Επιστροφή στο Forum : Γέννα Melanochromis johannii
Καλησπέρα σε όλους. Απο σήμερα είμαι ένας περήφανος κάτοχος μικρών Melanochromis johannii, τα οποία γεννήθηκαν μέσα σε ένα ενυδρείο με άλλα mbuna. Χρειάζονται κάποια ιδιαίτερη φροντίδα όσον αφορά το τι θα τρώνε? Προς το παρόν τσιμπωλογάνε τις πέτρες. Βάζω και μία φωτό, συγνώμη για την ποιότητα της. Ευχαριστώ όλους όσους απαντήσουν εκ των προτέρων.
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-pp218-raklif23-100_0937.jpg
απλα τριβε ψιλη την τροφη αν ταιζεις flakes,και αγορασε καποια βυθιζομενη ωστε να εισαι σιγουρος οτι φτανει προς το μερος τους.Τα υπολοιπα αστα στη φυση.Προσεχε να μην στα φανε!
Φιλε μου σιγουρα ειναι Melanochromis johannii?
συγνωμη κιολας,το λεω αυτο επιδη το ψαρι που λες ειναι μπλε.
Αυτα μου φαινονται για μωρα labido.Yellow Labidochromis
Το καλητερο ειναι να ταιζεις αρτεμια,αν παλι δεν μπορεις,ταιζε τροφες με υψηλο ποσοστο σε πρωτεινες και αργοτερα τριμμενο φυλλαρακι με υψηλο ποσοστο σπιρουλινας.
Να σου ζησουν!!!
Φίλε Μίμη, σε ευχαριστώ για την απάντηση. Τα αρσενικά Johannii είναι μπλε και τα θυληκά είναι κίτρινα. Επίσης τα μικρά είναι κίτρινα. Το θέμα με το τάϊσμα είναι ότι υπάρχουν και άλλα ψάρια στο ενυδρείο και τα μικρά είναι κρυμμένα σε μικρές οπές στις πέτρες. Θα φτάνει το φαί σ᾽αυτά? ή θα το τρώνε τα μεγάλα?
thanasis76
09-09-09, 15:41
Φίλε Μίμη, σε ευχαριστώ για την απάντηση. Τα αρσενικά Johannii είναι μπλε και τα θυληκά είναι κίτρινα. Επίσης τα μικρά είναι κίτρινα. Το θέμα με το τάϊσμα είναι ότι υπάρχουν και άλλα ψάρια στο ενυδρείο και τα μικρά είναι κρυμμένα σε μικρές οπές στις πέτρες. Θα φτάνει το φαί σ᾽αυτά? ή θα το τρώνε τα μεγάλα?
ταιζε κανονικα φιλε!!!! δεν εχεις προβλημα....
εκτος απο το οτι εχω κανει πολλες γεννες απο κιχλιδες και δεν εδωσα ποτε κατι διαφορετικο σε τροφη, σκεψου ποσες μερες που δεν εχεις δει το ψαρακι αυτο ετρωγε και μεγαλωνε κανονικα...
μην αλλαξεις κατι, αυτο παντα θα βρισκει και θα τρωει...:smt041:smt041:smt041
Thanasis76 σε ευχαριστώ πολύ. Κάτι τέτοιο φανταζόμουν και εγώ αλλά ήθελα να το τσεκάρω.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.