velocity
17-10-09, 11:19
Επιτέλους το 60λιτρό μου ΕΣΤΡΩΣΕ! (μετά από 1 μήνα και 2 εβδομάδες περίπου) :o
Τελευταίες μετρήσεις (16/10/09):
ΝΗ3/ΝΗ4...: 0
pH...........: 7,6
KH...........: 10
GH...........: 14
NO2.........: 0
NO3.........: 25
Δυστυχός όμως καθ' όλη την διάρκεια του στρωσίματος είχα 3 απώλειες λόγω του ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟΥ ΙΟΥ, ΟΞΕΙΑΣ ΑΡΧΑΡΙΟΣΥΝΗΣ. Όσοι διαβάσατε τα πρόσφατα threads μου γνωρίζεται τους λόγους. :(
Παρ' όλ' αυτά, αφού αποφάσισα να δώσω τα ψάρια που έμειναν πριν μακάριστουν και αυτά, θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν τρόποι ή μέσα για να δώ αν υπάρχουν επικίνδυνα βακτήρια ή ιοί που πιθανόν να αναπτύχθηκαν κατά την διάρκεια του στρωσίματος και πώς θα μπορούσα να τα/τους καταπολεμήσω ΠΡΙΝ βάλω μέσα τους νέους μου φιλοξενούμενους.
-------------------------
Σας έβαλα δύσκολα? :P
Τελευταίες μετρήσεις (16/10/09):
ΝΗ3/ΝΗ4...: 0
pH...........: 7,6
KH...........: 10
GH...........: 14
NO2.........: 0
NO3.........: 25
Δυστυχός όμως καθ' όλη την διάρκεια του στρωσίματος είχα 3 απώλειες λόγω του ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟΥ ΙΟΥ, ΟΞΕΙΑΣ ΑΡΧΑΡΙΟΣΥΝΗΣ. Όσοι διαβάσατε τα πρόσφατα threads μου γνωρίζεται τους λόγους. :(
Παρ' όλ' αυτά, αφού αποφάσισα να δώσω τα ψάρια που έμειναν πριν μακάριστουν και αυτά, θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν τρόποι ή μέσα για να δώ αν υπάρχουν επικίνδυνα βακτήρια ή ιοί που πιθανόν να αναπτύχθηκαν κατά την διάρκεια του στρωσίματος και πώς θα μπορούσα να τα/τους καταπολεμήσω ΠΡΙΝ βάλω μέσα τους νέους μου φιλοξενούμενους.
-------------------------
Σας έβαλα δύσκολα? :P