PDA

Επιστροφή στο Forum : Kinisi Psariwn

john922
17-10-09, 11:38
Sorry gia greeklish alla eimai se laptop me vista kai den mporw na balw ellinika...
Loipon,exw ena problimataki me ta psarakia m 100L Rio Apo metriseis mia xara ola ekana kai mia kali allagi nerou kai paratirw oti ta psarakia den exoun polu orexi na kikloforoun me polu energeia sto enidreio kai idietera sta mesea strwmata tou nerou kinountai sta katw pio polu..

ti lete na ftaei?:confused:

GENITORAS
17-10-09, 11:43
Sorry gia greeklish alla eimai se laptop me vista kai den mporw na balw ellinika...
Loipon,exw ena problimataki me ta psarakia m 100L Rio Apo metriseis mia xara ola ekana kai mia kali allagi nerou kai paratirw oti ta psarakia den exoun polu orexi na kikloforoun me polu energeia sto enidreio kai idietera sta mesea strwmata tou nerou kinountai sta katw pio polu..

ti lete na ftaei?:confused:
τι ψαρια εχεισ φιλε μου :confused::confused::confused::confused:

Πάνος
17-10-09, 11:45
"μετρησεις μια χαρα"...."τα ψαρακια"...
πολυ γενικες κουβεντες...τι μετρησεις ακριβως?? τι ψαρια ακριβως??
παρουσιασε το ενυδρειο σου για να ακουσεις αποψεις.....;)

john922
17-10-09, 11:47
sherp eye tetra,red eye balloon,guppy(pou auta einai mia xara kouniounta pera do8e me polu xara) red flame tetra, 4 apo to ka8ena. 2 catfish kai ena pleco

Πάνος
17-10-09, 11:51
θελουμε και μετρησεις.....η ρουτινα του ενυδρειου σου??
φιλε μου αν δε δωσεις πολλα στοιχεια ..δυσκολα θα ακουσεις γνωμες..γιατι δεν αναφερεις καν ενα συγκεκριμενο προβλημα..μονο οτι τα ψαρια κολυμπουν χαμηλα....
στην ενοτητα παρουσιασεις......εχει μια φορμα...μπορεις να τη συμπληρωσεις??
και καμια φωτο ολο και θα βοηθουσε την κατασταση....

john922
17-10-09, 12:15
metriseis ammwnia nitrika nitrwdh ph ola einai sta fisiologika epipeda 2 meroules einai etc ta psaria pou den kouniountai polu koitaxte kai photografies ..ti ennow

netblues
17-10-09, 12:19
Και να βαλεις ελληνικα. Μπενουν στα βιστα, ευκολο ειναι.
Δεν ειναι δικαιολογια αυτη.

john922
17-10-09, 12:41
Ti blepete?

Πάνος
17-10-09, 12:47
"μετρησεις μια χαρα"...."τα ψαρακια"...
πολυ γενικες κουβεντες...τι μετρησεις ακριβως?? τι ψαρια ακριβως??
παρουσιασε το ενυδρειο σου για να ακουσεις αποψεις.....;)
θελουμε και μετρησεις.....η ρουτινα του ενυδρειου σου??
φιλε μου αν δε δωσεις πολλα στοιχεια ..δυσκολα θα ακουσεις γνωμες..
στην ενοτητα παρουσιασεις......εχει μια φορμα...μπορεις να τη συμπληρωσεις??.
αν ξαναπω για τη φορμα θα γινω γραφικος?
βλεπω μια χαρα ψαρακια....τα φυσιολογικα επιπεδα που λες.....ποια ειναι ακριβως?? γιατι αποδεικνυεται πολλες φορες οτι υπαρχει μια "υποκειμενικοτητα" στο "φυσιολογικο"....
βαριεσαι να συμπληρωσεις τη φορμα?? εκει εχει και αλλες πληροφοριες..ποσο καιρο τρεχει το ενυδρειο..τι αλλαγες κανεις..τι φωτισμο εχεις....τι και ποσο ταιζεις....
ετσι με μια φωτο εγω δε μπορω να διακρινω κατι...

john922
18-10-09, 14:28
metriseis ammwnia nitrika nitrwdh ph ola einai sta fisiologika epipeda 2 meroules einai etc ta psaria pou den kouniountai polu koitaxte kai photografies ..ti ennow

kwstas_original
18-10-09, 14:51

αν ξαναπω για τη φορμα θα γινω γραφικος?
βλεπω μια χαρα ψαρακια....τα φυσιολογικα επιπεδα που λες.....ποια ειναι ακριβως?? γιατι αποδεικνυεται πολλες φορες οτι υπαρχει μια "υποκειμενικοτητα" στο "φυσιολογικο"....
βαριεσαι να συμπληρωσεις τη φορμα?? εκει εχει και αλλες πληροφοριες..ποσο καιρο τρεχει το ενυδρειο..τι αλλαγες κανεις..τι φωτισμο εχεις....τι και ποσο ταιζεις....
ετσι με μια φωτο εγω δε μπορω να διακρινω κατι...

τι να πει κανεις....:smt020

Kotsos
18-10-09, 17:04
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=14299 :D