Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : το 54αρι μου.........

antonis15
09-09-09, 19:27
ενυδρειο 54λτ
45λτ καθαρα
ψαρια (7 αρλκινους,1ανσιστρους που γινετε 10-13 εκατοστα,ενα ντολιχοπτερ μαυρο,1αγγελοψαρο 7-8 εκατοστα ,2 κλουν "προσορινα")
φυτα(ανουμπια,βαλισνερια,και ενα αλλο που δν ξερω πως λεγετε)
λαμπα (1χ15 daylihgt)θα βαλω τωρα και δευτερη 1χ15 πλανετ
λιπασμα (tetra plant "plantmin")
co2 (tetra plant "optimat"
φιλτρο (atman βυθου με σχεδιο. δηλαδη εκει που εχει τα φυτα δν εχει την σχαρα.
αλλαγες καθε 7μερες 30%

24696

24697

24698

24699

24700

24701

Πάνος
09-09-09, 19:52
αντωνη η ψαροσυνθεση σου θελει αλλαγη...
για τα κλοουν λες οτι ειναι προσωρινα εκει...κανε αυτο το προσωρινα..το συντομοτερο.
για σκαλαρι ουτε λογος στα λιτρα αυτα...
εχεις εναν Borneo sucκer που θα εκτιμουσε εντονη ροη και λιγο πιο δροσερο νερο... και ο ανκιστρους δε θα νιωθει και τοσο ευρυχωρα...
θα ελεγα να μεινουν μονο οι αρλεκινοι (αν και ειναι καλοι κολυμβητες και δε θα εβαζα ουτε αυτο το ειδος σε αυτα τα λιτρα)..
σε τετοιο ενυδρειο νομιζω θα ταιριαζαν ψαρια με πιο νωχελικη κινηση..οπως π.χ. γκαπυ.
με μετρησεις πως πας?? εχεις μαλακο νερο η οχι?
αυτο με το φιλτρο δε το καταλαβα..και το που εχεις φυτα και που οχι λογω φιλτρου...
ελπιζω να θελησεις να αλλαξεις τη συνθεση των ψαριων σου...καλη συνεχεια.

harris samos
09-09-09, 23:18
για λίγα γκαπι η ένα μονομάχο κανένα σαλιγκάρι είναι μια χαρά
τα ψαρια που έχεις μέσα χρειάζονται πολλά λίτρα. φαντάσου έχω 2 κλόουν σε 200 και πρέπει να τους δώσω .
και αν δε κάνω λάθος θέλουν και άλλες απαιτήσεις νερού που είναι το ποιο σημαντικό

οσο για το tetra plant "optimat" αμα τελειωσει η μπουκαλα βαλε ενα μπουκαλι απο κοκακολλα μαγια ζαχαρι ετοιμο το co2

antonis15
09-09-09, 23:24
οι κλουν ειναι 5 μερες στο ενυδρειο και παρασκευη πανε προς 400αρι μερια

harris samos
09-09-09, 23:26
οι κλουν ειναι 5 μερες στο ενυδρειο και παρασκευη πανε προς 400αρι μεριαπάει αυτό τα αλλα? τη μετρήσεις έχεις ?? ph σκληρότητες

dizio
10-09-09, 00:49
έχεις δλδ φίλτρο βυθού?οχι απο τα καλύτερα θα έλεγα,καλυτερα να το αλλάξεις...

επίσης σαν να μου φάνηκε πως ο θερμοστάτης σου είναι βυθισμένος στο χαλίκι σου...κακώς, ανέβασέ τον έτσι ώστε να μιην ακουμπάει στο υπόστρωμα...

φιλικα...

antonis15
10-09-09, 17:39
μου φάνηκε πως ο θερμοστάτης σου είναι βυθισμένος στο χαλίκι σου...κακώς, ανέβασέ τον έτσι ώστε να μιην ακουμπάει στο υπόστρωμα...

το ειδα σημερα... το φυτο που εχω πως λεγετε ? οχι η βαλισνερια ουτε η ανουμπια το αλλο.
-------------------------
έχεις δλδ φίλτρο βυθού?

ναι αλλα ειναι καλο κινεζικο , με εχει αφισει αφωνο και απο το eheim που ειχα ειναι καλιτερο το κινεζικο......αλλα τωρα παω για εξωτερικο eheim 120 ευρο ειναι καλα??
για να μπορεσω να τα φυτεψω πηρα ενα κοματι σητα ανοιξα τριπες και τα εβαλα και την βαλισνερια και την Hemianthus micranthemoides μεσα σε αυτες εκανα καλα? ή λαθος?

harris samos
10-09-09, 19:39
το ειδα σημερα... το φυτο που εχω πως λεγετε ? οχι η βαλισνερια ουτε η ανουμπια το αλλο.

ναι αλλα ειναι( καλο κινεζικο) ,(ασχολιαστο ) με εχει αφισει αφωνο και απο το eheim που ειχα ειναι καλιτερο το κινεζικο......αλλα τωρα παω για εξωτερικο eheim 120 ευρο ειναι καλα??( δε μαζεύεις λίγα ακόμα να πάρεις ποιο μεγαλο ενυδρείο )
για να μπορεσω να τα φυτεψω πηρα ενα κοματι σητα ανοιξα τριπες και τα εβαλα και την βαλισνερια και την Hemianthusmicranthemoides μεσα σε αυτες εκανα καλα? ή λαθος?( κανονικά έπρεπε να τα φυτέψεις μέσα στο χαλικάκι τη σητες )

:smt120:smt120:smt120:smt120:smt120:smt120

antonis15
10-09-09, 22:21
ενας θειος μανια με ενυδρεια θα μου δωσει 100-150 λιτρα ενυδρειο και μαζευω λεφτα να ξερω να παω στο πετ και να παρω φιλτρα θερμοστατες και συναφει...και εβγαλα την σητα και τα φυτεψα...

harris samos
11-09-09, 00:44
ενας θειος μανια με ενυδρεια θα μου δωσει 100-150 λιτρα ενυδρειο και μαζευω λεφτα να ξερω να παω στο πετ και να παρω φιλτρα θερμοστατες και συναφει...και εβγαλα την σητα και τα φυτεψα...ψαξτω καλα πριν καθε αγωρα εγω στην αρχη δε προσεχα και οτι μου δεινανε οι πετσοπαδες το επερνα και δουλια δεν εκανα φτιαξε τα ψαρακια σου τωρα ακου τη σου ειπαν τα αλλα παιδια ποιο πανω και μη τα ταλαιπορεις διαβασε καλα τη σου λεει ο πανος ποιο πανω το ξερω ειναι ομορφα και σου αρεσουν αλλα πρεπει να τα αποχοριστης και να κανεις μια καλη αρχη
ολοι καναμε λαθοι
μαθε απο τα λαθοι μας και διαβασε πολυ

antonis15
11-09-09, 14:55
1 εφυγαν τα κλουν 2 το κινεζικο φιλτρο βυφου που εχω θα βγει και θα μπει εξωτερικο και στο 54αρι και στο μεγαλο αρλεκινοι μενουν αγγελοψαρο περνει το μπουλο και παει προς 200αρι.ξερει κανεις αν στην 74 ΔΕΘ εχει ενυδρεια ή διαφορα για ζωα?

antonis15
13-09-09, 12:08
πηγα στην ΔΕΘ και ειχε ενυδρειακα.αυτο το καινουριο το Hemianthusmicranthemoides φυτο που πηρα καθε 3 μερες κουρευω ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΙΖΩΣΩ αλλα ειναι ομορφο τι να κανω για να μην το βγαλω ? μου αρεσει πολυ ΑΛΛΑ ΔΝ ΑΝΤΕΧΩ

harris samos
13-09-09, 18:04
πηγα στην ΔΕΘ και ειχε ενυδρειακα.αυτο το καινουριο το Hemianthusmicranthemoides φυτο που πηρα καθε 3 μερες κουρευω ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΙΖΩΣΩ αλλα ειναι ομορφο τι να κανω για να μην το βγαλω ? μου αρεσει πολυ ΑΛΛΑ ΔΝ ΑΝΤΕΧΩαστο να μεγαλωσει μη το ταλαιπορεις

gangster95
13-09-09, 18:23
πολλα ψαρια δεν εχεις για 45 λιτρα???

harris samos
13-09-09, 18:46
πολλα ψαρια δεν εχεις για 45 λιτρα???
σωσε το ψαρι εσυ αντε

gangster95
13-09-09, 18:53
αυτο το εγραψα πριν καταλαβω οτι το ψαρι κυνδυνευει!!!!!

harris samos
13-09-09, 18:56
αυτο το εγραψα πριν καταλαβω οτι το ψαρι κυνδυνευει!!!!! +-8:smt016:smt035:smt035:smt101:smt101:smt110:smt026 πλακα σου κανω
οντος εχει πολλα αλλα τα εβγαλε λεει ποιο πανω