Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Μωρο αγνωστου ταυτοτητας.

Raven
08-09-09, 13:49
Χτες παρατηρουσα τα ψαρακια μου στην γεννηστρα 54 λιτ, και ειδα ενα παραξενο μικρο 1εκ. που κολλαγε παντα πανω στον βυθο και ηταν σκουρο, σχεδον μαυρο. Νομισα οτι ηταν κανενα απο τα νεογεννητα endlers που εριξα χτες μεσα και ειχε προβλημα. Κοιτωντας ομως με μεγενθυντικο φακο παρατηρησα οτι δεν μοιαζει με εντλερακι. Εχει κοκκινα/χρυσαφι ματακια , μικρο μυτερο ραχιαιο, ερπει παντοτε πανω σε επιφανειες, ειναι υγιεστατο και τρωει ζωντανη αρτεμια.
Μεσα στο ενυδρειακι ειχα 3 μωρα Pseudomugil και αρκετα εντλερακια. Τωρα βρισκω μονο 2 Pseudomugil αρα το 1 που λειπει ηταν αυτο το περιεργο ψαρακι.
Ο νους μου πηγε στα goby που γεννησαν καποια στιγμη στο υφαλμυρο αλλα δεν ειχα χωρο να τα χωρισω και δεν επεζησε ο γονος.Αλλα αν ηταν goby θα ειχε βγαλει ηδη ριγες εδω και 1 μηνα που το εχω :rolleyes:
Σημερα ειναι καθισμενο πανω σε ενα φυλλο ανουμπιας κοντα στην επιφανεια (ποτε δεν κολυμπαει στα ανοιχτα).
Το εβγαλα μερικες φωτο αλλα και παλι με την μεγενθυνση δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι..
Μαλλον θα πρεπει να περιμενω λιγο καιρο ακομη για την αναγνωριση.

imichal
08-09-09, 13:55
Πανεμορφο ειναι ότι και να ειναι...!!!
(Νομιζω οτι η γαριδα το κοιταζει με μισο ματι....):D:D

dinos99
08-09-09, 14:09
Αλεξη το πορτοκαλι στο ματι μου δινει την εντυπωση οτι ειναι αρλεκινος.....;);)

andreas213
08-09-09, 14:10
Χτες παρατηρουσα τα ψαρακια μου στην γεννηστρα 54 λιτ, και ειδα ενα παραξενο μικρο 1εκ. που κολλαγε παντα πανω στον βυθο και ηταν σκουρο, σχεδον μαυρο. Νομισα οτι ηταν κανενα απο τα νεογεννητα endlers που εριξα χτες μεσα και ειχε προβλημα. Κοιτωντας ομως με μεγενθυντικο φακο παρατηρησα οτι δεν μοιαζει με εντλερακι. Εχει κοκκινα/χρυσαφι ματακια , μικρο μυτερο ραχιαιο, ερπει παντοτε πανω σε επιφανειες, ειναι υγιεστατο και τρωει ζωντανη αρτεμια.
Μεσα στο ενυδρειακι ειχα 3 μωρα Pseudomugil και αρκετα εντλερακια. Τωρα βρισκω μονο 2 Pseudomugil αρα το 1 που λειπει ηταν αυτο το περιεργο ψαρακι.
Ο νους μου πηγε στα goby που γεννησαν καποια στιγμη στο υφαλμυρο αλλα δεν ειχα χωρο να τα χωρισω και δεν επεζησε ο γονος.Αλλα αν ηταν goby θα ειχε βγαλει ηδη ριγες εδω και 1 μηνα που το εχω :rolleyes:
Σημερα ειναι καθισμενο πανω σε ενα φυλλο ανουμπιας κοντα στην επιφανεια (ποτε δεν κολυμπαει στα ανοιχτα).
Το εβγαλα μερικες φωτο αλλα και παλι με την μεγενθυνση δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι..
Μαλλον θα πρεπει να περιμενω λιγο καιρο ακομη για την αναγνωριση.
νομιζω οτι ειναι endler αλεξανδρε.οσο μπορω να διακρινω.μπορει και να μαι και λαθος.υπομονη και θα δεις.

Dimis
08-09-09, 14:12
Η ουρα παντως παραπεμπει σε endler.......

Raven
22-09-09, 21:36
Επανερχομαι στο ΜΑΤ (Μωρο Αγνωστης Ταυτοτητας):D
Zει ακομα το ατιμο ,αλλα δεν εχει μεγαλωσει και πολυ..
Πρεπει να εχει κλεισει μηνα τωρα πια. Τα entlerακια που ηταν μαζι του εχουν γινει ολοκληρα ψαρακια πια και πολλα χαριστηκαν, αλλα αυτο μετα βιας φτανει το 1εκ.
Τρωει μονο ζωντανη αρτεμια αλλα δεν προλαβαινει απο τα εντλερ , μιας και δεν αφηνει το φυλλο της ανουμπιας και σπανια κολυμπαει στα ανοιχτα.
Ειναι πολυ παραξενο και δεν μοιαζει με κανενα απο τα ψαρια που εχω δει ως γονο..
Με εχει φαει η περιεργεια τι θα βγει :confused:

http://www.aquatek.gr/rimages/albums-tt60-alkorax-aqua_photos-dsc_0010.jpg

http://www.aquatek.gr/rimages/albums-tt60-alkorax-aqua_photos-dsc_0004-3.jpg

halvas69
22-09-09, 21:40
Jesus, τιν τούτο μάναμ' ?
Aliens by Alex Korakis :)

Ηλίας
22-09-09, 21:41
Jesus, τιν τούτο μάναμ' ?
Aliens by Alex Korakis :)
o ET επανερχεται!:D

kwstas_original
22-09-09, 21:46
εκανα αναγνωριση!!
σπερματοζωαριο ειναι σιγουρα:D:D:D:D:D

Raven
22-09-09, 21:52
Βρε τι μου λετε τωρα...το ρωταω και το ξαναρωταω : "τίνος εισ΄ εσυ;"
τιποτα αυτο...σιγη ιχθυος :D:D

Πάνος
22-09-09, 23:03
: "τίνος εισ΄ εσυ;"
τσ' HOL εινι??:confused:....:D

Dimis
23-09-09, 00:02
Παντως ρε Αλεξ το σωμα παραπεμπει σε γοβιο,μεγαλο κεφαλι και αδυνατο ισιο σωμα,αλλα οπως λες ισως θα επρεπε να ειχε ξεκινησει να διαμορφωνει τις ριγες.
Τι να πω....Μπας και ειναι τελικα μπουμπουρας και εχει κακη-αργη αναπτυξη λογω γλυκου νερου,το ενισχυει το γεγονος οτι τρωει οπως λες μονο ζωντανη τροφη.
Θα δειξει...

chemical mac
23-09-09, 09:34
είχες τίποτα οτο στο ενυδρείο σου;

Raven
23-09-09, 11:57
Οχι Μακη, μονο μωρα εχει αυτο το ενυδρειο εδω και μηνες. Ουτε θυμαμαι να μετεφερα προσφατα καποιο φυτο ή moss.
Ελεγα οτι μπορει να ηταν καποιο στραβοχυμενο και προβληματικο endler αλλα οσο μεγαλωνει δειχνει οτι προκειται για κατι αλλο. Το σχημα και η συμπεριφορα του οντως θυμιζουν goby.

george1981
23-09-09, 13:36
Άλεξ δε μου φαίνεται για Endler γιατί δεν έχω παρατηρήσει τόση ανομοιομορφία στο σώμα τους σε σχέση με το κεφάλι και μάλιστα τρώνε τα πάντα με δυσκολία την έχω γλυτώσει εγώ ! :D Άντε να μεγαλώσει να δούμε τίνος είναι το παιδί...... !!

Raven
12-10-09, 23:45
Τελικα δεν θα μαθουμε ποτε τι ηταν. Ελλειψα 8 μερες και χωρις ζωντανη αρτεμια δεν τα καταφερε.

imichal
13-10-09, 00:31
:( κριμαααα

Αντε και στο επόμενο ΜΑΤ....:D

Γιώργος Κ
14-10-09, 17:51
Τελικα δεν θα μαθουμε ποτε τι ηταν. Ελλειψα 8 μερες και χωρις ζωντανη αρτεμια δεν τα καταφερε.
Να ζησουμε να το .... θυμομαστε!! Ηταν ομορφο ... οτι και να ηταν!!!