Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Ερώτηση σχετικά με καινούργιο JUVEL RIO 300

theok1200s
02-12-09, 00:47
Καλημέρα!Πήρα ένα καινούργιο JUVEL RIO 300 και θα το τοποθετήσω σε δικό μου έπιπλο που φυσικά αντέχει(καλή και στιβαρή κατασκευή).
Έχω 2 ερωτήσεις :

1)Όταν ρώτησα τον πωλητή αν πρέπει να βάλω φελιζόλ ανάμεσα στη βάση και το ενυδρείο,μου απάντησε,όχι δεν χρειάζεται γιατι έχει πλαστική πατούρα και
δεν έρχεται σε επαφή το έπιπλο με το γυαλί.Τί να κάνω???:confused::confused::confused:

2)Το έπιπλο μου (1,22 x 0,50) στο φάρδος είναι κατά 1 cm μικρότερο απο το ενυδρείο (1,21 x 0,51 x 0,62) λέτε να έχω πρόβλημα???Σκέφτομαι να αλλάξω
την επάνω τάβλα...:confused::confused::confused:

Θα με βοηθούσατε πολύ αν απαντούσατε.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

tsilojohn
02-12-09, 01:42
πραγματι δεν χρειαζεται να βαλεις φελιζολ στον πατο του ενυδρειου.τωρα για την δευτερη ερωτηση σου δεν ξερω αλλα εγω καλου κακου θα αλλαζα την επανω ταβλα(αφου λες κι'ολλας οτι υπαρχει αυτη η δυνατοτητα )

bokostas
02-12-09, 09:28
1. Καλά σου είπαν, το φελιζολ δεν είναι απαραίτητο στην περίπτωσή σου.
2. Η αλλαγή της τάβλας είναι επιβεβλημένη, μόνο αν η πλαστική πατούρα δεν έχει ποδαράκια και πατάει ολόκληρη, σε όλη την επιφάνεια της τάβλας.
Αν όμως υπάρχουν ποδαράκια, που πατούν καλά στην τάβλα, τότε δεν χρειάζεται να την αλλάξεις, είσαι ΟΚ.

Roussaks
02-12-09, 10:23
1ο η Jewel λεει οτι δεν χρειαζεται να τοποθετηθει φενιζολ ή κατι αλλο αναμεσα στο ενυδρειο της και την βαση της , οχι σε οποιαδηποτε βαση ! Αρα γνωμη μου βαλε κατι ,τωρα τι ,δεν ξερω .

2ο Οσο για την ταβλα , γνωμη μου , βαλε αλλη μια μεγαλυτερη απο πανω .

PascM
02-12-09, 14:50
Φελιζόλ στα ενυδρεία της συγκεκριμένης εταιρείας ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο (βάση πλαστική) που δεν κάνει να βάλεις φελιζόλ.

Καλό είναι να αντικατασταθεί η τάβλα καθώς με την πλαστική βάση του ενυδρείου θα ξεφεύγει τον 1 πόντο.

mikele
02-12-09, 15:36
για ενα εκατοστο δε νομιζω να εχεις προβλημα

αλλα αν προκειται να την αλλαξεις καντην 5 εκατοστα μεγαλυτερη να ακουμπας τροφες και τα καθημερινα που χρησιμοποιεις

theok1200s
03-12-09, 22:06
Ευχαριστώ πολύ!