Επιστροφή στο Forum : Άλατα σε καπάκι ενυδρείου
Καλησπερα παιδια. Το καπακι του ενυδρειου μου, εσωτερικα αλλα και λιγο εξωτερικα ειναι γεματο αλατα. Του βαζω αζαξ, ξυδι τα παντα εχω κανει αλλα δεν φευγουν με τιποτα. Εχετε να μου προτεινετε κατι καλυτερο?. (Το καπακι ειναι ματ πλαστικο)
Τetra easywipes...υγρά μαντηλάκια καθαρισμού ;)
Τί είδους μαντιλάκια ειναι αυτα? Αυτα που ξεβαφονται οι γυναικες?
Ειδικά για ενυδρεία της TETRA
http://www.aquaristic.net/shop.php/sid/4803462e1c9ba57245edba3d8154023f/cl/details/anid/1434708c94a1e1594.06398551/tpl/-/searchparam/tetra%20easywipes/lang/1/listtype/search
Ααα αντε να τα βρω αυτα στην περιοχη μου. Καμια αλλη λυση υπαρχει?
Του βαζω αζαξ, ξυδι τα παντα εχω κανει αλλα δεν φευγουν με τιποτα.)
αζαξ να μη χρησιμοποιεις...περαν του οτι δε βγαζει τα αλατα ειναι επικινδυνο για χρηση σε μερη του ενυδρειου.
μου κανει εντυπωση αν ειναι αλατα που δε βγαινουν με ξυδι η λεμονι...:confused:
Οταν λες ειναι επικινδυνο εννοεις για τα ψαρια?
γενικοτερα για τη βιολογια του ενυδρειου σου.
φυσικα και για τα ψαρια.
Δεν εχει ψαρια το ενυδρειο μου. Το εχω αδειασει γιατι θελω να αλλαξω ειδος. Θα το κανω tanganyika. Και τωρα ειναι σε φαση καθαρισμου.
αν ειναι μονο για το καπακι,παρε η ζητα απο τη μανα σου καθαριστικο για τα αλατα του μπανιου.
Απλα ψεκαζεις και εξαφανιζονται... φροντισε να μη πεσει στο ενυδρειο μεσα.
και αν το κανεις...μετα πολυ πολυ καλο ξεπλυμα!
Παιδια τελικα καθαρισα το καπακι απο τα αλατα με ξυδι τοπ. Το σπιτικο που εχουμε δεν εκανε τιποτα. Μια απορια ακομα. Εχει αλατα και το ενυδρειο σε καποια σημεια κοντα στην σιλικονη. Να επιχειρησω να βαλω κι εκει ξυδι η οχι? (Το ενυδρειο ειναι αδειο)
-------------------------
Kαμια απαντηση βρε παιδια? Κανεις δεν ξερει?
βαλε ξυδι μην το φοβασε ειναι το πιο ασφαλες...
μετα ξεπλυνε το καλα...
Απλα επειδη υπαρχει κινδυνος να παει το ξυδι στη σιλικονη, μηπως το ξυδι διαβρωνει την σιλικονη?
το ξυδι δεν θα σου δημιουργησει κανενα προβλημα στην σιλικονη.
ασε που κανει τα τζαμια να λαμπουν:smt101:smt101 ειναι και οικολογικο:smt041
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.