Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : rixte ta fota sas....

kokos125
24-10-09, 11:51
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΦΕΙΛΟΥΣ!!!!!ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 60LT ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ:(.Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΕΤΣΟΠΑΔΟΝzwzw(ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΡΕ!!!) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΑΓΝΟΙΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΛΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ ΚΤΛ..ΑΥΤΟ ΞΥΛΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΙΚΕ ΕΝΑ ΦΙΛΤΡΟ ΜΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ ΤΗΣ FLUVAL ΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΧΩΡΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ.ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΔΕΟΣ ΜΕ ΟΡΟΥΣ SYMPS CO2 PH ΣΚΛΗΡΟΤΙΤΕΣ ΕΙΔΗ ΨΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΓΡΑΦΑ:confused::confused::confused:...ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΣΩ(ΑΜΜΟΣ?ΨΑΡΙΑ?ΦΩΤΑ?ΦΥΤΑ?ΥΓΡΑ?ΦΙΛΤΡΑ?ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ?) ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ -ΠΙΠΕΡΙ!!!- ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ.ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΨΑΡΙΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΖΕΥΑ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ.:o

Γιώργος Κ
24-10-09, 12:00
Καλως ηρθες!!
:p
Γραφε παιδακι μου με μικρους χαρακτηρες .... ειναι σαν να ΦΩΝΑΖΕΙΣ με τα κεφαλαια!
Δυστηχως (η ευτυχως) δεν υπαρχει καποιος που μπορει να στα πει ολα και να φτιαξεις ενα σωστο ενυδρειο!! Διαβασε οσο μπορεις τα υπομνηματα ωστε να εχεις μια πρωτη ιδεα! Οτι αποριες εχεις ψαξε πρωτα κανοντας αναζητηση και αν δεν βρισκεις απαντησεις ρωτα ελευθερα!
Ποσα λιτρα ενυδρειο εχεις? Ειναι αδειο τωρα?
Ομοιοπαθης και εσυ! Εγω καθομαι μπροστα στο ενυδρειο και ... ταξιδευω ... με ηρεμει και με χαλαρωνει αφανταστα!
Παρολα αυτα ... το στησιμο ενος ενυδρειου ειναι η πιο ομορφη ασχολια! Δημιουργεις ... αλλαζεις ... φτιαχνεις ... μη χασεις αυτη τη χαρα! Να εχεις υπομονη και να χαρεις το ταξιδι...

ErnieBall
24-10-09, 12:00
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΦΕΙΛΟΥΣ!!!!!ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 60LT ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ:(.Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΕΤΣΟΠΑΔΟΝzwzw(ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΡΕ!!!) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΑΓΝΟΙΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΛΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ ΚΤΛ..ΑΥΤΟ ΞΥΛΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΙΚΕ ΕΝΑ ΦΙΛΤΡΟ ΜΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ ΤΗΣ FLUVAL ΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΧΩΡΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ.ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΔΕΟΣ ΜΕ ΟΡΟΥΣ SYMPS CO2 PH ΣΚΛΗΡΟΤΙΤΕΣ ΕΙΔΗ ΨΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΓΡΑΦΑ:confused::confused::confused:...ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΣΩ(ΑΜΜΟΣ?ΨΑΡΙΑ?ΦΩΤΑ?ΦΥΤΑ?ΥΓΡΑ?ΦΙΛΤΡΑ?ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ?) ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ.ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΨΑΡΙΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΖΕΥΑ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ.:o

Θα σε βοηθησουν σιγουρα τα παιδια,απλα μην εκφραζεσαι ετσι.

παντως καλως ορισες

kokos125
24-10-09, 12:47
Καλως ηρθες!!
:p
Γραφε παιδακι μου με μικρους χαρακτηρες .... ειναι σαν να ΦΩΝΑΖΕΙΣ με τα κεφαλαια!
Δυστηχως (η ευτυχως) δεν υπαρχει καποιος που μπορει να στα πει ολα και να φτιαξεις ενα σωστο ενυδρειο!! Διαβασε οσο μπορεις τα υπομνηματα ωστε να εχεις μια πρωτη ιδεα! Οτι αποριες εχεις ψαξε πρωτα κανοντας αναζητηση και αν δεν βρισκεις απαντησεις ρωτα ελευθερα!
Ποσα λιτρα ενυδρειο εχεις? Ειναι αδειο τωρα?
Ομοιοπαθης και εσυ! Εγω καθομαι μπροστα στο ενυδρειο και ... ταξιδευω ... με ηρεμει και με χαλαρωνει αφανταστα!
Παρολα αυτα ... το στησιμο ενος ενυδρειου ειναι η πιο ομορφη ασχολια! Δημιουργεις ... αλλαζεις ... φτιαχνεις ... μη χασεις αυτη τη χαρα! Να εχεις υπομονη και να χαρεις το ταξιδι...file to proto bradi pou t estisa kathomoun k to xazeua k meta apo kamia ora tetoiou kapsimatos apokimithika stin karekla mou.ok loipon oti einai sas rotao efxaristo

harris samos
24-10-09, 12:59
Καλως ηρθες:D:D:D
ουτε τα γκρικλησ επιτρεποντε χαχαχαχα
απο τα μουτρα σε πηραμε διαβασε τα υπομνηματα ξεκινα απο την αρχη
πανε εδω ==> http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=34
και για ψαρακια φυτα πανε εδω ==> http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/enydreia/enydreia.htm διαβασε οσο μπορεις και οτι θεσ εδω ειμαστε :D:D

Γιώργος Κ
24-10-09, 12:59
file to proto bradi pou t estisa kathomoun k to xazeua k meta apo kamia ora tetoiou kapsimatos apokimithika stin karekla mou.ok loipon oti einai sas rotao efxaristo
Κοιτα και στις παρουσιασεις ενυδρειων!!
Να γραφεις με Ελληνικους χαρακτηρες (ειναι στους ορους του φορουμ) ... Δες ... και πες μας τι σου αρεσει!
Ποσα λιτρα ενυδρειο εχεις?

Πάνος
24-10-09, 17:52
ολοι εχουμε απογοητευθει κατα καιρους απο λαθη που καναμε...το θεμα ειναι να μη τα ξανακανουμε..να βοηθαμε αλλους να μην κανουν τα ιδια..κι εφοσον υπαρχουν πηγες γνωσης κι εμπειριας οπως ειναι το gab να ενημερωνομαστε σωστα προτου προχωρησουμε...
ενα ενυδρειο στηνεται ετσι...http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=29949 λαμβανοντας υποψιν ολα αυτα..και λυνοντας τις αποριες σου εδω και στο δικτυο γενικοτερα (πολυ καλο το λινκ του κ.Τσαμη που σου εδωσαν) θα τα πας μια χαρα...αλλα θελει διαβασμα!

υ.γ. οπως σου ειπαν οχι κεφαλαια...ελληνικοι χαρακτηρες και "πιπερι" στη γλωσσα...:D
καλως ηρθες φιλε!:p

douran_p
25-10-09, 10:03
αντε ξεκινα διαβασμα....... κα8ε βραδυ μεχρι να σε παρει ο υπνος!!!!!! και σε καμια 15 μερες θα τα εχεις μαθει ολα........:smt041 και θα μπορεις να ξανα αποκοιμιεσαι στην καρεκλα κοιτοντας το ενυδρειο......

kokos125
26-10-09, 10:07
ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ....ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΠΗΡΑΤΕ!!!:(
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ!ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΙΤ-ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΧΟΜΠΙΣΤΕΣ!!!!!!ΤΑ ΞΑΝΑ ΛΕΜΕ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ!:o
-------------------------
ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ....ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΠΗΡΑΤΕ!!!:(
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ!ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΙΤ-ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΧΟΜΠΙΣΤΕΣ!!!!!!ΤΑ ΞΑΝΑ ΛΕΜΕ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ!:oεεε ολα τα παραπανω λαβετε τα ως μικρα χαχαχα!!!

Πάνος
26-10-09, 10:07
δε σε πηραμε βρε απο τα μουτρα....ετσι καλωσοριζουμε εμεις!!:D:D
οτι χρειαστεις εδω τα παιδια ειναι προθυμα...;)

εεε ολα τα παραπανω λαβετε τα ως μικρα χαχαχα!!!
με προλαβες..χιχι