PDA

Επιστροφή στο Forum : Αγορα αξιοπιστου ενυδρειου.

jimmis1974
17-11-09, 21:47
Επειδη πριν μερικους μηνες βρηκα απο καπιον γνωστο φιλο μια γυαλα 180 λ η οποια ηταν ολιγον χτυπημενη και την επισκευασα με κοντρες , καινουργιες σιλικονες αλλα..........
πριν μερικες μερες εσπασε το πισω τζαμι (αγνωστο πως) και καταλαβενεται ειχαμε πλημηρα :D, ευτηχως τα δισκακια μου γλυτωσαν στο παρα πεντε.
Θελω λοιπον να αγορασω ενα αξιοποιστο ενυδρειο (180λ)και θα θελα να μου προτεινετε την πιο αξιοπηστη μαρκα ωστε στο μελλον να μην ξαναεχω τιποτε πλημηρες.:D
Ειδα στο waterInn το Juwel Rio 180 και κλεινω προς αυτο.
Πειτε μου την γνωμη σας ,
ευχαριστω.

platy
17-11-09, 21:53
φιλε jimmi αυτο π εχω να σ πω ειναι οτι καλο ειναι να επιλεξεις το ενυδρειο το οποιο σ αρεσει...φυσικα φροντισε τα ψαρια που θα επιλεξεις μελλοντικα να κανουν για τα λιτρα ....οσων αφορα το σχεδιο υπαρχει πληθωρα και μπορεις να διαλεξεις οποιο ταιριαζει στο χωρο σου...απο προσωπικη εμπειρια εχω ενα rio 125 και ειναι αρκετα αξιοπιστο...φιλικα...

jimmis1974
17-11-09, 23:37
Προς το παρον το μεγαλητερο που μπορω ειναι στα 180 λ , αργοτερα οταν μπω σε αλλο σπιτι μεγαλητερο παω για αλλα.;)
Απλα απειδη επαθα αυτην την ζημια πριν μερικες μερες θελω κατι αξιοπιστο , καλης εταιριας ναχω λιγο το κεφαλι μου ησηχο.
Ειδα γενικος οτι το Juwel Rio ειναι καλο και το χουν πολλοι και επειδη ειναι και σε καπος καλη τιμη στο Water Inn λεω να παω προς αυτο.
Ρωταω οσους λοιπον το εχουν να μου πουν την γνωμη τους.
Και κατι ακομα , οι λαμπες (οσοι ξερουν) αναβουν με το πατημα του διακοπτη και οι δυο μαζι η μπορουμε μια ξεχωριστα απο την αλλη.
Thanks !!!

aquaman
17-11-09, 23:43
Καλό το Rio - το έχω κι εγώ. Οι λάμπες ανάβουν μαζί -δεν υπάρχει δυνατότητα να τις ανάβεις 1-1 απ'όσο ξέρω.

ελενη
17-11-09, 23:46
juwel forever δυο εχω κ εχουν βγει αριστα ουδεν προβλημα.:smt041