Επιστροφή στο Forum : η δευτερη προσπαθεια
Δημητρης89
24-11-09, 02:32
Επιτελους η δευτερη προσπαθεια μου μετα απο περιπου 4 μηνες διαβασματος στο gab...και οπως ειναι φυσικο χρειαζεται πολλα πραγματα ακομα...
οποτε θα ηθελα γνωμες και συμβουλες για να το κανω καλυτερο
Πληροφορίες
Διαστάσεις:40*20*40
Όγκος:30
Κατηγορία:
Φυτά:anubia,echinodorus,valisneria
Ψάρια / Άλλα είδη:endlers
Διακοσμητικά υλικά:
(χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.)
Φόντο:μπλε σκουρο
Φωτισμός:10watt
Διάρκεια φωτισμού:10 ωρες
Φιλτράρισμα:
Θερμοστάτης:
Λίπανση:
Παροχή CO2:
Παράμετροι:
pH:
Γενική σκληρότητα (GH):
Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):
Αμμωνία (ΝΗ3):0,5
Νιτρώδη (ΝΟ2):0
Νιτρικά (ΝΟ3):0,5
Αλλαγές νερού:
Θερμοκρασία:26-27
Άλλες πληροφορίες:
Φωτογραφία:
Πριν ανεβάσεις τις φωτογραφίες στο GAB κάνε αυτό που δείχνει το βίντεο
4ROxDadN188
Δημητρης89
24-11-09, 20:42
ξανα απο την αρχη οι εικονες λοιπον....:)
στην πρωτη βλεπετε την αρχη με το κερατοφυλο του raven(δες Αλεξανδρε ποσο εγινε:D)
ενω στην 2η μπορειτε να δειτε και τις ψαρουκλες:D(3 ειναι)
στην 3η οπως ειναι τωρα(θελει πολυ δουλεια ακομα)
και τελος
στην 4η ποζαρει το μεγαλο ψαρακι με ενα απο τα σαλιγκαρια
οποτε ειμαι ετοιμος να ακουσω γνωμες...ενω το βραδυ θα σας πω και καποιες σκεψεις μου για αυτο
Ομορφο φαινεται :p
Βαλε και κανενα ξυλο και πετρες και θα γινει ακομα πιο ωραιο!
Τα εντλερακια θα αρχισουν να γεννοβολουν και συντομα θα γεμισει ολο ... σε 30 λιτρα θα εβαζα εναν ωραιο μονομαχο μονο του! ισως με σαλιγγαρακια και με γαριδες (αν δε τις πειραζει)!!!
Δημητρης89
24-11-09, 23:47
λοιπον γυρισα και επιτελους μπορω να σας πω τι σκεφτομαι:)
ελεγα να βαλω ενα ξυλο με μος στο κεντρο(αν και δεν ξερω κατα ποσο θα αντεξει) ενω επισης πισω δεξια να δεσω σε μια πετρα μερικα κλωναρακια απο το κερατοφυλο,ενω θα αφησω λιγο απο πανω να επιπλεει...
οσο για την anubia να την βαλω λιγο πιο μπροστα και τη βαλισνερια να την αφισω να μεγαλωσει και να συμπληρωνω απο πισω και δεξια
οσο για μια πληρη εικονα,θα βαλω απο βδομαδα νεες εικονες τραβηγμενες αυτη τη φορα απο φωτογραφικη μηχανη
-------------------------
Τα εντλερακια θα αρχισουν να γεννοβολουν και συντομα θα γεμισει ολο ... σε 30 λιτρα θα εβαζα εναν ωραιο μονομαχο μονο του! ισως με σαλιγγαρακια και με γαριδες (αν δε τις πειραζει)!!!
οσο για τον μονομαχο αν ειχα επιλογη θα τον εβαζα αλλα λυπαμαι να δωσω τα ψαρακια:(...
εξαλου δεν ειναι σωστο να τα δωσω τωρα
Δημητρης89
19-01-10, 18:35
καλησπερα παιδια!!!!
μιας και ειμαι Αθηνα,εκανα μια ανανεωση του aquascape προσθετωντας λιγα φυτακια ακομα....
οποτε αυριο που θα παω Καβαλα θα προσπαθησω να βαλω τις νεες φωτογραφιες
Υ.Γ. ο υπολογιστης μου με εχει εκνευρησει και θα τον πεταξω.:smt084δεν αναγνωριζει το κινητο μου
και τωρα στα καλα νεα...τα εντλερακια γεννησαν:smt041:smt041....
την Πεμπτη που ρην ειδα,η θυλικια μου φανηκε φουσκωμενη,αλλα δεν ειχα ξαναδει γκαστρωμενη εντλερινα και το αφησα ετσι...
το Σαββατο το πρωι λοιπον βλεπω εναν πιτσιρικο να καθεται αναμεσα στο κερατοφυλο και σημερα αρχισε να κοβει βολτες:p....
με προβληματιζει ομως οτι ειναι μονο ενα,υπαρχει περιπτωση να γεννησε μονο ενα?
Υπάρχει.εμένα η πρώτη γέννα ήταν 3 γκάπυ.
Δημητρης89
19-01-10, 18:50
Υπάρχει.εμένα η πρώτη γέννα ήταν 3 γκάπυ.
αυτο ειναι καλο...αρα να μην στεναχωριεμαι οτι εχασα αλλα μικρα:p
αυτο ειναι καλο...αρα να μην στεναχωριεμαι οτι εχασα αλλα μικρα:p
Αυτό δεν αποκλείεται.ένα θα που πω...δεύτερη γέννα 21-22 μίκρα και έζησαν τα 6!!!:o:(
Δημητρης89
19-01-10, 19:04
Αυτό δεν αποκλείεται.ένα θα που πω...δεύτερη γέννα 21-22 μίκρα και έζησαν τα 6!!!:o:(
απλως δεν τα ταισα τιποτα....ουτε αρτεμια ουτε τιποτα,και εζησε αυτο...
εσυ ταιζεις κατι τα νεογεννητα guppies?
εγω στα μικρα γκαπακια εδινα ιδια τροφη με αυτην που εδινα στα μεγαλα αφου την ετριβα πρωτα
Δημητρης89
19-01-10, 19:49
και εγω ετσι κανω,τριβω τα φυλαρακια..και ο μικτουλης μεγαλωνει:p
Και εγώ φυλλαράκι πολύ καλά τρυμμένο δίνω
Δημητρης89
21-01-10, 17:22
για εκφραστε γνωμες:p
Υ.Γ. ειναι απο κινητο:D
ωραιο ειναι το ενυδρειο σ αλλα κατι δεν μ κολλαει καλα στο ματι.....μ φαινεται λιγο μπουκομενο και ασσυμετρο ( μπορει να φταει και το σχημα που τα βλεπω ετσι )..εγω στην θεση σ θα αραιωνα λιγο τα φυτα απο τις μπροστα γωνιες και θα τα εβαζα πισω για να καλυψουν το κενο , την ανουμπια δες την στην πετρα θα δειξει καλυτερα, η αριστερη πλευρα του ενυδρειου μ φαιντα υπερφωρτομενη σε αντιθεση με την δεξια ( εχει 2 πυκνα φυτα ενω η αλλη εχει 1 ) ...πιστευω οτι το αδικουν και οι φωτο..ασε λιγο τα φυτα να φουντωσουν και να παρουν τα πανω τους και μετα αλλαζεις το aquascape οπως θελεις
Ωραιος!!! :smt041:smt041:smt041
Η moss που ειναι??
Δημητρης89
21-01-10, 20:06
ςςςςςςςςςς .....η μοςς θα μπει σε μονομαχοενυδρειο που θα ετοιμασω:p
τωρα ειναι στο 120αρι:D
-------------------------
ωραιο ειναι το ενυδρειο σ αλλα κατι δεν μ κολλαει καλα στο ματι.....μ φαινεται λιγο μπουκομενο και ασσυμετρο ( μπορει να φταει και το σχημα που τα βλεπω ετσι )..εγω στην θεση σ θα αραιωνα λιγο τα φυτα απο τις μπροστα γωνιες και θα τα εβαζα πισω για να καλυψουν το κενο , την ανουμπια δες την στην πετρα θα δειξει καλυτερα, η αριστερη πλευρα του ενυδρειου μ φαιντα υπερφωρτομενη σε αντιθεση με την δεξια ( εχει 2 πυκνα φυτα ενω η αλλη εχει 1 ) ...πιστευω οτι το αδικουν και οι φωτο..ασε λιγο τα φυτα να φουντωσουν και να παρουν τα πανω τους και μετα αλλαζεις το aquascape οπως θελεις
στα δεξια εχω τρεις ριζες απο εχινοδορους που τους κουρεψα και δεν φαινονται...περιμενω να μεγαλωσουν ... για τις κρυπτοκορυνες(αυτες δεν ειναι?) θα δοκιμασω να τις βαλω πισω οπως ειπες
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.