Επιστροφή στο Forum : Συμβατοτητα ψαριων
Καλησπερα ,ευχομαι Καλη Χρονια και Χρονια Πολλα σε ολους τους συνχομπιστες ! Εχω ενα ενυδρειο 462 λιτρων (120-55-70) (προσεχως παρουσιαση ),εχω 4 ζευγη σκαλαρια, 1 ζευγαρι σεβερουμ, 4 κορυντορας ,1 ανσιστρους και 1 πλεκοστομο. Ηθελα να ρωτησω κατα ποσο ειναι σωστη αυτη η συνθεση, μιας και στα πετ σοπ που παω ο καθενας μου λεει τα δικα του. Πεστε μου για να ξερω πως να μπω στο μαγαζι την επομενη φορα :smt084 η΄ zw ευχαριστω:grin::grin:
Καλησπερα ,ευχομαι Καλη Χρονια και Χρονια Πολλα σε ολους τους συνχομπιστες ! Εχω ενα ενυδρειο 462 λιτρων (120-55-70) (προσεχως παρουσιαση ),εχω 4 ζευγη σκαλαρια, 1 ζευγαρι σεβερουμ, 4 κορυντορας ,1 ανσιστρους και 1 πλεκοστομο. Ηθελα να ρωτησω κατα ποσο ειναι σωστη αυτη η συνθεση, μιας και στα πετ σοπ που παω ο καθενας μου λεει τα δικα του. Πεστε μου για να ξερω πως να μπω στο μαγαζι την επομενη φορα :smt084 η΄ zw ευχαριστω:grin::grin:
Ειναι θεμα καθαρα τι σου αρεσει!! Αν εχεις χρονο κανε μια παρουσιαση του ενυδρειου σου ωστε να ακουσεις πολλες και χρησιμες συμβουλες! :rolleyes:
Ελπιζω να μαλακωνεις το νερο ... με καποιο τροπο!
Εγω θα κρατουσα τα σκαλαρακια, τα κορυ (θα μεγαλωνα το κοπαδακι) και τον ανσιστρους (θα επαιρνα ενα αρσενικο -αν ειχα θυληκο και αντιστροφα)
ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση ! Το νερο το μαλακωνω με τυρφη μεσα στο εξωτερικο φιλτρο,εχω ξυλα μοπανι και μη ασβεστολιθικες πετρες. Μ΄αρεσουν πολυ τα ατιμα τα σεβερουμ αλλα μαλλον θα τα πουλησω και να φανταστεις οτι μου τα δωσαν οταν ζητησα πετροκιχλιδες αφρικανικες μικρου μεγεθους για 60 λιτρα ενυδρειο:smt120
:smt039Φίλε μου μην έχεις εμπιστισύνη στα petshops.Οι περισσότεροι έχουν άγνεια και όλοι θέλουν να πουλήσουν.Για ότι θέλεις να έρχεσαι εδώ στη περέα με τα παιδιά που έχουν προσωπική εμπειρία και γνώσεις και το κάνουν με καλή διάθεση για βοήθεια και όχι με άλους σκοπούς.καλή συνέχεια.:smt039
thanasis76
03-01-10, 09:19
καλημερα!!!!
ενα ομορφο ενυδρειο και πιο σωστο θα ηταν να φτιαξεις μια ομορφη αναλογη διακοσμιση και να κρτησεις
4 ζευγη σκαλαρια, 4 κορυντορας (βαλε 5-6 να κανεις κοπαδακι)
,1 ανσιστρους ( μαθε αν ειναι αρσενικος η θυληκος και παρε αλλον ενα αναλογα....
πιστευω θα ειναι πολυ πιο ομορφα ετσι....
πρεπει να κατεβασεις και το ph σου.....
κατα τα αλλα εχεις αρκετα λιτρα για να φτιαξεις κατι πολυ ομορφο....
Καλησπερα σε ολους ! ευχαριστω για τις συμβουλες, προσπαθω να πεισω την γυναικα μου για ενα 280αρι για το ζευγος severum και τον pleco ! Να δουμε θα την καταφερω ?? αλλιως θα αναγκαστω να τα πουλησω :smt009:( .
460 λιτρα για σκαλαρια και κορυ..εγω θα κραταγα τα severum:D
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.