Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Aπορία για αλουμινοταινία!

StelMex
14-12-09, 00:47
Καλησπερα παιδια. Εχεις ντυσει κανεις το καπακι του ενυδρειου του με αλουμινοταινια για καλυτερη ανακλαση του φωτος? Αν ναι εχω μια απορια. Υπαρχει κινδυνος να ξεκολλησει με την παροδο του χρονου λογω των υδρατμων?

panos1972
14-12-09, 01:30
Καλησπερα παιδια. Εχεις ντυσει κανεις το καπακι του ενυδρειου του με αλουμινοταινια για καλυτερη ανακλαση του φωτος? Αν ναι εχω μια απορια. Υπαρχει κινδυνος να ξεκολλησει με την παροδο του χρονου λογω των υδρατμων?

Τη δουλειά πάντως του ανακλαστήρα δεν την κάνει με τίποτα. Επικουρικά μαζί με το ανακλαστήρα ίσως δώσει ένα extra boost! Για το εάν θα λεκολλήσει είναι ανάλογο του πως θα κολληθεί. Εάν βάλεις σιλικόνη πχ...

aquaman
14-12-09, 08:08
Το αλουμινόχαρτο - και μερικά ειδη αλουμινοταινίας δεν κάνουν αντανάκλαση - κάνουν διάχυση του φωτός (ο τρόπος να το διαπιστώσεις είναι να κοιτάξεις την επιφάνειά τους και να δεις αν φαίνοντα καθαρά τα αντικείμενα - όπως σε καθρέφτη, ή όχι).

Λιβέρης Σταύρος
14-12-09, 10:27
Εγώ παιδεύτηκα να την ξεκολλήσω και εκτός αυτού μετά απο λίγο καιρό μαύρισε και χάλασε. Οσο για αντανάκλαση όντως δέν κάνει τόσο, χρησιμοποίησε ανακλαστήρα.

george
14-12-09, 11:35
Εγώ παιδεύτηκα να την ξεκολλήσω και εκτός αυτού μετά απο λίγο καιρό μαύρισε και χάλασε. Οσο για αντανάκλαση όντως δέν κάνει τόσο, χρησιμοποίησε ανακλαστήρα.

Kαι σε εμένα το ίδιο :smt009

halvas69
14-12-09, 14:57
Μπορείς να κολλήσεις λεπτό καθρέπτη από μέσα στο καπάκι. ;)