Επιστροφή στο Forum : Παρουσιαση Rio 100Lt (γνωμες και προτασεις)
Το Ριο 100L μου φιλοξενει 5 sherp eye tera,5 red flame,5 red eye ballon,6 guppies (με 3 γεννητουρια συνολο),2 catfish aeneus,1 pleco Glyptoperichthys gibbiceps. Ti εχετε να μου προτεινετε να κανω επιπλεον και πειτε μ σχολια
ευχαριστω..:D:D
Το 70% του ανθρωπου αποτελειτε απο νερο,γιατι οχι και το δωματιο του?:smt120
φιλε μου...
αν κανεις μια αναζητηση θα δεις οτι καποια ψαρακια σου θελουν σκληρο νερο (οπως τα γκαπυ) και αλλα μαλακο (οπως τα τετρα,κορυ...). δε νιωθουν καλα αν δε τους δινεις το νερο που θελουν. τι μετρησεις εχεις σε πεχα και σκληροτητα??
ο πλεκο σου γινεται θηριο ολοκληρο..οποτε καλο ειναι αν του δωσεις μαλακο νερο να τον κρατησεις για λιγο ακομη και μετα να τον δωσεις σε καποιον με αρκετα μεγαλυτερο ενυδρειο...
τα πλαστικα φυτα μπορεις να τα αντικαταστησεις με φυσικα...θα βοηθουν τη λειτουργια του ενυδρειου σου και θα ειναι πολυ ομορφοτερα...
τα κορυ πρεπει να ειναι σε ομαδες απο 5 ατομα και πανω..(φυσικα σε μαλακο νερο)
τελος τις "μπαλλουν" εκδοσεις των ψαριων να τις αποφευγεις μελλοντικα. ειναι μεταλλαγμενα ψαρια και προσπαθουμε να εξαλειψουμε τα καραγκιοζιλικια αυτα (παιρνουμε ενα ψαρι..το στραπατσαρουμε και το πουλαμε δηθεν για πιο χαριτωμενο...δεν εχει κανενα νοημα αυτη η πραξη αυτη ενω προκαλει δυσκολιες στη ζωη των ψαριων)
διαβασε για τα ειδη σου και αποφασισε ποια απο αυτα με παρομοιες απαιτησεις θελεις να κρατησεις και να τους τις δωσεις...
διαφορετικα ολο και καποιο προβλημα θα προκυψει....
διαβασε τα υπομνηματα των αρχαριων..θα σε βοηθησουν πολυ!;)
harris samos
18-10-09, 15:48
Το Ριο 100L μου φιλοξενει 5 sherp eye tera,5 red flame,5 red eye ballon,6 guppies (με 3 γεννητουρια συνολο),2 catfish aeneus,1 pleco Glyptoperichthys gibbiceps. Ti εχετε να μου προτεινετε να κανω επιπλεον και πειτε μ σχολια
ευχαριστω..:D:D
Το 70% του ανθρωπου αποτελειτε απο νερο,γιατι οχι και το δωματιο του?:smt120 η ψαροσυνθεση σου δεν ειναι σωστη
cory pleco με γκαπι και τετρα τα εχεις κανει λιγο κακαβια :smt120:smt120
τα φυτα ειναι πλαστικα η δε βλεπω καλα ?? αν ναι , βγαλτα και βαλε αληθινα φυτα
το χαλικι δε κανει για τα κορι
ας μιλησουν και ποιο εμπηροι τα πρωτα ψαρακια δεν τα ξερω καθολου
ευχαριστω για τις αμεσες συμβουλες..μια ερωτηση τι ειναι οι ρητινες που βρισκω?και τι κανω? πχ εσυ πανο πως κανεις μαλακο νερακι? Α.Ο?
harris samos
18-10-09, 16:08
ευχαριστω για τις αμεσες συμβουλες..μια ερωτηση τι ειναι οι ρητινες που βρισκω?και τι κανω? πχ εσυ πανο πως κανεις μαλακο νερακι? Α.Ο? ο καλυτερος τροπος ειναι η Α\Ο
ακριβο ομως.. ειμαι 15 χρονων ολα αυτα τα εχω φτιαξει μονος μου...μονο οι γονεις τα λεφτα μου δινουν. τωρα Α.Ο ακριβο φιλε....αλλος τροπος να κανω μαλακο νερακι?:confused:
Λογικά θα έχεις ελεύθερο χρόνο. Αφού έφτασες μέχρι εδώ, αφιέρωσε χρόνο στο να διαβάσεις όσο περισσότερο μπορείς εδώ, θα πάρεις απαντήσεις λίγο πολύ για όλα.
π.χ. (αν και δεν είμαι έμπειρος) το νερό μπορείς να το μαλακώσεις με τύρφη.
Εναλλακτικά, κρατάς ψαράκια που θέλουν σκληρό νερό ;)
Όλα φτιάχνουν, όρεξη να έχεις! (ε και κανά ψιλό πάντα βοηθάει!)
που μπορω να παρω τυρφη και διαδικασια χρησης για να μαλακοσω νερο?
:confused:
Πάνω στο μενού υπάρχει η επιλογή "αναζήτηση". Πάτα εκεί, γράψε "τύρφη" και θα σου βγάλει εκατοντάδες θέματα, σίγουρα θα βρεις αυτό που θέλεις!
Βλέπεις τα ίδια θέματα τα έχουν ρωτήσει και απαντήσει κι άλλοι στο παρελθόν.
Υπομονή και διάβασμα λοιπόν!
κι εγω με ΑΟ μαλακωνω το νερο...
το ξερω οτι 60-80 ευρω δεν ειναι λιγα για εναν εφηβο...αλλα δεν ειναι και κατι ακατορθωτο...αν δε θελεις να παρεις ΑΟ κρατας ψαρακια σκληρου νερου...διαφορετικα κανεις οικονομια και παιρνεις ΑΟ....
στην ηλικια σου και λιγο μικροτερος ειχα αρχισει κι εγω....τυραννησα πολυ περισσοτερα ψαρακια απο αγνοια....και αν ειχα τοτε το gab σιγουρα θα ειχα παρει ΑΟ και θα μου ειχαν μεινει και χρηματα...γιατι με αρρωστιες ξοδευα περισσοτερα για φαρμακα και αντικατασταση των απωλειων..
τυρφη και απιονισμενο δε ξερω κατα ποσο βγαινουν φθηνοτερα σε βαθος χρονου απο μια απλη ΑΟ...
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.