PDA

Επιστροφή στο Forum : ζευγαρι endllers?

Δημητρης89
05-12-09, 21:53
παιδια θα σας κανω μια χαζη ερωτηση:rolleyes:
μπορουμε να ξεχωρισουμε ζευγαρι απο endllers?γιατι τα δυο μου απο αυτα(το ενα ειναι σιγουρα θυλικο) κολυμπανε την περισσοτερη ωρα διπλα διπλα

Γιώργος Κ
05-12-09, 21:59
παιδια θα σας κανω μια χαζη ερωτηση:rolleyes:
μπορουμε να ξεχωρισουμε ζευγαρι απο endllers?γιατι τα δυο μου απο αυτα(το ενα ειναι σιγουρα θυλικο) κολυμπανε την περισσοτερη ωρα διπλα διπλα
Τα εντλερς ειναι πολυγαμικα ... δεν δημιουργουν ζευγαρια ... αλλα κανουν οργια :D:D
το αρσενικο εχει χρωματα ενω το θυληκο οχι ...

Δημητρης89
05-12-09, 22:23
μαλιστα:)...

το θεμα ειναι οτι ενω για το ενα ξερω οτι ειναι θυλικο για τα αλλα δυο δεν ειμαι σιγουρος γιατι δεν εχουν χρωμα(το εχω ξανα γραψει σε αλλο ποστ)

αλλα επειδη τα ειδα να κολυμπουν μαζι λεω μηπως και........'χαιρονται':):)

για πειτε μου ομως κατι ακομα.....μπορουμε να καταλαβουμε ποτε κανουνε 'χαρουλες'?????

Γιώργος Κ
05-12-09, 23:09
Μολις ειναι σεξουαλικα ωρημα ... μονο χαρουλες θα βλεπεις ... απο το πρωι μεχρι το βραδυ!!! :p
Συνηθως η θυληκια προσπαθει να ξεφυγει απο τον αρσενικο που εχει στο μυαλο του μονο .... παστιτσιο (οπως λεει ο χαλβας)

Raven
06-12-09, 02:14
Δημητρη αν θες ακομα αρσενικα, εμειναν 1-2 αρσενικα που δεν καταφερα να τα πιασω. Αν τα θες περνα μπας και καταφερουμε να τα στριμωξουμε γιατι ειναι παμπονηρα.

paco
06-12-09, 10:08
μαλιστα:)...

το θεμα ειναι οτι ενω για το ενα ξερω οτι ειναι θυλικο για τα αλλα δυο δεν ειμαι σιγουρος γιατι δεν εχουν χρωμα(το εχω ξανα γραψει σε αλλο ποστ)

αλλα επειδη τα ειδα να κολυμπουν μαζι λεω μηπως και........'χαιρονται':):)

για πειτε μου ομως κατι ακομα.....μπορουμε να καταλαβουμε ποτε κανουνε 'χαρουλες'?????

πανε μπροστα σις θυλικες σπαζουν το σωμα τους και τρεμουν ολοκληροι σαν να εχουν παρκισον

Dimis
06-12-09, 11:28
Δημητρη προφανως εχεις μονο θυληκα!

Δημητρης89
06-12-09, 15:16
Δημητρη προφανως εχεις μονο θυληκα!

φιλε μου απο που το καταλαβες οτι εχω μονο θυλικα?
-------------------------
Δημητρη αν θες ακομα αρσενικα, εμειναν 1-2 αρσενικα που δεν καταφερα να τα πιασω. Αν τα θες περνα μπας και καταφερουμε να τα στριμωξουμε γιατι ειναι παμπονηρα.

Αλεξανδρε σε ευχαριστω πολυ:).....οποτε μπορεις πες μου αν ειναι για να περασω....:)

Γιώργος Κ
06-12-09, 15:41
φιλε μου απο που το καταλαβες οτι εχω μονο θυλικα?
Αν ηταν αρσενικο - θυληκο δε θα ρωτουσες πως ζευγαρωνουν θα το ειχες καταλαβει εξ' αρχης ;)

Dimis
06-12-09, 16:05
Οπως ειπε και ο Γιωργης αν ειχες αρσενικο θα το καταλαβαινες!
Ειναι πολυ μικροτερο και γεματο χρωματα,και δεν πηγαινουν μαζι...Την κυνηγαει και της "κορδονεται" συνεχεια!

Δημητρης89
06-12-09, 16:17
Οπως ειπε και ο Γιωργης αν ειχες αρσενικο θα το καταλαβαινες!
Ειναι πολυ μικροτερο και γεματο χρωματα,και δεν πηγαινουν μαζι...Την κυνηγαει και της "κορδονεται" συνεχεια!

το ενα απο τα τρια ειναι το πιο μικρο απ' ολα και κυνηγαει τα αλλα....το μονο προβλημα ειναι οτι τα χρωματα του δεν ειναι εντονα...εχει μονο λιγο κοκκινα στα βραγχεια και μπλε γυρω απο τα ματια του....

αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι αρσενικο...

Γιώργος Κ
06-12-09, 17:45
το ενα απο τα τρια ειναι το πιο μικρο απ' ολα και κυνηγαει τα αλλα....το μονο προβλημα ειναι οτι τα χρωματα του δεν ειναι εντονα...εχει μονο λιγο κοκκινα στα βραγχεια και μπλε γυρω απο τα ματια του....

αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι αρσενικο...
Βαλε καμια φωτο απο ολα να σου πουμε!! :p τι ειναι ... τι

Δημητρης89
06-12-09, 20:56
διστυχως δεν μπορω να βγαλω φωτογραφιες γιατι δεν εχω φωτογρφικη μηχανη:(...προσπαθησα να βγαλω απο το κινητο αλλα βγαινουν χαλια:(

Γιώργος Κ
06-12-09, 23:20
Το απο πανω ειναι θυληκο το απο κατω αρσενικο ...
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-hh260-georgarask-dsc_0061.jpg

Δημητρης89
07-12-09, 00:34
το μεγαλο μου σιγουρα ειναι θυληκο,το αμεσως μικροτερο πρεπει και αυτο να ειναι θυλικο....

αλλα το τριτο με ταλαιπωρει...ειναι μικροτερο αλλα χωρις χρωμα,πολυ πιθανον να ειναι αρσενικο γιατι οταν προσπαθουσα να βγαλω φωτο κολυμπουσε παρα πολυ γρηγορα....

δεν ξερω ομως....αυριο θα παρω κανενα δυο ακομα για να ειμαι σιγουρος:)

Γιώργος Κ
07-12-09, 08:41
Αν ειναι αρσενικο .. πριν αναπτυχθουν τα χρωματα του ... εμφανιζεται πρωτα η χαρακτηριστικη μαυρη κηληδα! Ασε που σιγα σιγα σχηματιζεται και το ... οργανο του ... αυτο που εχουν οι αντρες και δεν εχουν οι γυναικες :D! Αρα δε μπορει να μη καταλαβαινεις τι ειναι ... εκτος αν ειναι ακομα πολυ μικρο (που σε τετοια περιπτωση ετσι και αλλιως δε ζευγαρωνει!!)