Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : μπολι απο παλιο ενυδρειο στο καινουργιο

platy
09-11-09, 23:46
εχω ενα ενυδρειο το οποιο στεγασε τα ψαρακια μου τα οποια θα μεταφερθουν σε λιγες μερες στο καινουργιο 125λιτρο ενυδρειο...για να ελλατωσω τις μερες ''στρωσίματος'' πρεπει να χρησιμοποιησω μπολι εκτος απο τα ζουμια (νιτριβεκ κ ακουαταν??) πως θα μεταφερω το μπολι(μεταγγιση νερου??):smt120:smt120:confused:

Γιώργος Κ
09-11-09, 23:50
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=32934
Πριν ρωτησεις κατι ψαξτο πρωτα!! Στη κατηγορια των αρχαριων ειναι διαβασε ολα τα Υπομνηματα θα σου λυσουν ολες τις αποριες!!

platy
09-11-09, 23:54
ναι το παρελειψα....να ρωτησω...στο ενυδρειο τις πρωτες μερες ''στρωσιματος'' θα δημιουργηθει αλγη??? διαβασα κατι αναλογο αλλα πιστευω οτι ειναι αναλογα με τισ συνθηκες του καθε ενυδρειου

aquaman
10-11-09, 10:43
εχω ενα ενυδρειο το οποιο στεγασε τα ψαρακια μου τα οποια θα μεταφερθουν σε λιγες μερες στο καινουργιο 125λιτρο ενυδρειο...για να ελλατωσω τις μερες ''στρωσίματος'' πρεπει να χρησιμοποιησω μπολι εκτος απο τα ζουμια (νιτριβεκ κ ακουαταν??) πως θα μεταφερω το μπολι(μεταγγιση νερου??):smt120:smt120:confused:

Τα ζουμιά, αυτά με τα βακτηρίδια (όχι το αντιχλώριο το οποίο είναι πάντα απαραίτητο) δεν κάνουν τίποτα. Το μπόλι είναι που θα σου κάνει το στρώσιμο.

stav
10-11-09, 11:49
ναι το παρελειψα....να ρωτησω...στο ενυδρειο τις πρωτες μερες ''στρωσιματος'' θα δημιουργηθει αλγη??? διαβασα κατι αναλογο αλλα πιστευω οτι ειναι αναλογα με τισ συνθηκες του καθε ενυδρειου

Το στρωσιμο δεν εχει καμια σχεση με την δημιουργια αλγης.Ριξε λιγο διαβασμα.;)