PDA

Επιστροφή στο Forum : ζωντανα φυτα!

drak7family
29-12-09, 13:06
χρονια πολλα και παλι σε ολο το φορουμ!

ξερει καποιος να μου πει τιμες για κερατοφυλλο?
επισης εγω εχω χαλικια για υποστρομα! αν μπορει καποιος να μου πει καποιο αλλο φυτο που να μην χρειαζετε κατι για να φυτευτει και την τιμη του

ευχαριστω και καλη χρονια σε ολους!:???:

prospathw
29-12-09, 14:40
τα φυτα μπορουν να φυτευτουν και στο χαλικι αν αυτο ειναι που σε απασχολει και δεν θες να φυτευεται το φυτο...τωρα το κερατοφυλλο απ οσο ξερω κανει γυρω στα 5 ευρω...αλλα ζητα κλαδεματα απο καποιον κοντα σου καλυτερα...

drak7family
29-12-09, 14:59
[QUOTE=prospathw;399800]τα φυτα μπορουν να φυτευτουν και στο χαλικι αν αυτο ειναι που σε απασχολει και δεν θες να φυτευεται το φυτο...τωρα το κερατοφυλλο απ οσο ξερω κανει γυρω στα 5 ευρω...αλλα ζητα κλαδεματα απο καποιον κοντα σου καλυτερα.

ευχαριστω πολυ!
βασικα αυτο με απασχολει αν φυτευοντε και στο χαλικακι!
καλη χρονια σε ολους

prospathw
29-12-09, 15:06
;);)!

giannisqq
29-12-09, 15:12
ανουμπιες.κανουν 5-7ευρω κ μπορεις να τις δεσεις με πετονια σε πετρες η ξυλα.
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=4537

drak7family
29-12-09, 17:00
ανουμπιες.κανουν 5-7ευρω κ μπορεις να τις δεσεις με πετονια σε πετρες η ξυλα.
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=4537

ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια!
κατι τελευταιο. ρωταω για κερατοφυλλο γιατι εχω ζωοτοκα και δεν θελω να τα βαζω σε γεννηστρες. ποιο κατα την γνωμη σας ειναι το ποιο καλο φυτο σε αυτην την περιπτωση να κρυβονται δηλαδη τα μικρα τα ανουμπια ειναι καλα για τετοια περιπτωση? συγνωμη αν σας κουρασα και καλες γιορτες

giannisqq
29-12-09, 17:03
οι ανουμπιες δεν πιστευω να κανουν.θα σου πει καποιος πιο εμπειρος....ποια ειναι καταληλα για τα μικρα.

bokostas
29-12-09, 17:08
οι ανουμπιες δεν πιστευω να κανουν.θα σου πει καποιος πιο εμπειρος....ποια ειναι καταληλα για τα μικρα.

Κερατόφυλλο, τζάβα μος και γενικά όλα τα φυτά με μικρά βελονοειδή και πυκνά φύλλα που μέσα χωράνε τα μωρά, αλλά όχι οι μεγάλοι.

drbig
30-12-09, 01:04
... ρωτάω για κερατοφυλλο γιατι εχω ζωοτοκα και δεν θελω να τα βαζω σε γεννηστρες. ποιο κατα την γνωμη σας ειναι το ποιο καλο φυτο σε αυτην την περιπτωση να κρυβονται δηλαδη τα μικρά ...
Κερατόφυλλο, Καμπόμπα, Μυριόφυλλο, αλλά και από τα φυτά επιφανείας η φακή του νερού... όλα αυτά είναι και εύκολα αλλά και φτηνά φυτά... και ιδανικά για να κρύβονται τα μικρά σου.

potami
31-12-09, 13:14
ο κερατοφυλλο μπορεις να το φυτεψεις αλλα δεν βγαζει ριζες.
Στην ουσια το φυτεμα του ειναι σαν να το στερεωνεις κατω.
Το σημειο που θα ειναι μεσα στο χαλικι κιτρινιζει και χαλαει λιγο αλλα δεν ειναι προβλημα

Γιώργος Κ
31-12-09, 13:15
ο κερατοφυλλο μπορεις να το φυτεψεις αλλα δεν βγαζει ριζες.
Στην ουσια το φυτεμα του ειναι σαν να το στερεωνεις κατω.
Το σημειο που θα ειναι μεσα στο χαλικι κιτρινιζει και χαλαει λιγο
Μεχρι που σαπιζει και κοβεται και ..... τσουπ παλι στην επιφανεια!!! :rolleyes: