PDA

Επιστροφή στο Forum : μια μονο ερώτηση...


pavlos2003
18-09-09, 18:21
Καλησπέρα και απο μένα παιδια..Παρακολουθώ και γω περιστασιακά το φόρουμ εδώ και αρκετό καιρο...και μαθαινω αρκετά πραγματα τα οποια οιστευω σύντομα θα αρχίσω να τα εφαρμόζω στην πράξη..
Όταν πρωτο μπήκα εδώ είχα στο μυαλό μου να πάρω ένα ενυδρείο μικρό και να βάλω μέσα νεκροκεφαλές,κασελάκι με θησαυρό,καραβάκι,λίγα πλαστικά φυτά και μερικά ψαράκια..
Τώρα στο μυαλό μου έχω 180 λτ,φυτεμένο υψηλών απαιτήσεων με ζωοτόκα...και βεβαίως εξακιλουθώ να παίρνω γνώσεις απο εσάς για να δώ πως θα τα πετύχω όλα αυτα...
Πάντως εδω μέσα εχω.."βαρεθεί" να βλέπω καθε λίγο τόσο όμορφα ενυδρεία που να λέω να, έτσι θα ήθελα να γίνει και το δικο μου!!!!!
Προς το παρόν ήθελα να ρωτήσω κάτι για έναν φίλο..Δεν γνωρίζει τίποτα απο το χόμπι,
Του χαρίζουν ενυδρείο 180 λτ.και είχε μια σημαντική απορία θεωρώ..το ενυδρείο λειτουργεί 10 περίπου χρόινια μήπως χρειάζεται κάποια συντήριση πριν το ξεκινήσει και αυτός και τί ακριβώς???(σιλικόνη??τι είδους??...)
ευχαριστώ και θα τα λέμε..

kwstas_original
18-09-09, 20:09
αφου του το χαριζουν και ενδιαφερεται να το παρει!
απλα να το αφησει γεματο στο μπαλκονι-αυλη του 2-3 μερες,να δει αν ολα ειναι οκ με τις ενωσεις μην εχει καμια ιστορια μεσα στο σπιτι.
Τωρα αν το ενυδρειο ειναι αδειο και παρατημενο καιρο....αλλο θεμα αυτο

pavlos2003
18-09-09, 20:30
..οχι,λειτουργει το ενυδρειο,απλα ο αλλος μετακομιζει ή ανακαινίζει δε θυμαμαι ακριβώς και δε το θέλει πλέον θα του δώσει λέει και κάτι ψάρια,ούτε ξέρω τι, αλλα άν είναι σωστότερο να κάνει κάτι πρίν τι λειτουργήσει.....

halvas69
18-09-09, 20:35
Mιά χαρά είναι τότε, από την ώρα που λειτουργούσε σωστά, κανένα πρόβλημα.