PDA

Επιστροφή στο Forum : Καποιες συμβουλες.

aNe
03-11-09, 21:58
Θα ηθελα να φτιαξω 2 πραγματα και χρειαζομαι καποιες συμβουλες
1) Θελω να φτιαξω ενα καπακι για ενα ενυδρειο και θα ηθελα να μου πειτε τι υλικο μπορω να χρησιμοποιησω για την κατασκευη του.
2)Θελω να κανω μια πατεντα με την εισαγωγη του νερου.Θελω να δημιουργησω κατι σαν ενα καταραχτη βαζοντας στην εξαγωγη του νερου απο το φιλτρο ενα λαστιχακι να το βγαλω εξω απο το ενυδρειο και να χινετε πανω σε ενα πλαστικο που με καποιο τροπο θα εχω φτιαξει μια τρυπα στο καπακι ετσι ωστε να μπαινει το νερο ξανα στο ενυδρειο.(Αν δεν το καταλαβατε θα προσπαθησω να το εξιγησω καπως αλλιως.)
Περιμενω :grin::grin:

space4711
03-11-09, 22:23
Για καπάκι ενυδρείου μπορώ να σου πω τι έκανα εγώ. Το έφτιαξα από μελαμίνη την οποία αφού την έξυσα με ένα τριβείο ώστε να αγριέψει την πέρασα με μαύρο μη τοξικό χρώμα από έξω 2-3 χέρια. Από μέσα δεν την έβαψα για αποφυγή τυχόν προβλημάτων με τα ψαράκια. Γενικά είναι φτηνή και την βρίσκεις εύκολα σε praktiker κλπ.

gmanes
03-11-09, 23:35
Για καπάκι αυτοσχεδίασε με ξύλο, plexi, PVC, γυαλί κλπ...
Για καταράκτη, γιατί δε πας σε κάτι τέτοιο? είναι σαφώς πιο αξιόπιστο...
http://www.aquaristikshop.com/cgi-bin/neu/webshop.pl?f=NR&c=204002&t=temartic_e&userid=IJm1VlhUg6VKVVnlkUMXk9tLq10zpYZLUSs

aNe
03-11-09, 23:51
http://www.aquaristikshop.com/cgi-bin/neu/webshop.pl?f=NR&c=204002&t=temartic_e&userid=IJm1VlhUg6VKVVnlkUMXk9tLq10zpYZLUSs
Πολυ ωραιο!!!!Μπορεις να μου πεις που μπορω να το βρω στην ελλαδα???Σε καποια παρομοια τιμη

Δημητρης89
03-11-09, 23:55
για να μην ανοιγω αλλο θεμα....
θελω να μου πειτε αν ειναι σωστο,σκεφτηκα να κοψω ενα plexi οσο το ενυδρειο,να κανω τρυπες για τον αερα και να παρω κρεμαστο φωτιστικο απο πανω.....

τι λετε μπορω?

gmanes
04-11-09, 00:09
Πολυ ωραιο!!!!Μπορεις να μου πεις που μπορω να το βρω στην ελλαδα???Σε καποια παρομοια τιμη

Σε αυτό δε μπορώ να σε βοηθήσω, ιδιαίτερα στο θέμα της τιμής...

Αλλά κάθε τόσο όλο και κάποιος οργανώνει μία μαζική παραγγελία, με τα μεταφορικά στα 12.90 ευρώ ακόμα και με 2 άτομα, αν πάρεις και 1-2 αναλωσιμα ακόμα (τροφές, αντιχλώρια κλπ) πιο φτηνά θα σου βγει από το να τα πάρεις από Ελλάδα...

aNe
04-11-09, 00:33

Σε αυτό δε μπορώ να σε βοηθήσω, ιδιαίτερα στο θέμα της τιμής...

Αλλά κάθε τόσο όλο και κάποιος οργανώνει μία μαζική παραγγελία, με τα μεταφορικά στα 12.90 ευρώ ακόμα και με 2 άτομα, αν πάρεις και 1-2 αναλωσιμα ακόμα (τροφές, αντιχλώρια κλπ) πιο φτηνά θα σου βγει από το να τα πάρεις από Ελλάδα...

Ειναι αξιοπιστο το site διοτι θελω να κανω μια παραγγελεια μεγαλη.

gmanes
04-11-09, 08:01

Απολύτως :)
Παράγγειλε άφοβα...

Δημητρης89
04-11-09, 13:41

επειδη θελω και εγω καποια πραγματακια,αν θελεις μπορεις να μου πεις για να μειραστουμε τα μεταφορικα;)