Επιστροφή στο Forum : ετσι, κουβεντα να γινεται!
Ρε παιδιά ξέρει κανείς γιατί τα διάφορα καρχαριάκια του γλυκού νερού έχουν πάρει την ονομασία "καρχαριάκια"; Θέλω να πω, δεν έχουν καμμία σχέση με καρχαρίες! Το ψαξα στο net αλλά δεν έχω βρει τίποτα σχετικό, αν ξέρει κάποιος κάτι ή έχει υπόψη του κάνα link για διάβασμα ας το παραθέσει να μαθαίνουμε κι εμείς οι καινούριοι!:D
μαρια εδω θα βρεις μια λυση..http://en.wikipedia.org/wiki/Labeo .....οι περισσοτεροι πετσοπαδες τους λενε μαλλον καρχαριες επειδη μοιαζουν η επειδη δεν ξερουν την επιστημονικη ονομασια...τι να πω...
Μπράβο ρε συ! Εντωμεταξύ το χα ψάξει και στη wikipedia και δεν είχα βρει κάτι :confused:!
Και ξέρεις είχα το πρόβλημα να λέω στον καθένα ότι "όχι, ο φίλος σου δεν έχει καρχαρία όπως νομίζει!"! Τι διάολο τυφλοί είναι;
φυσικα και δεν υπαρχει καμια ομοιοτητα αναμεσα στους καρχαριες της θαλασσας και τα ψαρακια αυτα του γλυκου νερου. οι καρχαριες δεν εχουν καν οστεϊνο σκελετο (χονδροϊχθυες)..
τα σιλβερ σαρκ , παγκασιους σαρκ, ρεντ τειλ σαρκ..λογω εμφανισης εχουν αυτο το παρατσουκλι...κατι δυστυχως που κανει πολλους ανθρωπους να τα αγοραζουν...εμπορικο τρικ ειναι που καταληγει φυσικα σε βαρος των ψαριων μιας και εισαγονται σε ακαταλληλα ενυδρεια..:(
φυσικα και δεν υπαρχει καμια ομοιοτητα αναμεσα στους καρχαριες της θαλασσας και τα ψαρακια αυτα του γλυκου νερου. οι καρχαριες δεν εχουν καν οστεϊνο σκελετο (χονδροϊχθυες)..
τα σιλβερ σαρκ , παγκασιους σαρκ, ρεντ τειλ σαρκ..λογω εμφανισης εχουν αυτο το παρατσουκλι...κατι δυστυχως που κανει πολλους ανθρωπους να τα αγοραζουν...εμπορικο τρικ ειναι που καταληγει φυσικα σε βαρος των ψαριων μιας και εισαγονται σε ακαταλληλα ενυδρεια..:(
+1
πηγα να γράψω τα ίδια αλλά με κάλυψες πλήρως!:)
οχι βεβαια οτι δεν ειναι και ομορφα ψαρακια...προσωπικα θα ηθελα να ειχα ενα τεραστιο ενυδρειο για να φιλοξενισω μερικα silver shark
οχι βεβαια οτι δεν ειναι και ομορφα ψαρακια...
φυσικα και ειναι...το labeo bicolor ειναι απο τα αγαπημενα μου ψαρακια...:rolleyes:
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.