PDA

Επιστροφή στο Forum : Αγορια καβουριου Βοηθεια

Nisam
28-10-09, 15:33
Καλησπερα σε ολους, εχθες απο ενα πετ ειδα πρωτη φορα κατι καβουρια σε μεγεθος οσο τα 2/3 της παλαμης μου, ηταν φωσφορουχα με πορτοκαλι ποδια και μπλε φωσφοριζε σωμα!
εμεινα εκπληκτος και το πηρα κατευθειαν, φυσικα ειναι γλυκου νερου, δυστυχως ψαχνω στο ινερνετ να βρω τι καβουρι ειναι αλλα ματαια, μηπως ξερεις κανεις σας τιποτα απο αυτο ?
Απο θερμοκρασιες σκληροτητες διατροφη ?
Οτιδηποτε θα με βοηθουσε

Alex_Salonica
28-10-09, 15:53
Τα έχουμε πει πολλές φορές αυτά, πτρώτα βλέπουμε τι απαιτήσεις έχουν και μετά αγοράζουμε, όλα τα καβούρια δεν είναι υδρόβια, πολύ παιθανόν να θέλει ξηρά αλλιώς θα πνιγεί

Nisam
28-10-09, 16:38
Φιλε , εχω ενυδρειο πολλα χρονια, φυσικα και πληρω προυποθεσεις και ξηρα εχει το ενυδρειο μου και νερο , ειχα πριν καβουρια και το ειχα διαμορφωσε ετσι ωστε να πηγαινουν και πανω να (λιαζονται στην φθωριου) ,για να το παρω σημαινει οτι κατι ξερω, αυτο που δεν ξερω ειναι απο θεματα ph σκληροτητας κτλ
Δεν εχω τιποτα μεσα στο ενυδρειο, μονο 10 σιλβερ tetras και ενα μεσαιο πλεκο.

Που σημαινει τα τετρας πανε πολυ γρηγορα δεν μπορει να τα πιασει, και τον πλεκο τον φοβαται.

harris samos
28-10-09, 16:57
Φιλε , εχω ενυδρειο πολλα χρονια, φυσικα και πληρω προυποθεσεις και ξηρα εχει το ενυδρειο μου και νερο , ειχα πριν καβουρια και το ειχα διαμορφωσε ετσι ωστε να πηγαινουν και πανω να (λιαζονται στην φθωριου) ,για να το παρω σημαινει οτι κατι ξερω, αυτο που δεν ξερω ειναι απο θεματα ph σκληροτητας κτλ
Δεν εχω τιποτα μεσα στο ενυδρειο, μονο 10 σιλβερ tetras και ενα μεσαιο πλεκο.

Που σημαινει τα τετρας πανε πολυ γρηγορα δεν μπορει να τα πιασει, και τον πλεκο τον φοβαται.ξεκινα να κλαις τον πλεκο ειναι ο πρωτος που θα φαγωθει

ErnieBall
29-10-09, 00:18
Που σημαινει τα τετρας πανε πολυ γρηγορα δεν μπορει να τα πιασει, και τον πλεκο τον φοβαται.

Το βραδυ θα πιασει και τα τετρα.Πιστευω οτι πανω κατω θα ισχυει οτι ισχυει και για τους αστακους..

Για μενα θελει species tank-γνωμη μου:)

Raven
29-10-09, 01:38
Δες ενα παρομοιο θεμα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=28939 (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=28939)

Nisam
29-10-09, 08:26
Περιεργο γιατι εμενα δεν εχει πειραξει τιποτα, ουτε πριν που ειχα πιο μικρα καβουρακια και ειχα μεσα και καρδιναλιους και ροδοστομα...
Τον τραβηξα φωτο μηπως και ξερετε την ονομασια του

ErnieBall
29-10-09, 22:11
http://www.exotic-pets.co.uk/rainbow-land-crab.html

Tο χε κανει Post παλια o Raven..

chemical mac
29-10-09, 22:21
Φιλε , εχω ενυδρειο πολλα χρονια, στο προφίλ σου γράφεις μόλις 3
φυσικα και πληρω προυποθεσεις και ξηρα εχει το ενυδρειο μου και νερο θεωρείς ότι είναι οι μόνες προϋποθέσεις για τον κάβουρα;
ειχα πριν καβουρια και το ειχα διαμορφωσε ετσι ωστε να πηγαινουν και πανω να (λιαζονται στην φθωριου) τα οποία έγιναν τι;
για να το παρω σημαινει οτι κατι ξερω, αυτο που δεν ξερω ειναι απο θεματα ph σκληροτητας κτλ αλλά πληρείς τις προϋποθέσεις για το καβουροενυδρείο
Δεν εχω τιποτα μεσα στο ενυδρειο, μονο 10 σιλβερ tetras και ενα μεσαιο πλεκο. καλοφάγοτα
ο συνήγορος του διαβόλου :smt077

ErnieBall
29-10-09, 22:27

σα το nick σου..Καυστικοτατος:D

harris samos
30-10-09, 02:24
:smt023+1