσικες και μεγαλη ποικιλια και μεγεθη να διαλεξεις τις καταλληλες.;)
:smt023
To πιο εντυπωσιακό μη ασβεστολιθικό αγοραστό που μπορείς να βάλεις στο ενυδρείο για μένα είναι η ξυλόπετρα. (η λάβα δε μου αρέσει)
Έχει και το leroy(όπως μπαίνεις ευθεία) και έχει και το pangea
Απλά έχουν μεγάλα κομμάτια..
Αν θες για ασβεστολιθικά ''πιο εντυπωσιακά'' μπορείς να πας σε μακαρόνι/σπαγγέτι, φεγγαρόπετρα,μετέωρα,όλυμπος...
Αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με.
Ο όνυχας και η παγόπετρα είναι ασβεστολιθικά?
Αν ψαξεις στη φυση βρισκεις πανεμορφες πετρες!!
Θα συμφωνησω με τον kalaxan οτι οι ξυλοπετρες ειναι πολυ εντυπωσιακες!
Παιδιά σας ευχαριστώ για τις προτάσεις σας!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.