PDA

Επιστροφή στο Forum : ερωτησεις

prospathw
06-12-09, 20:49
1.η γκαπινα μου που ειναι εγκυος παει περιπου αυτη την ωρα στην μπροστινη δεξια πανω γωνια του ενυδρειου καθεται λιγο μετα κανει μια βολτιτσα ξανα παει ξανα βολταρει κλπ.φυσιολογικο ειναι
2.το ενυδρειο εναι 75λιτρα καθαρα.εχει 2 γκαπινες 1 γκαπινο και 2 μωρακια 4 εβδομαδων μαλλον θηλικα.εκτος απο αλλα ζωοτοκα υπαρχουν αλλα ψαρακια που μπορω να βαλω?
τιμες νερου
pH 8
gH 11
kH 9
NH3/NH4 0
NO2 0
NO3 10
θερμοκρασια 27

και μια φωτο απο την γκαπινα που αναφερω στο 1 http://www.aquatek.gr/vb/attachment.php?attachmentid=26298&d=1259347912
ευχαριστω εκ των προτερων
ελπιζω να ειναι καλα η γκαπινα μου...:(

Γιώργος Κ
06-12-09, 20:54
Νομιζω υπερβαλλεις λιγο ... ανυσηχεις επειδη βολταρει?
Καλα φαινεται ... τρωει? εχεις παρατηρησει κατι αλλο παραξενο στη συμπερηφορα της?

prospathw
06-12-09, 20:58
Νομιζω υπερβαλλεις λιγο ... ανυσηχεις επειδη βολταρει? οχι βεβαια!επειδη παει και στεκεται για κανα πενταλεπτο στη γωνια...
Καλα φαινεται ... τρωει? δε σταματαει εχεις παρατηρησει κατι αλλο παραξενο στη συμπερηφορα της?οχι..
μακαρι να ειναι καλα...ανακουφιστηκα λιγο τωρα....σχετικα με το 2 ??

Γιώργος Κ
06-12-09, 21:03
μακαρι να ειναι καλα...ανακουφιστηκα λιγο τωρα....σχετικα με το 2 ??
Ειναι πολυ καλο που τα παρατηρεις ετσι και συνεχισε ... αλλα μην αγχωνεσαι με το παραμικρο!! Απολαυσε το ... Αν καποια συμπεριφορα σε προβληματιζει και επιμενει ... τοτε ... να αρχιζεις να ανυσηχεις!
Για το 2ο ...
Σε λιγακι θα γεμισει το ενυδρειο σου ... απο μικρα ... :p
Αν θες και αλλα ζωωτοκα λιγα πλατυ ειναι μια καλη λυση!

prospathw
06-12-09, 21:48
Σε ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σου.το ξέρω ότι μπορώ να βάλω άλλα ζωοτόκα αλλά εχω διαβάσει εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=18577 ότι μπορώ να βάλω και ωοτόκα αλλά δε λέει ποια!έχετε να μου προτίνετε κάτι?τελικά η γκαπίνα δεν έχει τίποτα ζωντάνεψε!μάλλον ήμουν λίγο υπερβολικός...

harris samos
06-12-09, 21:54
δε πιστεύω να έχει αλλα ψαρια που να κάνουν με ζωοτόκα σε τόσο σκληρά νερά χωρίς προβλήματα

prospathw
06-12-09, 21:59
Οκ!ευχαριστώ!