Επιστροφή στο Forum : Εμφανίστηκε μια περίεργη μπαλίτσα...
Μηπως καποιος γνωρίζει τι μπαλίτσα ειναι αυτη που εμφανιστηκε στο ενυδρείο μου?
http://img195.imageshack.us/img195/4594/img3060a.jpg
τα alien ξαναχτυπουν!!! βρηκες τη φωλια τους!!!!:D:D
χωρις να ξερω και κανοντας υποθεσεις....αυτα τα "νηματια" γυρω γυρω απο τη μπαλα..μου θυμιζουν τη μουχλα που επιαναν οι κοκκοι τροφης οταν εστρωνα ενυδρειο...ειχαν τηνιδια οψη..
θα μπορουσε να ειναι κατι που σαπιζει αλλα εχει και φυσαλιδες...:rolleyes:..να εκλυονται τιποτα αερια απο τη σηψη??
μηπως θα επρεπε να το αφαιρεσεις??
τα alien ξαναχτυπουν!!! βρηκες τη φωλια τους!!!!:D:D
χωρις να ξερω και κανοντας υποθεσεις....αυτα τα "νηματια" γυρω γυρω απο τη μπαλα..μου θυμιζουν τη μουχλα που επιαναν οι κοκκοι τροφης οταν εστρωνα ενυδρειο...ειχαν τηνιδια οψη..
θα μπορουσε να ειναι κατι που σαπιζει αλλα εχει και φυσαλιδες...:rolleyes:..να εκλυονται τιποτα αερια απο τη σηψη??
μηπως θα επρεπε να το αφαιρεσεις??
Το πρώτο αέριο που μου έρχεται στο μυαλό σε περίπτωση σήψης, είναι το μεθάνιο. Αλλά το πιό πιθανό είναι να βρίσκεται κάπου κοντά στην έξοδο του φίτρου σου ή σε κάποια αλλαγή νερού να παγιδεύτικαν στα τριχίδια φυσαλίδες αέρα!
Αφαιρέθηκε πάραυτα το alien... zw
τα alien ξαναχτυπουν!!! βρηκες τη φωλια τους!!!!:D:D μηπως θα επρεπε να το αφαιρεσεις??
εβγαλες κανα συμπερασμα?? με τι εμοιαζε απο μεσα??:confused:
Ηταν ενα μαλακο μαυρο πραγμα... το πιο πιθανο ειναι να ηταν μουχλιασμενα κομματια απο καροτο που ειχα βρασει και ειχα βαλει στο ενυδρειο για τις γαρίδες... δεν μπορω να σκεφτω τιποτα αλλο... η τροφη που βαζω δεν ειχε γινει ποτε ετσι, οποτε το μονο που μενει ειναι υπολείματα απο το καροτο που μουχλιασαν... :confused:
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.