Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : 42αρι ενυδρειο

Δημητρης89
08-09-09, 22:40
παιδια εχω παρει τζαμια για ενυδρειο35*35*35...που θα το φτιαξω μετα την εξεταστικη δηλ.μετα τις 10 του μηνα

στην αρχη αποφασησα να γινει για μονομαχο αλλα τωρα τελευταια αρχισα να αναρωτιεμαι αν με παιρνει να βαλω τιποτα αλλο:rolleyes:

kwstas_original
08-09-09, 22:45
παιδια εχω παρει τζαμια για ενυδρειο35*35*35...που θα το φτιαξω μετα την εξεταστικη δηλ.μετα τις 10 του μηνα

στην αρχη αποφασησα να γινει για μονομαχο αλλα τωρα τελευταια αρχισα να αναρωτιεμαι αν με παιρνει να βαλω τιποτα αλλο:rolleyes:

Δημητρη....κολλα το επιτελους!!!:D:D:D
αποφασισε μετα τι θα βαλεις αλλα κολλα τα τζαμια καμια φορα:smt033

Δημητρης89
08-09-09, 22:56
Δημητρη....κολλα το επιτελους!!!:D:D:D
αποφασισε μετα τι θα βαλεις αλλα κολλα τα τζαμια καμια φορα:smt033

:smt082:lol: χαχαχαχα το ξερω οτι σας επριξα
αλλα στην αρχη μου εκανε νουμερα ο τζαμας..
του στυλ ''δεν τα εκοψα ακομα απο αυριο''μετα διακοπες:D:D,μετα εξεταστικη...
ποτε να βρω και εγω ο καημενος χρονο?ολο το καλοκαιρι που καθομουν??:smt033
περα απο την πλακα τα τζαμια θα γινουν οπωςδηποτε απο τις 10 και μετα..
αλλιως θα σας κανω δωρο απο μια annubia:D:D:D

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Γ
08-09-09, 23:12
Γεια σου, αν θέλεις μπορώ να σου δώσω γαρίδες red cherry :)

delta66
08-09-09, 23:27
Τα 40 λιτρα δεν ειναι ενυδρειο, ειναι γυαλα με φιλτρακι.
Ενας μονομαχος (που δεν ειναι και Ο κολυμβητης, να θελει απλες) ειναι ΟΚ.
Αντε βαλε και ενα Applesnail να κανει τη λατρα.
Πιο πολυ κανε γουστα με τη διακοσμηση και το στησιμο του μινι-βιοτοπου και οχι με τη ιχθυοφορτωση σε αυτα τα μεγεθη. ;)

harris samos
08-09-09, 23:36
Πιο πολυ κανε γουστα με τη διακοσμηση και το στησιμο του μινι-βιοτοπου και οχι με τη ιχθυοφορτωση σε αυτα τα μεγεθη. ;):smt023:smt023:smt023αντε και λιγες γαριδες

Δημητρης89
08-09-09, 23:45
Γεια σου, αν θέλεις μπορώ να σου δώσω γαρίδες red cherry :)

σε ευχαριστω πολυ Αλεξανδρε.
οταν ετοιμαστει θα ηθελα μερικες γαριδουλες:)
-------------------------
Τα 40 λιτρα δεν ειναι ενυδρειο, ειναι γυαλα με φιλτρακι.
Ενας μονομαχος (που δεν ειναι και Ο κολυμβητης, να θελει απλες) ειναι ΟΚ.
Αντε βαλε και ενα Applesnail να κανει τη λατρα.
Πιο πολυ κανε γουστα με τη διακοσμηση και το στησιμο του μινι-βιοτοπου και οχι με τη ιχθυοφορτωση σε αυτα τα μεγεθη. ;)

και εγω για μονομαχο το ηθελα και γιαυτο το εκανα 42 λιτρα....
αλλιως θα εκανα 150και πανω...αφου τα σπιτια στην καβαλα ειναι τεραστια για φοιτητες:p:p(οποτε χωρανε ποοοοοοολα ενυδρεια)
απλα ειπα να ξεκινησω απο τα ''μικρα''....αλλα τωρα τελευταια αρχισα να το σκεφτομαι:rolleyes:

delta66
09-09-09, 00:25
... απλα ειπα να ξεκινησω απο τα ''μικρα''....αλλα τωρα τελευταια αρχισα να το σκεφτομαι:rolleyes:
Καλα κανεις και τιο ξανασκεφτεσαι.
Μπορει το μικρο να ειναι λιγοτερο μπελαλιδικο αλλα ειναι και πιο δυσκολο να το κουμανταρεις με σταθεροτητα (πραγμα απαραιτητο για την επιβιωση)

Δημητρης89
09-09-09, 03:16
Καλα κανεις και τιο ξανασκεφτεσαι.
Μπορει το μικρο να ειναι λιγοτερο μπελαλιδικο αλλα ειναι και πιο δυσκολο να το κουμανταρεις με σταθεροτητα (πραγμα απαραιτητο για την επιβιωση)

τωρα αφου πηρα τα τζαμια θα το προσπαθησω.....
ετσι κιαλλιως αν στην τελικη βαλω μονομαχο,στα 42 λιτρα δεν νομιζω οι μεταβλητες να αλλαζουν τοσο ευκολα(ή κανω λαθος)?

delta66
10-09-09, 02:18
τωρα αφου πηρα τα τζαμια θα το προσπαθησω.....
ετσι κιαλλιως αν στην τελικη βαλω μονομαχο,στα 42 λιτρα δεν νομιζω οι μεταβλητες να αλλαζουν τοσο ευκολα(ή κανω λαθος)?
Πανευκολα.
Εχω ενα 50αρι, μεχρι προχτες ειχα ανεμηστηρακι, χτες εκανε ψυχρα και εβαλα θερμαντηρα γιατι το θερμομετρο εκανε βουτια, το μεγαλο ενυδρειο δεν καταλαβε τπτ απο πτωση θερμοκρασιας.

Να εχεις το νου σου πιο πολυ στα μικρα.