PDA

Επιστροφή στο Forum : κερατοφυλλα

nikos6
29-10-09, 18:16
ρε παιδια εψαξα σε 4petshop κ δεν βρηκα κερατοφυλλο τι να κανω η μαρια γενναει απο μερα σε ωρα...?????:confused::confused::confused::confused ::confused::confused::smt120:smt120:smt120:smt120: smt120:smt120:smt120

persival
29-10-09, 18:46
Κοίτα, εγώ που δεν βρήκα στην ανατολική Κρήτη, πήρα κάτι παρεμφερές (Limnophila Aquatica) γνωρίζοντας όμως οτι είναι κάπως απαιτητικό και ενδεχομένως κάποια στιγμή να χαλάσει... όπως και συμβαίνει...
Είτε πάρε κάτι πυκνό τέλος πάντων, είτε απλά κάνε όσο περισσότερες κρυψώνες μπορείς! Με φυτά, πέτρες, ξύλα...
Απο την άλλη, η "Μαριά" θα γεννάει κάθε τρεις και λίγο, μην τρελαθείς κιολάς!
Έστω και με λίγες κρυψώνες τα πιο γρήγορα - έξυπνα θα γλυτώσουν...
Και στην επόμενη γέννα να έχεις πάρει τα μέτρα σου εφόσον θες να επιβιώσουν όλα. (π.χ. ένα ενυδρείο 20lt όπου θα βάλεις την έγγυο λίγο πριν γεννήσει και θα την βγάλεις αμέσως μετά).
Μην αγχώνεσαι, απόλαυσε το χόμπι και όλα θα πάνε καλά!

nikos6
29-10-09, 18:52
οκ φιλε μου

douran_p
29-10-09, 19:48
ανοιξε ενα νεο θεμα στην αθηνα εισαι το 70 τα εκατο των μελων ειναι εκει σιγουρα καποιος θα σου δωσει....... εμενα μου στειλαν απο δραμα με κουριερ......

atomgr
29-10-09, 23:02
Έγώ πήρα την προηγούμενη εβδομάδα από τον υδρόκοσμο στο Γαλάτσι.

pavlos2003
09-11-09, 19:45
Παρακαλώ όποιος εχει τη δυνατότητα να μου χαρίσει κερατόφυλλο demersum θα του ειμαι πραγματικά υπόχρεος...απο οποιοδήποτε μέρος ακόμα αν μπορεί να μου το στελιλει με κούριερ με δική μου χρέωση.Μια φορά (λέτε να απατώμαι???) στήνω ενυδρείο και μέσα από την ασχετοσύνη μου με ότι βλέπω από εδώ θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ....
Ακόμα άν κάποιος είδε πρόσφατα σε κάποιο μαγαζί εδώ στην Αθήνα και μου το πεί πάλι χάρη θα μου κάνει.....
Ευχαριστώ πολύ....

panospkk
13-11-09, 10:08
Δεν γνωρίζω την Μαρία, αλλά πολή καλή κρυψώνα αποτελεί και η Moss. Επίσης στα μικρά και λεπτά φιλώματά της κατακραντούνται μικρές ποσότητες τροφής, κάτι που μπορεί να βοηθήσει κατά πολή τα μικρά