Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : ΑΝΤΕΧΕΙ????

mpampi19
07-01-10, 14:33
το ενυδρειο μου ειναι 150λ στο επιπλο του πανω λεω να βαλω το καινουριο 320αρι. θα αντεξει το βαρος? το εχει δοκιμασει κανεις? ειναι το διπλασιο βαρος γιαυτο ροταω. θα του βγαλω τα πλαστικα ποδαρακια να πατησει στο πατωμα...

Lsourtzo
07-01-10, 21:20
έχω ένα σκοινί που κρατάει ένα βαρελάκι .. αμα κρεμαστώ εγώ θα με κρατήσει ? ;)
ρε Μπάμπη ? αν δεν σου πω τι σκοινί είναι μπορείς να μου απαντήσεις ?

δώσε καμιά πληροφορία για το έπιπλο ... μάρκα διαστάσεις ... κατασκευή ...
καμιά φώτο ...

γενικά πάντως εγώ δεν θα το έπαιζα !!!

bokostas
07-01-10, 22:13
Αν το έπιπλο είναι σχεδιασμένο για το 150άρι, ούτε εγώ θα το ρισκάριζα.

thanasis76
07-01-10, 22:36
βασικα ενα επιπλο ειναι λιγο.... αλλα ενα ενυδρειο σπασμενο και ενα σπιτι πλυμμηρα... παρα πολυ!!!!!
σκεψου το καλα....:smt120:smt120:smt120

mpampi19
08-01-10, 21:57
επειδη ειμαι μαραγκος το ενοισχησα οσο μπορουσα. λογο κρισης το επιπλο θα αγοραστει ( θα το φτιαξω εγω) λιγο αργοτερα. αυτο που εχω ειναι απο 18αρα μελαμινη και αρκετα γερο. αν τωρα ειμαι τοσο ατυχος θα ετοιμασω και μια βαλιτσα. γιατι θα με στηλει η γυναικα μου απο κει που ειρθα. ευχαρηστω παντως για τις συμβουλες σας.

thanasis76
08-01-10, 22:02
επειδη ειμαι μαραγκος το ενοισχησα οσο μπορουσα. λογο κρισης το επιπλο θα αγοραστει ( θα το φτιαξω εγω) λιγο αργοτερα. αυτο που εχω ειναι απο 18αρα μελαμινη και αρκετα γερο. αν τωρα ειμαι τοσο ατυχος θα ετοιμασω και μια βαλιτσα. γιατι θα με στηλει η γυναικα μου απο κει που ειρθα. ευχαρηστω παντως για τις συμβουλες σας.

τοτε τι ρωτας αφου δεν εχεις αλλη επιλογη????

mpampi19
08-01-10, 22:13
τοτε τι ρωτας αφου δεν εχεις αλλη επιλογη????
σορυ αν εγηνα κουραστικος απλα ηθελα να ακουσω γνωμες για το ρισκο που θα παρω. και αν εχει δοκιμασει κανεις κατι αναλογο.:rolleyes:

thanasis76
08-01-10, 22:18
σορυ αν εγηνα κουραστικος απλα ηθελα να ακουσω γνωμες για το ρισκο που θα παρω. και αν εχει δοκιμασει κανεις κατι αναλογο.:rolleyes:

οχι φιλε μου δεν το ειπα οτι εγινεσ κουραστικος...ισα ισα...
απλα βλεπω οτι δεν εχεις επιλογες αρα το ρισκο ειναι μονοδρομος...
εμενα παντος 360 λιτρα ειναι σε επιπλο της νεοσετ με 12mm μελαμινη αλλα με καμια 20αρια γωνιες εσωτερικα...