Επιστροφή στο Forum : Συμβίωση Endlers-danios ?
george1981
27-10-09, 14:32
Καλησπέρα ! Υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει αυτό το συνδιασμό και γνωρίζει αν συμβιώνουν αρμονικά αυτά τα είδη?
με τα γκάπι πάντως πανε μια χαρα!γιατι όχι και με τα endlers?γενικα τα danios ειναι πολυ ηρεμα ψαράκια..
Τα danios πάντως θα τρώνε τα μικρά endlers (όπως και οι γονείς τους), έτσι δεν είναι;
Εχω c.p.d. και εντλερς και κανενα δεν ενοχλει ουτε τα μικρα τους ουτε το ενα το αλλο!! Οι γονεις εντλερς δε τρωνε τα μικρα τους σε αντιθεση με τα γκαπυ!!
Για cpd λεμε η για ζεμπρα ντανιο?
Εγω απαντησα για τα ζεμπρα τα οποια αν τους δωθει η ευκαιρια ευχαριστως θα τσιμπισουν ενα μεζεδακι εντλερ!
Δε λεει!! Τα ζεμπρα με εντλερς δε τα εχω δοκιμασει!!:rolleyes:
Γιωργη για ποια λες ρε φιλε?
george1981
27-10-09, 15:58
Θα προτιμούσα τα Cpd αντί για τα zebra danio αλλά της ίδιας οικογενείας δεν είναι ?? :D Αν τα zebra τρώνε τα μωρά γιατί να μη το κάνουν και τα Cpd ?
Θα προτιμούσα τα Cpd αντί για τα zebra danio αλλά της ίδιας οικογενείας δεν είναι ?? :D Αν τα zebra τρώνε τα μωρά γιατί να μη το κάνουν και τα Cpd ?
Τα cpd δεν πειραζουν τα μικρα ουτε τα μεγαλα εντλερακια!
george1981
27-10-09, 16:41
Τα cpd δεν πειραζουν τα μικρα ουτε τα μεγαλα εντλερακια!
Μια χαρά τότε ! :) Υπάρχει κανείς που να μπορεί να μου διαθέσει Cpd με ανταλλαγή Endlers ή με το αζημίωτο ? :rolleyes:
Μια χαρά τότε ! :) Υπάρχει κανείς που να μπορεί να μου διαθέσει Cpd με ανταλλαγή Endlers ή με το αζημίωτο ? :rolleyes:
Χα χα μηπως θελεις εντλερακια ?? Οχι κατι αλλο αλλα απο τα δικα σου ειναι!!! χι χι :D:D
Cpd ακια οταν γεννησουν με το καλο σου δινω
george1981
27-10-09, 17:56
xaxa να σαι καλά George ! :)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.