greemlin
24-09-09, 15:42
Στο ενυδρείο μου (Ριο 400) μεταξύ άλλων 1 ΕΗΕΙΜ 2080 και το έχω τοποθετήση το spraybar στο πίσω τζάμι στο κέντρο 4-5 εκατοστά κάτω απο την επιφάνεια του νερου να κοιτάει διαγωνια επάνω.... Η παρατηρηση μου ειναι πως γενικά τα ωαράκια θέλουν να κολυμπάνε ανετα χωρίς μεγάλα ρευματα.... ( Κυρίως οι αρλεκίνοι δειχνουν να μην πολυγουστάρουν την ορμη ακόμα και αν ειναι προς τα επανω....)
Μήπως Θα έπρεπε να το μεταφέρω στην μία απο τις άκρες των πλαινών τζαμιών π.χ κάτω από 1 άλλο 2224 που έχω? Πιστευετε πώς τα δυνατα φίτρα θα πρέπει να τοποθετουνται έτσι ώστε να μην βρίσκει η ροή τους τζάμι απέναντι ( ευχομαι να βγάζεουν νοημα τα λεγομενά μου).
Γενικά υπάρχει μπούσουλα τοποθέτησης εξ. φίλτρων? Στο ενυδρείο μου υπάρχει 1 εσωτερικό (σφουγγαρι και βιολογικο), το 2224 (βιολογικο), το 2080 (βιολογικο), το 2213 (τυρφη και UV)...
Σκεφτομαι να αφαιρεσω το 2213 και τη UV και να βάλω την τύρφη στο εσωτερικό....
Υ.Γ. Μπορώ να αφαιρεσω το εσωτερικό ενω δουλευει το ενυδρείο? Αν ναι πως?
Σορρυ για την φλυαρια μου...
Μήπως Θα έπρεπε να το μεταφέρω στην μία απο τις άκρες των πλαινών τζαμιών π.χ κάτω από 1 άλλο 2224 που έχω? Πιστευετε πώς τα δυνατα φίτρα θα πρέπει να τοποθετουνται έτσι ώστε να μην βρίσκει η ροή τους τζάμι απέναντι ( ευχομαι να βγάζεουν νοημα τα λεγομενά μου).
Γενικά υπάρχει μπούσουλα τοποθέτησης εξ. φίλτρων? Στο ενυδρείο μου υπάρχει 1 εσωτερικό (σφουγγαρι και βιολογικο), το 2224 (βιολογικο), το 2080 (βιολογικο), το 2213 (τυρφη και UV)...
Σκεφτομαι να αφαιρεσω το 2213 και τη UV και να βάλω την τύρφη στο εσωτερικό....
Υ.Γ. Μπορώ να αφαιρεσω το εσωτερικό ενω δουλευει το ενυδρείο? Αν ναι πως?
Σορρυ για την φλυαρια μου...