PDA

Επιστροφή στο Forum : ΑΣΡΠΗ ΠΑΧΝΗ

kokos125
08-12-09, 09:35
Καλημερα.Πριν μια εβδομαδα σας ειχα εκθεσει το προβλημα με τη voltaren...Το ενυδρειο στρωνει σιγα σιγα.Εχτες το βραδυ παρατηρησα στο τζαμι ενα ασπρο πραγμα σαν παχνη.Εβαλα το χερι μου λιγο απο μεσα και ειδα οτι οταν τ ακουμπας αυτο φευγει!Ειναι κατι το συνηθισμενο?

Roussaks
08-12-09, 09:41
Αλγη μηπως;; Δεν ειναι σε ενα σημειο μονο ...ετσι;

panos1972
08-12-09, 09:45
Καλημερα.Πριν μια εβδομαδα σας ειχα εκθεσει το προβλημα με τη voltaren...Το ενυδρειο στρωνει σιγα σιγα.Εχτες το βραδυ παρατηρησα στο τζαμι ενα ασπρο πραγμα σαν παχνη.Εβαλα το χερι μου λιγο απο μεσα και ειδα οτι οταν τ ακουμπας αυτο φευγει!Ειναι κατι το συνηθισμενο?

Μήπως είναι υπολείματα γέλης;

kokos125
08-12-09, 12:02
Οχι δεν ειναι αλγη...Ειναι σαν ενα τζαμι να εχει σκονη και να του κανεις γραμμες με το δαχτυλο καπως ετσι ειναι.Σκεφτομαι μηπως ειναι τα βκτηρια που αναπτυσονται παλι...

panos1972
08-12-09, 14:46
Οχι δεν ειναι αλγη...Ειναι σαν ενα τζαμι να εχει σκονη και να του κανεις γραμμες με το δαχτυλο καπως ετσι ειναι.Σκεφτομαι μηπως ειναι τα βκτηρια που αναπτυσονται παλι...

Όχι άλγη! Γέλη! Gel! Σε εσένα δεν έπεσε voltaren ή λάθος θυμάμαι.... ;

ErnieBall
08-12-09, 14:59
μηπως σου εριξε counterpain τωρα?

kokos125
08-12-09, 17:52
Αρε τσογλαναρεει με δουλευεται...Χωρις πλακα τωρα μηπως καποιος ξερει τι μπορει να ειναι?

Γιώργος Κ
08-12-09, 22:59
Ειναι λογικο να εισαι πιο επιφυλλακτικος μετα απο ολα αυτα ...
Καθαρισε το αν ξαναβγει βγαλε μια φωτο να φαινεται ...
Εχει ξυλα στο ενυδρειο?
Για καλο και για κακο ...βαλε ανθρακα στο φιλτρο ... τραβηγμενο μεν .... ηρεμεις δε ...

kokos125
09-12-09, 09:37
Εχω καθαρισει εινα κομματι απο προχτες και δεν εχει ξαναγινει ετσι.Οποτε πρεπει να ειναι που ηταν αδειανω και γενικα το καινουργιο νερο.Αλατα πρεπει να ειναι γιατι ειναι και ολο της βρυσης το νερο....