Επιστροφή στο Forum : juwel record 600 63lt
πειτε μου μεγιά πειτε μου μεγιά :smt041:smt041:smt041.μολις κατεθεσα τα χρηματα για αυτο το ενυδρειο ελπιζω μεχρι τελους του μηνα να μπορεσω να κατεβω αθηνα ν το παρω και να γινει ενα αξιολογο :Dμονομαχοσπιτο:D. το ειδα σε διαφορες φωτος στο gab και μου αρεσε αρκετα . Για το μονο που απορω ειναι για το εσωτερικο ειναι τοσο μουφα οσο διαβασα ??? δεν θελω να αγορασω εξωτερικο αν βαλω σιποραξ και μακαρονακι και δεν το στουμπωσω με πολλα σφουγγαρια δεν θα κανει δουλεια??? :smt120 :confused: :smt120
Με υγεία να το χαρείς!
Το πρόβλημα που έχουν εντοπίσει πολλοί χομπίστες στο συγκεκριμένο φίλτρο δεν είναι τα υλικά αλλά η αντλία...
Εγώ στο δικό μου έχω βάλει μια μεγαλύτερη της eheim και έχω κόψει το πλαστικό στην εισαγωγή για να έχει μεγαλύτερη επιφάνεια! (modifa by Vasilakis)!!!
Ελπίζω να σε βοήθησα
με γεια!! με γεια!!!:smt041
Καλωρίζικο Ελένη... Για έναν μονομάχο πιστεύω ότι το φίλτρο θα είναι υπερ-αρκετό, αν τώρα παρουσιάσει πρόβλημα η αντλία πάντα μπορείς να την αλλάξεις με μία άλλη χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία στην τοποθέτηση...
ευχαριστω πολυ πολυ !!ετσι πιστευω κ εγω οτι αρκει αυτο το φιλτρο κ με τακτικες αλλαγες δεν θα εχω προβλημα .
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.