PDA

Επιστροφή στο Forum : παιδια 3 αποριουλες

gangster95
11-10-09, 23:41
1)παιδια εδω και ενα μηνα στρωνο το ενυδρειο μου με αμωνια και εδω και 2 εβδομαδες εχω ριξει και μπολι.....αλλα δεν λεει να στρωσει...!!!!!:smt120zw
σημερα ανεβασα την θερμοκρασια μπας και επισπευσω την διαδικασια!!!
η αμωνια εχει πεσει απο το 3 στο 0,2 και τα ΝΟ2 και τα ΝΟ3 ειναι στο φουλ!!!
τι να κανω? εκτως απο υπομωνη!!!!:confused::confused::confused: αλαγη νερου? να βαλω ψαρια?
2) αν βαλω κανα ψαρακι θα υπαρξει προβλημα?
θελω να βαλω εναν γλυφτη......ξερω οτι επιδη μεγαλωνει καποια στιγμη θα τον αποχωριστω γιατι θα μεγαλωσει..... μπορει να σηζησει να γκαπι? το ενυδρειο ειναι 60 λιτρα.....
3) αν βαλω 2 ψαρακια αφου κανω μια αλλαγη νερου τι θα γινει? θα στρωσει το ενυδρειο.....
?

Kotsos
12-10-09, 10:09
1)παιδια εδω και ενα μηνα στρωνο το ενυδρειο μου με αμωνια και εδω και 2 εβδομαδες εχω ριξει και μπολι.....αλλα δεν λεει να στρωσει...!!!!!:smt120zw
σημερα ανεβασα την θερμοκρασια μπας και επισπευσω την διαδικασια!!!
η αμωνια εχει πεσει απο το 3 στο 0,2 και τα ΝΟ2 και τα ΝΟ3 ειναι στο φουλ!!!
τι να κανω? εκτως απο υπομωνη!!!!:confused::confused::confused: αλαγη νερου? να βαλω ψαρια?
2) αν βαλω κανα ψαρακι θα υπαρξει προβλημα?
θελω να βαλω εναν γλυφτη......ξερω οτι επιδη μεγαλωνει καποια στιγμη θα τον αποχωριστω γιατι θα μεγαλωσει..... μπορει να σηζησει να γκαπι? το ενυδρειο ειναι 60 λιτρα.....
3) αν βαλω 2 ψαρακια αφου κανω μια αλλαγη νερου τι θα γινει? θα στρωσει το ενυδρειο.....
?Μην κάνεις τίποτα... Συνέχισε να ρίχνεις αμμωνία... Δεν θέλει πολύ ακόμη για να στρώσει...
Μην βάλεις "γλύφτη" ούτε τώρα, ούτε ποτέ. Ειδικά αφού ξέρεις για το τελικό μέγεθος, δεν χρειάζεται ούτε να το συζητάς..
Περίμενε λοιπόν να στρώσει, μετά κάνε μια αλλαγή νερού και μπορείς να βάλεις ψάρια...

Κλεόβουλος
12-10-09, 10:43
Το στρώσιμο πήρε μπρος.Περίμενε να μηδενίσουν η αμμωνία και τα νιτρώδη(ΝΟ2),μετά μιά γενναία αλλαγή νερού να μειώσεις τα νιτρικά(ΝΟ3) και είσαι έτοιμος.
Υπομονή:) όχι ψάρια τώρα.Ρίξε κι άλλο μπόλι αν θες να επιταχύνεις.

Πάνος
12-10-09, 12:21
τι να κανω? εκτως απο υπομωνη!!!!:confused::confused::confused: ΥΠΟΜΟΝΗ!!αλαγη νερου?ΟΧΙ!! να βαλω ψαρια?ΟΧΙ!!
2) αν βαλω κανα ψαρακι θα υπαρξει προβλημα?ΝΑΙ!!
θελω να βαλω εναν γλυφτη......ξερω οτι επιδη μεγαλωνει καποια στιγμη θα τον αποχωριστω γιατι θα μεγαλωσει..... μπορει να σηζησει να γκαπι? το ενυδρειο ειναι 60 λιτρα.....ΟΧΙ!!
3) αν βαλω 2 ψαρακια αφου κανω μια αλλαγη νερου τι θα γινει? θα στρωσει το ενυδρειο.....ΟΧΙ!!
?
Υπομονη..

gangster95
12-10-09, 23:23
Υπομονη..
σε ευχαριστω πολυ!!! μεταδιδεις αισιοδοξια!!!:D

Πάνος
13-10-09, 23:53
αν κανεις κατι διαφορετικο απο τις απαντησεις θα δεις τι θα πει "πεσιμισμος"...:D:D

gangster95
14-10-09, 21:58
αν κανεις κατι διαφορετικο απο τις απαντησεις θα δεις τι θα πει "πεσιμισμος"...:D:D
ρε συ δεν θα κανω....μην φομασε...
αληθεια τι σημενει?:rolleyes:

Πάνος
14-10-09, 23:40
ο πεσιμισμος?? το αντιθετο της αισιοδοξιας....

aquaman
15-10-09, 08:02
ο πεσιμισμος?? το αντιθετο της αισιοδοξιας....

απο την Αγγλική "Pessimism", η οποία προέρχεται από τη Λατινική pessimus (χειρότερος)