Επιστροφή στο Forum : Εκαθαριση
..κανω εκαθαριση στα ψαροενυδριακα μου μεσα σε αυτο εντοπισα ενα μπουκαλακι της Νutrafin που περιεχει ''βακτηρια'' εχει ανοιχτει εδω και 3 μηνες το κραταω η το πεταω για να το ξαναχρησιμοπιησω? ..τι διαρκεια ζωης εχει κατα μεσο ορο? ...επισης το ιδιο θελω να ρωτησω και για το ''αντιχλωριο''
Το βαλεις στο ενυδρειο το πεταξεις το ιδιο και το αυτο....Δεν προσφερουν κατι τα βακτηρια τελικα.:rolleyes:
Το βαλεις στο ενυδρειο το πεταξεις το ιδιο και το αυτο....Δεν προσφερουν κατι τα βακτηρια τελικα.:rolleyes:
λες? :)) ..και γιατι μας το πουλανε τοτες? zw
λες? :)) ..και γιατι μας το πουλανε τοτες? zw
Για να αδειαζει η τσεπουλα σου και να γεμιζουν αλλες!! :rolleyes:
Σε αντιθεση με το αντιχλωριο που ειναι must.Ακριβως george και εχει και 9 γιουρο της αpi....:confused:
Για να αδειαζει η τσεπουλα σου και να γεμιζουν αλλες!! :rolleyes:
Σε αντιθεση με το αντιχλωριο που ειναι must.Ακριβως george και εχει και 9 γιουρο της αpi....:confused:
οκ αρα κραταω το αντιχλωρι και πετω τα βακτηρια που ουσιαστικα δεν προσφερουν τπτ :)) ..ευχαριστω πολυ :cool:;)
τα βακτηρια εχω ακουσει θελουν ψυγειο απο την στιγμη που θα ανοιχτει.
οκ αρα κραταω το αντιχλωρι και πετω τα βακτηρια που ουσιαστικα δεν προσφερουν τπτ :)) ..ευχαριστω πολυ :cool:;)
Εαν δεν εχουν ληξη τα βακτηρια δεν τα πετας,μια χαρα δουλεια κανουν.
Εγω δεν ειδα καμια διαφορα ειτε τα χρησιμοποιω ειτε οχι.
Εαν δεν εχουν ληξη τα βακτηρια δεν τα πετας,μια χαρα δουλεια κανουν.
..βασικα γι' αυτο δεν ειμαι σιγουρος αν εχουν λιξει τεσπα μαλλον θα πεταχτουν οταν θα κανω ενυδρειο θα χρησιμοποιησω μπολι
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.