Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Kribensis + Gοuramis ?

sv2gfx
03-12-09, 18:00
Παιδιά καλησπέρα. Επιτέλους η αμμωνία μηδενίστηκε και είπα να ξεκινήσω να βάζω ψαράκια! Είναι 112 λίτρα με ανούμπιες, βαλινσέρια, εχινόδορο και egeria densa. Επίσης έχω βάλει 5 neon tetra και 2 golden apple snails. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Μπορώ να βάλω από ένα ζευγάρι dwarf gourami και kribensis? Ταιριάζουν με τις συνθήκες νερού μαζί?

bokostas
03-12-09, 18:12
Ναι, ταιριάζουν, εγώ τα είχα μαζί για ένα μικρό χρονικό διάστημα, χωρίς προβλήματα.
Βέβαια αν γεννήσουν, αλλάζει το πράγμα, θα πέσει ξύλο.
Δες για τα γκουράμις εδώ: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=35124
στο ποστ 8, την 8η φωτό και για τα κριμπς την φωτό από κάτω:

red rubin
03-12-09, 19:33
Παιδιά καλησπέρα. Επιτέλους η αμμωνία μηδενίστηκε και είπα να ξεκινήσω να βάζω ψαράκια! Είναι 112 λίτρα με ανούμπιες, βαλινσέρια, εχινόδορο και egeria densa. Επίσης έχω βάλει 5 neon tetra και 2 golden apple snails. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Μπορώ να βάλω από ένα ζευγάρι dwarf gourami και kribensis? Ταιριάζουν με τις συνθήκες νερού μαζί?

Αμα θες μπορω να σου χαρισω οσα Kribensis θελεις. Βγαλε ζευγαρια και τα υπολοιπα χαρισε τα!!!

sv2gfx
03-12-09, 19:51
Αμα θες μπορω να σου χαρισω οσα Kribensis θελεις. Βγαλε ζευγαρια και τα υπολοιπα χαρισε τα!!!

Ενδιαφέρον.. Θα ήθελα! Αλλά πώς θα τα στείλεις από Θεσσαλονίκη?

red rubin
03-12-09, 19:59
Ενδιαφέρον.. Θα ήθελα! Αλλά πώς θα τα στείλεις από Θεσσαλονίκη?
Με το Κτελ φυσικα!!!!!
Ποσα κομματια θελεις????
10???
20???
30???
:p:p:p
Στα πακεταρω και στα στελνω.Δεν υπαρχει κανενα προβλημα!!!

sv2gfx
03-12-09, 20:04
νομίζω 5 αρκετά είναι για το ενυδρείο μου μέχρι να βρω ζευγάρι! πώς θα τα παραλάβω? από την αφετηρία των κτελ? Ρωτώ επειδή δεν έχω ξανακάνει τέτοια διαδικασία!

Lsourtzo
03-12-09, 20:21
5 νέον είναι λίγα ... από 8 και πάνω για να είναι σωστό το κοπαδάκι ...
μετά στα 112 λίτρα ... και γκουράμι και κριμπ .. δεν θα έβαζα ...
είναι και τα 2 πολύ επιθετικά ψάρια και πολύ κυριαρχικά ...

Αστέριος Μπαζάνης
03-12-09, 20:35
παιδες τα κριμπενσις ταιριαζουν με τα λιφαλιλι??αν ναι θα θελα και γς μερικα.(4)