Επιστροφή στο Forum : Pterygoplichthys gibbiceps
ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑΣ
12-10-09, 17:15
Καλησπέρα σε όλους.
Εδώ και ένα μήνα μου πέθανε ο γερο Gl. Gibbiceps που είχα και φρόντιζε τα τζάμια του ενυδρείου να είναι πάντα καθαρά.
Τώρα έχω πάρει έναν άλλον ο οποίος είναι πολλή μικρότερος με αποτέλεσμα η άλγη να τον προλαβαίνει και να αυξάνεται ανησυχητικά.
Η ερώτηση μου είναι η εξής η άλγη που υπάρχει τώρα στα τζάμια είναι πράσινη και σκληρή αυτήν την σκληρή άλγη μπορεί να την φάει η πρέπει να παρέμβω εγώ κάπως και αν ναι πως???
Ευχαριστώ.
kwstas_original
12-10-09, 17:24
http://www.vileda.com/servlet/PB/menu/1007073/index.jsp?action=family&objectId=39giwzmygbz1z408zezr2r1
:D
http://www.vileda.com/servlet/PB/menu/1007073/index.jsp?action=family&objectId=39giwzmygbz1z408zezr2r1
:DΙδανικo για τις κουζίνες και τους χώρους προετοιμασίας τροφίμων
ο φιλος ζητησε για τα τζαμια κωστα....
kwstas_original
12-10-09, 17:33
αν σου πω οτι μου κανει τα τζαμια αορατα θα με πιστεψεις?10 φορες καλητερη δουλεια απο τον μαγνητη....
εννοειτε καινουριο βουρτσακι και αποκλειστικη χρηση στο ενυδρειο...
ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑΣ
12-10-09, 17:37
αν σου πω οτι μου κανει τα τζαμια αορατα θα με πιστεψεις?10 φορες καλητερη δουλεια απο τον μαγνητη....
εννοειτε καινουριο βουρτσακι και αποκλειστικη χρηση στο ενυδρειο...
Δηλαδή Κώστα ο Gl. Πιστεύεις πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα σε αυτή την περίπτωση?
kwstas_original
12-10-09, 17:41
Τώρα έχω πάρει έναν άλλον ο οποίος είναι πολλή μικρότερος με αποτέλεσμα η άλγη να τον προλαβαίνει και να αυξάνεται ανησυχητικά.
εχεις απαντησει μονος σου!τι να προλαβει ο κακομοιρος!ποσο μεγαλο ειναι το ενυδρειο?
εχε υπ οψιν σου οτι ισως ο μικρος κανει και καλητερη δουλεια απο τον μεγαλο γιατι τα αλγοφαγα ψαρια οσο μεγαλωνουν,χανουν και την ορεξη τους για αλγη....
παντως το βουρτσακι δοκιμασε το και θα δεις...2 ευρω εχει αξιζει;)
ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑΣ
12-10-09, 17:57
εχεις απαντησει μονος σου!τι να προλαβει ο κακομοιρος!ποσο μεγαλο ειναι το ενυδρειο?
εχε υπ οψιν σου οτι ισως ο μικρος κανει και καλητερη δουλεια απο τον μεγαλο γιατι τα αλγοφαγα ψαρια οσο μεγαλωνουν,χανουν και την ορεξη τους για αλγη....
παντως το βουρτσακι δοκιμασε το και θα δεις...2 ευρω εχει αξιζει;)
Που μπορώ να το βρώ?
kwstas_original
12-10-09, 18:02
παντου σχεδον!οπου εχει καθαριστικα....εγω αν θυμαμαι καλα το πηρα απο ενα alex pak νομιζω
ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑΣ
12-10-09, 18:04
παντου σχεδον!οπου εχει καθαριστικα....εγω αν θυμαμαι καλα το πηρα απο ενα alex pak νομιζω
o.k Ευχαριστώ Κώστα θα ακολουθήσω της συμβουλές σου.
kwstas_original
12-10-09, 18:09
o.k Ευχαριστώ Κώστα θα ακολουθήσω της συμβουλές σου.
μακαρι:D
ακου ομως και την συνεχεια....αν ειχες και τον προηγουμενο gibbiceps στο ενυδρειο που αναφερεις στο προφιλ σου,δεν παιθανε απο γεραματα οπως αναφερεις.....και συντομα θα καταληξει ετσι και ο μικρος σου!φροντισε την αλγη με το μαραφετι που σου προτεινα,και φτιαξε λιγο την συνθεση σου γιατι θα τον ξαναχασεις....
Μπορεις να χρησιμοποιησεις παλια τηλεκαρτα.
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=32647
Πολύ καλές συμβουλές kwstas και stav και άψογο υπόμνημα Πάνο!!!:);)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.